Въпроси и мнения за сапуни и душ гелове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Въпроси и мнения за сапуни и душ гелове
преди: 5 години, 3 дни, прочетена 3687 пъти
Здравейте. В днешно време има голямо разнообразие от сапуни и душ гелове с различни аромати. Малко видове козметика използвам, да не кажа хич, но сапуните са нещо като слабост за мене, в границите на умереното. Взимам си по един бърз душ на ден, сутрин за започването на деня. Харесвам и душ геловете, но из интернет като се разрових за съставките и прочетох, че имат sodium laureth sulfate, който изобщо не бил полезен и това някак си ме отдалечи от идеята да ги използвам, макар че са удобни особено при пътуване за дни. Търсила съм без sulfate, но всички марки по магазините го имат. Някой ако знае без, нека да сподели. Като цяло за душа използвам само сапун, което ми е достатъчно. Не използвам лосиони за тяло, кремове за тяло, пяни и прочие. Все пак колкото и да харчим пари за козметика и да се мажем и мием, няма как да махнем лошата телесната миризма. Затова просто смятам, че един сапун би бил напълно достатъчен, поне за временна свежест. Изпробвала съм няколко марки сапуни. Доволна съм от palmolive и aroma и винаги бих си купила, заради по-силните си аромати, тъй като ме влекат тези с най-силни аромати. Мисля да пробвам и на cien. Ако знаете видове или марки сапуни със силни и дълготрайни аромати, споделяйте. Само в краен случай бих купила на nivea, fa, teo и camay.
Като цяло вие какво ползвате повече, сапуни или душ гелове?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 дни
hash: f3792c258f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми харесва със сапун. Душ гела не ми харесва като се мия с него после имам чувството, че не мога да го изплакна от мене иначе използвам сапуни само на Dove от другите марки ми се изсушава кожата.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 60be9054b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ползвам единствено душ гел (и то от сериите за бременни или за малки деца, за да са ограничени до минимум вредните съставки вътре) и интимен душ гел - всякакви сапуни по съвет на дерматолог избягвам, защото изсушават, а кожата ми е доста чувствителна.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 9da150a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм чувала, че някои не харесват душ геловете заради това, но лично аз не обръщам внимание, когато го ползвам, макар че на този етап само сапун си използвам и си ми е напълно достатъчен. Все пак са едно от малкото хубави неща в живота, на които можем да се зарадваме нали.... ;D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 ден
hash: b38a32b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предпочитам душ геловете. От сапуните кожата ми се изсушава толкова, че започва да се лющи от едно измиване. Баща ми е същият, както и някои роднини от негова страна. Даже и кожата на ръцете ми изсъхва от обикновените сапуни, та все си нося крем в чантата. Изкъпя ли се със сапун, задължително трябва да се намажа с лосион за тяло и пак не е достатъчно, за да се чувствам комфортно. Затова предпочитам душ геловете, с тях нямам никакви проблеми. Обикновено все се въртя около тези с аромат на кокос или череша, те са ми слабост за обонянието. Ако ще взимам сапун с цел да си мия ръцете, взимам бебешки на Бочко и съм много доволна.
Преди години, когато кожата ми не беше чак толкова чувствителна, използвах различни видове сапуни, но и аз предпочитах по-ароматизираните. Взимах си на Palmolive, Nivea, Safeguard или Roses of Bulgaria. И разни сапуни от (уж) натурални продукти, обикновено с екстракт от маслина, не помня марката.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 6b6b790b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хубави сапуни има в онлайн магазини, по 15лв е единия на Сокотиш Файн Бохем или The english soap company. Има едни бледо розови с пудра, направо припадам от тях.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9da150a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте пак. Така, тъй като понякога обичам да се разравям из интернет за полезни съвети и мнения, тези дни прочетох как някои хора като отказали сапуна и спрели да миришат на пот и така нататък. Но се споменава и за един преходен период преди да се постигне някакъв резултат. Беше включено и спирането на шампоана и някои постигали много добри резултати. Но аз това няма да го направя защото така или иначе ползвам шампоан веднъж в седмицата. Та вчера пробвах да се измия само с вода под мишниците. И какъв беше резултата ли... вонях. Чувствам се толкова нечиста без сапунчето ми. Не мога да чакам никакви преходни периоди. Не мога да търпя тази телесна милизма. Винаги ще ползвам сапун и сода бикарбонат. Май само това е решението за мене против лошата миризма. А и както споменах вече само сапун ползвам. То ако спра и него, остана ли нещо хубаво изобщо...? ! Ако някой е чувал и пробвал този така натурален метод за хигиена да пише. Но аз мисля да пропусна. И без това много малко козметика използвам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6b6b790b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е нелепо! Смятам че разни утайки и пропаднали хора го промотират. Разбрах че всичко е еднакво и по-добре да е душ гел поне Нивеа или Дав, миришат супер. Всичко друго е само за пари, не че мирише по -трайно или мие по-добре.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c7ef6ec023
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да поглеснеш сапуните на Yoghsoap. Лично аз все още не съм си купила, но планирам. Мненията на всички са доста положителни. За мисиите им и съставките, виж страницата им във фейсбук, както си е името

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e243cf6278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   6, всъщност при натуралния метод миеш и косата и тялото със сода бикарбонат, а не само с гола вода. Ефективно е почиства добре, отпушват се порите и не вреди на кожата, на мен лично обаче ми иде прекалено пипкаво като процедура, затова просто ползвам душ гел с неутрално pH.
Ако на теб ти доставя удоволствие ползването на сапун и не ти причинява проблеми, честно казано, не виждам защо не си продължиш с него, вместо да се мъчиш с алтернативи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9da150a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторката - Номер 9 след душ, в едно шишенце от 30 мл съм си направила разтвор от вода с една с. л. сода и няколко капки етерично масло от лавандула. Трябва да има доста сода във водата, за да пази срещу лошата миризма. Слагам 5-10 капки на памука и натърквам мишниците и мога да я карам така 48 часа даже повече, но не искам да отлагам душа повече от това, особено през гадното лято с горещините. По-ефективно и много по-безвредно от изкушаващите дезодоранти. И ще излезе по-евтино. Иначе сапуна си ми е вече неотменна част от душа.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6b6b790b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ползвайте дезодорант, бе хора... какви сте? !

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9da150a0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Искам да питам относно сапуните all nature, едни с квадратна форма, защо през последната година не ги намирам никъде и какво е станало, та вече не ги продават? По-рано ги виждах в метро и ги купувах, но в един момент просто изчезнаха...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8f55cb5bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14, вероятно са го спряли от производство, изчерпан е и в онлайн магазините

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8f55cb5bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Някой, който ползва шампоан на Тианде с корен от жен шен, ще се радвам да сподели мнение

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 063ea018c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   14, в Лекси има льо пети оливие и са още по-хубави Виж ги.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 79150d37c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 18, в dm-а ги има и даже в момента ползвам този с лимона. Много свежо ухае. Малко са скъпи, но уханията са много добри. Натуралните и с по-хубаво качество сапуни са с надценка ако трябва да сме честни. Понякога предпочитам ефтините, макар да не са от най-качествените.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker