Подкожни косми, пъпки и петна след епилация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Подкожни косми, пъпки и петна след епилация
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2946 пъти
Здравейте! Моля ви кажете как се справяте с този проблем. По принцип съм доста окосмена епилирам си цялото тяло само интим бръсна. Кожата ми става ужасна и то с дни и след това следва нова процедура. Аз го правя през 3 дена. Ползвам ексфолианти, скрабове, утайка от кафе. Мажа се с олиа, кремове, лосиони. Вече не знам какво да правя. Имам много чувствителна кожа. Дори и да бръсна и кола маска да правя пак съм така. Подкожните косми, точките и пъпките са си там както и да се обезкосмявам. Прилагам снимка за която предварително се извинявам на тези хора на които не им е приятна гледката. Много се чудя на жените с перфектно гладки и бели крачета и много ми се иска и аз да съм така. Мислите ли че ако хвана тен ще помогне? Макар че не знам къде ще го хващам този тен като нв ходя с къси неща и по басейни. Спестих пари и за фотоепилатор, но и при него ефекта е временен. Поне при мен.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4773dc189f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За подкожните косми помага крем с високо съдържание на урея, преди ползвах някакъв крем за крака, защото там процента на уреята беше доста висок. Ихтиол е другото от аптеките се купува и се мажат местата на които косъмчетата не пробиват. Нищо не пречи да опиташ и да прецениш при теб дали има е фект.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 36dbd48c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   http://prikachi.com/images/901/9597901k.jpg

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ddcdaa89d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отиди на лазер.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b387fabb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като някой, който е също минал през самобръсначки, депилатоари, епилатори и кола маска ти казвам, че от подкожните отърване няма. Като се обърне косъма и става така. Ако не са твърде много просто се примири. Ако следиш правилно посоката на косъма при епилатора и колата маска би трябвало да са по-малко, но пак ги има. Аз онзи ден на кракът си се борих с един и сега имам дупка, а там съм с бръснач. Природа просто. Ако можеш да си позволиш лазерна епилация може би ще те отърве. Ако не, знай че всички сме така и трябва да гледаш по-отгоре на това. Жените с перфектни крачета са така няколко дни до подкожните или плащат маси пари за процедури. Фото и лазерни. Ако пък ги гледаш по реклами и клипове, ще ти напомня, че зад тях стоят цели екипи, които се грижат за снимкообработването и видеообработването. А в реалния свят те също са жени, които тайно в банята проклинат някои малък подкожен, който само те виждат. Които под скъпия и добре нанесен фон-дьо-тен имат 2-3 пъпки, за които се надяват да не лъснат. Имам няколко познати в тези среди. Нямаш повод за паника.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 167961983e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пемза два три пъти седмично.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f281846357
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това имам чувството, че аз го бях писала. Като теб съм по-окосмена от нормалното и също съм с много чувствителна кожа. Винаги ми излизат пъпчици и се зачервява много. Афтършейфа ми помага на мен наистина успокоява кожата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 75f4578fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знай, че не си единствена. И мене много ме мъчат и имам сериозни рани от всякакви процедури. Единствения вариант за мен в момент понеже не мога да си позволя лазер е депилаторния крем, не се режа с него и не излизат толкова подкожни, пък и е по евтин от кола маската. Стискай зъби лятото, а есента остави краката ти да дишат. И също да не ти пука твърде. Много жени са така

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 3bfe100335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кожата ти изобщо не изглежда толкова фрапантно, и аз съм така, но не обръщам вече внимание. Не знам какво да ти препоръчам. При мен съм забелязала, че на морето като почернея изчезват тези точки. Мисля, че си е до тип кожа и няма какво да направиш. Просто да не ти пука :)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1e405b8d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, ще споделя моя опит с Вас и как аз що годе успях да се справя с този проблем, но преди това искам да изкажа мнението си относно прикачената снимка, а то е : Краката ти никак не са зле, не е нищо фрапиращо ! Та, аз също съм минала по този път и все още минавам. Отказах се да нося къси панталони завинаги преди 2-3 години, защото изпитвах адско неудобство краката ми да са на показа, но при мен случая беше далеч по сериозен. Освен горе споменатите проблеми, аз разранявах всяка пъпчица, всяко подкожно косъмче и понеже съм бяла и с доста чувствителна кожа - веднага ставаше рана, а след това и белег ! До ден днешен си нося белезите по краката, това което тази година успя да ме измъкне от блатото бяха едни продукти ( тип автобронзанти ) за придобиване на постепенен тен ! Първи мажех цялото тяло, но после реших да пробвам да мажа само краката си и в момента съм доста доволна от ефекта, който имат тези продукти. Няма да споменавам марка, за да не стане като реклама, но определено при мен придобиването на тен успя да подобри вида на краката ми. Няма как да залича всички белези, но положението е далеч по добро ! Понякога си намазвам и ръцете, за да не се забрлязва разлика в тена между ръцете и краката, но дори да пропусна - не си представяйте някаква фрапираща разлика. Тези продукти определено успях да постигна приличен тен, напълно естествен, не съм нито черна, нито пък толкова бяла, колкото бях ! Та, за по беличките момичета, съвета ми е да пробвате да хванете тен ! Аз лично не се престраших да отида на солариум, но ето че открих този тип продукти и съм доволна, както кзах ефекта е добър, не е кой знае какво, но определено подобри вида на кожата на краката ми ! Успех !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 90631c8b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Фотоепилацията би трябвало да помогне.. имах подобна на твоята кожа и след 6-7 месеца(използване след всяко бръснене) космите ми изчезнаха... остана само мъх. Аз съм мн доволна от дом. фотоепилатори на филипс

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 36dbd48c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: Благодаря на всички. :*

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b494f99141
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10, би ли могла да кажеш на коя марка са тези продукти?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker