Целутрон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Целутрон
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1772 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото искам да събера мнение от жени, които са ползвали целутрон. Има ли ефект и след коя процедура. Искам да кажа, че не съм пълна, 55 кг. съм и единствената ми проблемна зона е дупето, краката ми не са много зле, но и те имат нужда от съвсем лека промяна. Корем и паласки нямам. Само дупето ми е ужасно, не го понасям, имам целулит и не знам как да се отърва от него. Преди не пиех изобщо вода. Разбрах, че това е голям проблем и сега започнах да пия по много, даже се наливам с вода. Далеч съм от мисълта, обаче, че само с вода ще стане... :) Чудя се дали да посетя антицелулитен масаж или целутрон.. Бях ползвала продукт на Jorjea за целулит и имаше ефект, но след като спрях да го ползвам, отново се появи целулита.. затова ме интересува и след като спра целутрона колко време ще се задържи стегнато дупето ми, без целулит? Струва ли си да давам пари, ако резултата ще трае само няколко дни? Благодаря предварително на тези, които ще отделят време да ми споделят своя опит и да ми дадат съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: bb89d22821
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Не съм посещавала подобна процедура и не мога да кажа дали действа и колко е трайна, но все пак ще се опитам да ти помогна, като споделя част от моя опит с целулита.

Майка ми и баба ми по майчина линия никога не са били пълни жени, напротив. Добре сложени дами, с фини, красиви тела. И въпреки това цял живот са били силно, да не кажа направо тъжно и грозно целулитни в дупето и краката. Говоря за сериозен целулит, който се вижда, дори когато обуеш панталон, какво остава за клин.

Допреди около година и аз бях същата (а натрупах и 20 кг. наднормено тегло през годините поради здравословен проблем, което красноречиво предоставяше още милион и една възможности целулита да изглежда в пъти по-зле). Не можех да продължавам повече така и реших да започна на чисто, независимо колко време и усилия ще ми коства промяната.

Спрях почти напълно солта в салатите и супите, а употребата на мазно, пържено, сладко (в това число дори и плодове), тестени и захарни изделия, газирани напитки, храни в шумящи пликчета, джънк фууд, с всичко това приключих на място. (Сега вече не е така, хапвам от всичко в малки количества като стриктно следя какво количество поемам, но тогава ми трябваше силен старт и трябваше да съм безкомпромисна).

Започнах да си купувам качествени млечни продукти (високомаслени) и меса с ниско съдържание на мазнини; дадох път на големите, разнообразни салати от сезонни зеленчуци, в които пъхах маслини, малко сварени царевични зърна, мариновани гъби, обезмаслена (и обезсолена) извара и всичко друго, което е полезно и вкусно, но не добавя сантиметри на талията. Комбинирах това с усилено въртене на педалите на велоергометъра (по около час през ден-два), като освен стандартното изпълнение, през 5-6 минути се изправях и така пак въртях педалите (доста по-трудно е, признавам), за да тренирам и дупето.

Заедно с това след тренировка обтривах проблемните зони, където имах целулит, с груба четка или кърпа, нанасяйки антицелулитен крем повече по навик и за хидратация на кожата (пробвала съм най-различни марки през годините, от евтини до безумно скъпи; тъжно е, ама и някак освобождаващо да осъзнае човек, че нищо не работи, ако не се изпотиш яко и не си промениш начина на хранене).

Резултатът още първия месец беше... зашеметяващ. А на втория нямаше и помен от целулит, сякаш гадния ген на баба ми и годините лишение от плаж, къси рокли и т. н. никога не са съществували. Не мога да повярвам как целият целулит изчезна, а ситуацията беше плачевна накрая (неведнъж приятелки и роднини ми намекваха, а впоследствие и натвърдваха, че трябва да се вземат мерки по въпроса с килограмите и начина, по който изглеждам).

В момента съм 48 килограма, имам най-страхотното дупе и крака в целия свят (сигурно не е вярно, ама аз съм щастлива, защото са стегнати и тонизирани), няма целулит, няма мастни депа, има само здраве, щастие и трепетно очакване да си купя най-страхотичния бански, широкопола шапка, и да крася плажовете цяло лято!

Вкратце... Вярвам, че нито една процедура не може да ти даде това, което могат волята, добрата храна и спорта. Най-хубавото е, че резултатите са трайни и стават все по-видими с времето. А не костват почти нищо, защото упражнения можеш да правиш и вкъщи със собствена тежест.

Мисля, че би могла спокойно да повториш моя успех (а и много по-бързо по отношение на крайната визия, защото не си с наднормено тегло, с каквото се бях натоварила аз) по отношение на целулита, ако намалиш сериозно приема на сол и решиш да се храниш на 95% чисто (без захар, тестени храни, пържено, тежки манджи, дюнери и т. н. ) в следващите няколко седмици. Като добавка - често и по 20-30 минути упражнения за натоварване на краката и дупето (с тях без да искаш ще получиш и разкошно стегнато коремче).

Невъзможно е да нямаш резултат при това положение!
Вярвам, че ще минеш и без процедури. Успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5bb30d2e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Целутронът е отживелица - няма никакъв ефект, странно е даже, че още има студиа, който предлагат тази процедура.
Насочи се по-добре към антицелулитен масаж или кавитация.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 23c7a4c609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само с вода става по следния начин. Водата ти се влива през устата и после ти изтича през порите на кожата. Трябва пот да се лее.
Задните части са преди всичко мускул и мас. За да изглеждат добре трябва да се стегнат и да започнат да горят много, поради големият им обем.
Упражненията за дупе - клекове, махове с крака, мъртва тяга, плуване. Пишеш в гугъл и започваш. За да има ефект трябва да се бъхтиш минимум 20 минути два пъти дневно, но това след като ти преодолееш първоначалната мускулна треска. Мускули не се стягат с диета и седене на стол. Невъзможно е.

10 s

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker