Как да намаля ръста си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да намаля ръста си?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 3068 пъти
Здравейте, предварително се извинявам за въпроса си. На 12 съм и съм 167 искам да стана по - ниска без операции, ако някой знае как моля да напише в коментарите. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: e2c50c66cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тренирай вдигане на тежести.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9d73db15f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не ръстът ти е проблемът, а акълът, който още го нямаш. Висока, стройна мацка е по-хубава от ниска. Сега сигурно някой ти се подиграва в училище за ръста, нали? Все ще намерят за какво да ти се подиграват, ако не е ръст, ще е друго. Това са детски истории, които ще преминат бързо. Като пораснеш ще искаш да си висока, а не тапашонче.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9a46342f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей и от мен. :) 167 см. са далеч от стандарта за модели в модния бизнес (173, 175 см. в професионалните среди). По-скоро си в горната граница на средния ръст за една дама. Така че ако някой се подиграва на ръста ти, спокойно можеш да му се изсмееш в лицето и да го препратиш към статии за действително високи жени, които са професионални фотомодели и изглеждат зашеметяващо. Жени, които се гордеят с начина, по който изглеждат, грижат се за телата си и дори да отиват до близката пекарна за франзела, вървят по улицата така, сякаш са на модния подиум и всички погледи, отправени към тях, са пълни с възхищение.

Защо, впрочем, не сториш същото? Защо не се опиташ поне за малко да прекъснеш емоционалната обвързаност с мнението на хора, които не те харесват и се изказват негативно за външния ти вид, ако наистина има такива? Факта, че един човек си позволява да те съди или обижда за ръста ти (нещо, което дори не зависи от теб и желанията ти, а е обусловено генетично), говори твърде ясно за всякаква липса на обективност от негова страна, а и за липса на добро възпитание. За жалост връстниците ти са във възраст, когато последното определено си личи и може да докосне едно момиче като теб дълбоко, ако позволиш подобни негативности да достигат до сърцето ти.

Какво можеш да направиш? Вместо да пишеш теми "Как да намаля ръста си? " (директен отговор: не можеш да намалиш ръста си), опитай с: "Как да обикна себе си такава, каквато съм? ", или "Как да се погрижа за тялото и външния си вид така, че да го приема, да го харесам и вече да не ми пука за мнението на тоя и оня ненормалник, който е решил, че има право да се изказва и обижда? ".

Направи си отдавна желаната прическа, купи си нова дрешка, смени стила, започни да се храниш здравословно, тръгни на фитнес, намери си нова компания, запознай се с позитивни и готини хора, запиши се на нов курс или кръжок! Толкова много полезни и прекрасни неща можеш да направиш за себе си, за да разнообразиш живота си и да обикнеш тялото си, всеки сантиметър от него! Именно увереността прави една жена истински желана и харесвана. Докато ти сама не направиш така че да се обикнеш, да обикнеш косата, лицето и формата на тялото си, чака те ежедневие, в което ще се потискаш и депресираш непрекъснато заради едно или друго чуждо мнение. А хората, освен че могат да бъдат невъзпитани, имат и свойството да завиждат. Една късокрака, леко пухкава мацка, например, която тайно мечтае да има твоите крака, с удоволствие би те обидила право в лицето, че си кон, ако й стиска. Виждаш ли? Нужно ли е да отхвърляш себе си, ръста си, цялата прекрасна теб, заради нечие изказване?

Ако е необходимо, прочети всичко това отново.
После се стегни и направи така, че да се научиш да обичаш себе си.
Стани най-добрата своя версия. Здрава и красива.
Ама не според другите. Стани твоя собствен супергерой.

Успех! Знам, че можеш да го направиш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ee7a940e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да намалиш ръста си, но с времето растежът ти ще се забави. Така, че няма да станеш някакъв гигант, спокойно. А и хората са два типа, такива като теб, които стават доста високи още преди тийн годините си, но после растежът им почти спира и такива, които са нисички до 12-13 годишна възраст и после изведнъж дръпват между 13 и 18. Така, че щом на 12 си толкова висока, най-вероятно няма да пораснеш още много, а 167 см и дори 170 си е прекрасен ръст за жена. Сега може и да се имаш за много висока, но един ден ще си по-скоро със среден ръст.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e4fea83e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много често момичетата спират да растат на 14-15 (особено като им дойде менструацията) или растат много малко след тази възраст. Имам приятелка, която не е мръднала от твоите години. И от най-висока се превърна в средна към ниска по височина. Зависи също така и от ръста на родителите ти. Вместо да се комплексираш, се радвай на дългите си крака и на стройното си тяло. Идеалната височина за една жена е 170 - 173 см. Наблегни на спорта, и стани модел след няколко години. Ако някой ти се присмее, му кажи, че много си харесваш височината и дългите крака и въобще не искаш да си ниска. Демонстрирай самочувствие. Знаеш ли колко мъже ми пишат, само защото съм висока и с хармонично тяло?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker