Поредната кифла под ножа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Поредната кифла под ножа
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 2147 пъти
Здравейте, устните ми винаги са били голям комплекс за мен. Преди няколко години започнах да си слагам филъри, но те са само моментно решение, доста скъпо при това. Наскоро обаче попаднах на процедура наречена Lip lift при която се изрязва малко от кожата под носа и горната устна се повдига, което от своя страна създава обем . Изгледах доста метериал по този въпрос, но всичката информация беше от пластични хирурзи в чужбина. Въпроса ми е дали някой си е правил подобна процедура и ако да, можете ли да ме насочите към добър пластичен хирург? Благодаря <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 529378e1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас! Щях да повърна докато четях...
Наистина ли има толкова неосъзнати хора, че да си мислят, че устните или нещо подобно е тяхната основна характеритика, чрез която да се идентифицират пред света, пред другия пол и т.н.?
Тъжно, жалко, отчайващо...
По-добре си ги избий тези глупости от главата, дай си някаква съвсем различна насока на живота, започни ДА УЧИШ, и да сътворяваш нещо с ръцете и ума си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2ba16d75f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз също съм с филтри, спадат ми доста бързо и се налага да ходя често.. скъпо ми излиза,но за сега ще е така

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a0c55b6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На картинка изглежда добре, но дали така ще се случи и при теб? Нали знаеш рекламата какво прави. Лекарите изкарват парички от комплексирани жени. Ако устните ти не са добре, нищо няма да ги промени. За мен тези прооцедури са за да се подчертае красота на вече хубави устни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3a0c55b6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто е ужасно как ти режат лицето и го опъват нагоре като на някакво плашило... как може да правиш това на лицето и кожата си.. ужас

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8b49143156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Знаеш ли, никой не е съвършен,, ако проблемът е драстичен да, вода си правиш някаква операция и да заприлшчаш после на развалина. Заслужава ли си? Малко филтър, малко грим...има къде, къде по-важни и стойностни неща от това, което си решила. Може би няма да ме разбереш сега, но един ден сама достигнеш до този извод. Гледах богати жени, какво са направили със себе си след такива интервенции.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 89d8ad05cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом имаш парите. Супер! Давай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 407d31a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз взех без да искам да отворихя поста и а щях да повърна като Но. 1. Сега ще ти кажа само едно изречение, ама искам хууубавичко да ВНИКНЕШ в него:

Ти трябва да имаш комплекси, от това че ти идват подобни мисли за промяна, а не от външността си....

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6c07758b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Уважаеми No1/No8 не ми се ще да те шокирам твърде много, за да не вземе пак да ти стане зле на стомаха, но видиш ли ти, аз уча и работя. Не знам що за майндсет имаш, но не мисля че добрата външност и желанието за развитие са несъвместими или с други думи казано, дори да си направя устата като маймунско дупе пак няма да изгубя толкова мозъчни клетки, колкото изгубих докато четях деликатния ви коментар. <3
А за другите, благодаря ви за загрижеността!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: faf626db1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не чети коментарите по-горе. Не си струва. Тези хора никога няма да разберат какво е да имаш комплекс по отношение на част от лицето си. Постоянно се гледаш там, внушаваш си, че хората само там те зяпат, това влияе ударно на самочувствието ти, срам те е да се усмихнеш и да говориш, защото изглеждат още по-зле... разбирам те идеално. Като човек, борещ се с подобни комплекси, устни и нос в моя случай, смея да твърдя, че без да предприемем мерки никога няма да сме щастливи и удовлетворени от външността си. Това, че искаш да се подложиш на тази операция по НИКАКЪВ начин не те прави по-глупава, по-долна и по-гроьна от другите хора. Ако това ще те направи ИСТИНСКИ щастлива, ако ще се усмихваш, гледайки се в огледалото, ако ще повлияе положително на социалните ти контакти, тогава го направи без да се замисляш. Разбира се, операцията крие рискове, но ако си готова да ги поемеш давай! Важното е да се чувстваш красива и да елиминираш комплексите си. Истината е, че такива комплекси не могат да изчезнат без да се подложиш на интервенция, можеш само да се залъгваш, че вече харесваш и си приела устните си такива, каквито са. Потърси в интернет “оперативно повдигане на устни”, ще ти излезнат резултати. Влез в сайтовете на пластичните хирурзи, ще е упомената тази интервенция. Пожелавам ти успех, бъди щастлива и направи каквото смяташ за правилно! И не, не си кифла. Ти си жена, бореща се и искаща да се отърве от комплексите си завинаги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker