Кератинова терапия за коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Кератинова терапия за коса
преди: 5 години, 7 дни, прочетена 1982 пъти
Здравейте,
Огледах доста от темите и по другите сайтове и да, не са малко по този въпрос, но всички са стари. От поне 5-6 години. И така де, какви отзиви имате за тази кератинова терапия. Харесва ли ви, колко време ви трае, каква е била преди косата ви и колко време след боядисване може да се приложи. Мога да попитам всеки фризьор, да, но не мисля, че някой би ми казал цялата истина. Ще съм ви благодарна за всичко, което споделите за нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 дни
hash: 69d7cb4b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Терапията беше като цяло приятна, около 50 минути отне общо с измиване на косата, нанасяне на ампулите, масаж на скалпа итн. Веднага след терапията косата беше приятно мекичка на пипане, но на следващия ден след едно измиване вече нямаше за съжаление никаква следа, че съм правила терапия. Косата ми иначе е гъста и права, но с много тънък косъм и лесно се изтощава - от една процедура определено нищо не се промени, може би ако се прави системно няколко месеца би имало ефект, но аз лично реших че няма смисъл повече за тази процедура да си давам парите, защото разминаването от това, което обещаваше фризьорката и това, което действително имаше като резултат беше значително. По-добра инвестиция ми се вижда редовно подхранване с втриване на качествени ампули от аптеката :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 9d28d48078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правила съм си 2 пъти като косата ми е доста дълга, но след терапията нацъфтя поне и 3 пръста. Като премахнеш нацъфтялото ефекта е супер. Красива, мека, лъскава коса и забравяш за преси и всякакви чудеса. Единствено ме мъчеше обема, но за месец-два ката израсте малко от корените придобива обем и е достатъчно. Иии другия минус, че първите 3 дни (или 4 5) след терапията не трябва да я миеш и не трябва да носиш диадеми, фиби, ластики и разни такива, за да не ти остане косата така :D да не запомни формата им.. поне така каза фризьорката.. :D и 2та пъти като си я правех я мих на 4ти ден.
Моята фризьорка винаги предопреждаваше клиентките си че на боядисана коса ефекта не винаги е толкова добър, защото има вид на изтощена/метла.. ако примерно се прави на изрусена много суха коса.
Препоръчвам с 2 ръце терапията държеше ми докато не израсте косата и не подстрижа третираното с кератин. Хубаво е от веме на време да поддържаш ефекта и кератинов шампоан или нещо, което ти препорйча фризьорката ^^

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 146f5e6dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Преди година си правих кератинова терапия и косата ми спря да пада. Фризьорката тогава ми беше казала, че при всяка има различен ефект, но винаги има някакъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker