Коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Коса
преди: 5 години, 13 дни, прочетена 1366 пъти
Здравейте! Може да ви се стори тъп въпрос. Искам вашето мнение. Абитуриентка съм тази година и се чудя как да се боядисам. Беличка съм. Чудя се между 2 цвята. Червено с лилаво смесено или нещо тъмно като черно. Ако бяхте вие на моето място кое бихте избрали? Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 12 дни
hash: 84ebeb0061
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да преценя кое как ще ти стои, но аз точно след абитуриентския бал се боядисах в черно. Косата ми беше тъмно кафяво. Истината е че с черно се харесвах много, но след 2 години постоянно боядисване я изтощих доста, пък и исках да променя цвета. И хоп... тук дойде проблема с черната боя... не пада и не можеш да сложиш нищо друго върху нея. Аз не исках да я обезцветявам и да я хабя още повече и я изчаках да израсне.... това са доста годинки :) Сега съм с тази на Syoss - violet e цвета и е много готин. Бързо се измива, но на слънчева светлина ми харесва страшно много. Та така... зависи какво искаш и как ще го правиш. Както ти казвам и аз съм минала и през двата ти варианта :D така, че най-вероятно и ти ще минеш сама през тях в един момент. Успех и весело изкарване на бала!

 
  ...
преди: 5 години, 12 дни
hash: a78fdfb025
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Големи притеснения имам към черната боя, защото знам моя приятелка през какви мъки мина заради такава. И тя е със светла кожа като теб, искаше косата ѝ да контрастира. Не се хареса, но свалянето на черната боя се оказа много трудно. Накрая косата ѝ стана много изтощена, а цветът ѝ неравномерен. Коса е, расте и всичко е поправимо, но трагикомедията беше пълна.
Вероятно с времето ще минеш и през двата варианта. От моя опит знам, че червеното се поддържа трудно. Като се замисля, това важи за повечето бои, така че не е голям проблем. Пристрастна съм, бих те съветвала да опиташ с червено с лилави нюанси, защото ако не се харесаш с черно, до бала може и да не се справиш с възстановяването на косата и възвръщането на естествения ти цвят. Можеш да наложиш на себе си черно и такова червено, за да прецениш кое ти стои по добре, доколкото изобщо е възможно. Другият ми съвет е първото ти боядисване да е при фризьор или поне с помощ от човек, който има опит с боядисването на коси. Така вероятността цветът да стане равномерен е по-голяма.

 
  ...
преди: 5 години, 12 дни
hash: eaf89a3a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зависи кое ти утива. Според мен тъмното винаги е по-добре. Аз мразя червени коси, намирам ги за цигански. Черно, много тъмно кафяво или русо, макар че това русо за мен е доста демоде и стои като на пайнер звездите. Избери нещо естествено и според мен най-добре е един тон, а не с кичури... и не го прави непосредствено преди бала, защото може да има изненади и трябва да реагираш. Но моят съвет като цяло е преди големи събития да не се правят експерименти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 12 дни
hash: eaf89a3a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята коса е черна и я боядисвам с къна и затова нямам проблеми с изтощаване. От повече от 10г съм черна и никога не бих сменила цвета. Авторке, ако си сигурна давай, но ако не недей. Права е 1, челно трудно се маха...

 
  ...
преди: 5 години, 12 дни
hash: 24814b988b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако си непостоянна, недей с черно
Черна съм от 4 години, е няма махане, освен с мнооого обезщетяване. А и на бяла кожа черното никак не седи добре...Аз съм матова със зелени очи, била съм и с лилаво, и с червено, но просто Всичко друго ми седи като на циганка...затова препоръчвам ти първия цвят, който си избрала...на черното плюс това, всяка пъпка си личи и изобщо е супер капризен цвят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker