Коремни мускули! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Коремни мускули!
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1593 пъти
Здравейте!
Момче съм на 18 години.
През голяма част от живота ми съм се интересувал от спорт, но от няколко месеца започнах да тренирам сериозно, в смисъл ходя на фитнес 2 или 3 пъти седмично и започнах да се храня здравословно.
Определено има прогрес и си личи. Най - много се забелязва в гърдите, ръцете и краката.. заякнах там и съм доволен, но главните ми цели са да си оправя корема. Висок съм метър и 82, 83 и тежа 80 или 81кг. Качих няколко кила от тренировките и предполагам, че протеина ми помогна, но искам да оформя коремните си мускули повече. В момента корема ми е бих казал в прилично състояние, защото в последния месец тренирам главно коремни преси и рядко тичам, защото нямам много време. Може да се каже, че имам малко мазнини, които все още не позволяват на плочките да се покажат.. за целта както казах започнах повече домашни тренировки за корем и започнах да ям здравословно, но понеже искам по - бърз прогрес сега от 2 дена започнах да спазвам диетата на Ваня Червенкова и се справям с нея. Много съм мотивиран и вярвам в успеха. Тази диета гарантира сваляне на кг.
Та въпроса ми е дали като изкарам 12 дена спазвайки диетата ще видя резултата по - бързо?
Ако продължа да си тренирам в къщи няколко видя коремни преси спазя диетата и сваля кг дали свалянето им ще стопи мазнините на корема ми?
Ще съм благодарен ако хора, които разбират повече от мен пишат в коментарите и разбира се хора, които са постигнали целите си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5aba961fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Процента на подкожните ти мазнини със сигурност е над 20, опитай се да го свалиш на 15% с много кардио (бягане,плуване,каране на колело,спорт). 2-3 пъти седмично фитнес е ок ама за целта, която си си поставил трябва доста да побягаш отделно от фитнес тренировките. Ако наистина искаш да свалиш подкожни мазнини знай, че това изисква страшно много постоянство и търпение ще са ти нужни години може би, така че се зареди с търпение. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b6ca2a3de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tова с релефната преса е до ген. Сигурно ако го нямаш биха ти помогнали временно някакви химии тренировки и диета. Звучи тъпо, но как професионални спортисти като футболистите често нямат? Казвам го за да не се вманиачаваш. От спорт и диета по-хубаво няма!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cce75972c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Включи и кардио в тренировките, за да ти се маркират мускулите трябва да стопиш мазнините на корема. Но за съжаление не може човек да топи мазнини по зони, или топиш в цялото тяло или не топиш. Затова само с коремни преси не става. Отдели15-20 мин 2 или повече пъти седмично за активно спортуване. Като прибавиш към това и диетата плюс коремни преси, ще видиш резултат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dec9350e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички за съветите!
До номер 1 - В нета писах (коремни мазнини процент)и в изображенията видях снимка на кореми и под снимките са написани подкожните мазнини.. не знам до колко са верни, но моето съвпада с тази на която пише 20% точно. За сега целта ще ми бъде 15%.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 941fa17308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Включи и бягане 2-3 пъти седмично - само с коремни преси няма да стане.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1a196fe99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пресата се изкарва с правилно хранене, а то изобщо НЕ Е диетата на Ваня Червенкова, или както там се казва.

Ако чакаш да изкараш преса с коремни преси - губиш си времето, защото няма да стане. Това ти го казвам като човек с ясно изразена преса, който те е правил никакви упражнения за корем от над 2 години, и съжалявам, че изобщо някога в живота си съм си губил времето с тях.

Вкарай се в калориен дефицит, увеличи тренировките (2-3 пъти седмично е прекалено малко), прави базови тежки упражнения като лежанка, мъртва тяга, клекове, раменна преса и т.н. и ще изкараш пресата. И колкото и странно да ти звучи - не, не ти е необходимо абсолютно никакво кардио, като даже ако прекаляваш с него то сериозно ще попречи на резултатите ти, и това ти го казвам от личен опит, за съжаление.

Младо момче си, няма да е чак толкова трудно да изкараш пресата, макар че ще ти е трудно да се получи за това лято, ако си на 20% подкожни мазнини. Аз изкарах плочките за пръв път на 31 години, а преди това честно казано дори не вярвах, че имам коремни мускули, ама с правилните промени в храненето и тренировките, и нещата взеха, че се получиха. :)

Успех!:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2ad7864cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно хранене и бягане.
Ставаш сутринта преди училище, бягаш по 20 до 40 минути с умерено темпо, по 2 до 4 дена в седмицата.
Плануваш какво ще ядеш (не е толкова трудно) и гледаш, да си в едни определени норми, спрямо височината и телосложението ти. И това не трябва да е някаква временна диета, а просто диетата ти (думата диета означава сумата на всички изядени неща, а не просто някакво времено състояни).
Повечето хора имат проблема с това, че искат висчко да стане за седмици. Ще видиш разни, които те приканват, да ядеш по 1000 калории на ден, да бягаш по 20 килметра, да правиш по 500 коремни преси, да живееш във фитнеса и истината е, че ще постигнеш "резултати" доста бързо, но цената не е само ограничаването и усилията ти. Всяко прекомерно натоварване на организма води до последствия, които стават само по тежки с времето Другото е, че подобно гладуване и изтощаване, в един момент води до намален физически и умствен капацитет, защото пренатоварваш с тренировки и не даваш на организма достатъчно, че да работи правилно.

А най-голямата глупост, която може да си причиниш е, да се подложиш на свръхограничени диети, супер тежки тренировки, в мометни на огромен стрес (изпити, балове, бракове и прочие), както и едновременно с това да ходиш на работа/училище.
Познавам хора, които се докараха до анемия, ставни инжекции, депресии и прочие, опитвайки се, да имат "перфектни" тела, докато бяха подложени на огромен ежедневен стрес. Всичко е до баланс.
Ако ядеш в здравословни норми, ако тренираш добре, макар и малко по-бавно, ще псотигнеш видими резултати.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4420d3a324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти НЕ си почнал да тренираш сериозно, защото 2-3 пъти във фитнеса нито е спорт ни е сериозно. Само поддържаш форма. Намали въодушевлението.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dec9350e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря отново! Вече започнах да бягам по - често. За миналата седмица 4 пъти, а тази ще опитам да станат 5. Няма как по - често на фитнес, защото сега ме оформят в училище и там е голяма драма и големи нерви, но лятото си вземам карта и се надявам това да помогне, колкото до храненето ще потърся от някъде добър хранителен режим, който да спазвам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker