Хапчета Липовон? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Хапчета Липовон?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2696 пъти
Здравейте, тренирам активно от доста време, може би 4-5 години. Имах период от няколко месеца, в който боледувах (хормонални проблеми), бях спряла и фитнеса, съответно сещате се, веднага даде отражение на килограмите. Качих 10 килограма, и от тогава не мога да ги сваля. Започнах интензивни и редовни тренировки, но една приятелка ми сподели за хапчета Липовон, които помагали при борбата с килограмите. Бихте ли споделили мнения? Ако съчетавам спорта, необходимите добавки, ограничения в менюто, и него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 002f50b0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕДЕЙ! ТРИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ СА В БОЛНИЦА ЗАРАДИ ТЕЗИ ХАПЧЕТА! Изключително опасни са! Купувай си добавки САМО от аптека! Без интернет, треньори, магазинчета!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5e4d7fd068
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че няма да е това, което искаш да чуеш. Заложи на хранителния режим и калорийния дефицит, бъди стриктна и безкомпромисна. Защото няма вълшебни хапчета, които с една-две-три-десет кутийки да свършат това, което трябва да вършиш ти упорито и съзнателно за поне два месеца.

Купи си "Воля", може и "Изготвяне на хранителен и тренировъчен режим от специалист диетолог". Не се продават в аптеките, но резултатите са гарантирани! Казва ти го млада жена, опитала всичко: безумни диети, хапчета, масажори, и свалила 33 кг. само с правилно хранене и спорт за последните 6 месеца. Минала съм целия път, че и този на хранителните разстройства. По трудния начин, заплащайки със здравето си, разбрах, че нищо друго няма да ти даде това, което може да ти предостави най-познатата и клиширана схема: разумно, пълноценно хранене (често и не по много), плюс качествени тренировки. Това ти е играта. Другото са бошлафи, с които си пилееш и времето, и парите.

Знам, че искаш да си върнеш предишната форма. Знам, че искаш да си с десет надолу. Знам, че бързаш за летния сезон. Обаче имам новина за теб. Единственото, което ще ти свърши работа наистина и е "на билкова основа, напълно натурално", както обичат да драскат върху тая и оня невероятна, чудна, изумителна нова добавка за супер-мега-гига-ултра бързо отслабване БЕЗ ГЛАД, БЕЗ ДИЕТА, БЕЗ СПОРТ, МА ИЗОБЩО ХИТ САМО ЗА 67 ЛЕВА, са... зеленчуците, мила. Не се трови с подобни "спомагателни средства", защото много вече изреваха на умряло, включително и аз, от опити да неутрализират мазнини, трупани 2 години, в период на 2 месеца, чрез чути и нечути хапове, кофти хранене, глад, смъртоносно натоварване и други прекрасни начини да си унищожиш здравето както трябва. Направи го по правилния начин. Здравословно. Разумно. Качествено. Дълготрайно. Достойно за уважение. През парадния вход. Въоръжи се с търпение и много четене по темата (само от проверени източници, треньори и медицински лица, не от тоя и оня световно неизвестен женски сайт).

Желая ти воля... и успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 07a1931648
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едно време като го пуснаха още беше хубав липовона наистина се отслабваше от него, но сега (понеже си бях взела преди няколко месеца) освен да те докара до болница друго няма да стане, така че няма смисъл

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 1a45e6b2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоята приятелка се подиграва със тебе!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 01115ffffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отслабва се наистина.Аз пих други,ама на същата основа и без спортове и диети станах 42 кг(по 4 взимах и не ми се ядеше).Но има странични ефекти-излизат пъпки,капе косата,прилошава ти от време на време,не можеш да спиш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fca680c54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм жена на 23 години и може би съм от малкото, които ще напишат позитивен коментар. Точно с Липовона отслабнах преди 2 години и половина с 15 килограма. Преди бях 70, сега съм 53кг. Отслабнах за период от 8 месеца. Преди това винаги съм се мъчила с диети, хранителни режими, спорт, но нямах достатъчно воля и не успявах да постигна нищо. От Липовона имах леко сърцебиене, но не беше нещо кой знае какво. Нямах никакви други странични ефекти. След като достигнах желаните килограми (55кг) го спрях и естествено умирах от притеснение дали няма да си върна килограмите отново. Е, какво да ти кажа... до ден днешен не съм си върнала нито 1 килограм. Дори свалих още 2 кг без да искам, защото започнах да спортувам. След като спрях Липовона организма ми беше вече свикнал със здравословното хранене и продължавам да се храня по същия начин. Не ям сладко, хляб, газирано не пия. От половин година ходя и на фитнес и общо взето така свалих още 2 кг. Сега съм 53 кг и в никакъв случай не искам да отслабвам повече. Просто спортувам, за да си задържа килограмите и да се чувствам добре. Лично аз изобщо не съжалявам, че приемах Липовон, макар че чувам много лоши отзиви за хапчето. Явно при всеки организъм си е различно. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d2e4bd27ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Липовона съдържа забранена съставка, а препарата е с неясен произход. Гледай разследването на Любо Жечев в ютуб.
https://youtu.be/WH85pgBN0EU

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5da2832598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 6,
Скъпа ти ако се храниш здравословно и с мярка никакъв липовон не ти трябва!!!
Има 2 максми:
1. С тия липовони и фетбърнъри, за да имаш резултат ти трябват тренировки и диета.
2. За правилната диета и тренировка не ти трябват такива неща, защото така или иначе ще сваляш.
Ти си прави сметката трябва ли изобщо да взимат такива неща, ако правиш нещата както трябва!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f0a21a8663
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 8:
Скъпа, ти няма как да си компетентна по темата, след като не си пробвала даден продукт.
До авторката: Изобщо не е вярно, че с Липовона ти трябват тренировки и диета. Самите хапчета ти притъпяват глада. Точно това съм обяснила по-горе, че Липовона ми помогна да започна да се храня здравословно. Защото докато го приемаш, не изпитваш почти никакъв глад и хапваш нещо така да го кажа, , насила". След това организмът ти вече е свикнал с този режим на хранене и продължаваш по същия начин. Което не представлява никаква трудност.
Относно тренировките: Разбира се, че е хубаво човек да спортува. Ще се чувстваш и изглеждаш много по-добре. Но дори и да не спортуваш, пак ще постигнеш резултати. Аз както казах не съм спортувала докато приемах Липовон и не изглеждах никак зле. Нито бях увиснала, нито нищо. Започнах със спорта доста по-късно. Така че не слушай тези, които се правят на компетентни без да знаят от личен опит. Пропуснах също да спомена, че хапчето те кара да пиеш много вода, което също помага за свалянето на килограми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker