Жени без грим. Има ли такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Жени без грим. Има ли такива?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 2912 пъти
Обръщам се към жените, но могат и мъжете да си кажат мнението.
Жени, защо се гримирате толкова много. Не можете ли да живеете без грим. Струва ми се, че сте много комплексирани. Нямате ли самочувствие ако ходите навсякъде без грим. Където и да ходя навсякъде гледам тежко гримирани жени до неузнаваемост. Превърнали сте се в циркови клоуни. Защо мислите, че трябва непременно да слагате грим. Не се ли харесвате във вашия натурален вид. Младите момичета нямат нужда от грим, защото самата им младост ги краси, но и те се гримират. Защо бе момичета. Бъдете естествени. В миналото бях чел някъде как младо момиченце пита майка си: "Мамо, кога и аз ще порасна та да правя като кака, вместо да се мия да се гримирам". Не си спомням какво и е отговорила майка й. Най ми е смешно като видя възрастна жена с червени или розови бузи. Брей колко "здравословна" изглежда. Поне възрастните жени като по-разумни би трябвало да се приемат такива каквито са естествени. Но не и те следват модата. Ако ги питаш за кого се "разкрасяват" след като знаят, че никой мъж няма да тръгне да ги сваля. Отговора сигурно ще бъде, ами за самочувствие. Значи жените нямат самочувствие.
Лично аз не харесвам гримирана жена. Ако на публично място реша да я прегърна или да я целуна по бузата тези химикали по лицето й ме задушават и отвращават.
Жени, разберете, че по-приятно от вашия естествен външен вид няма. Всички цапаници на които се подлагате няма да ви направи по-желани за мъжете. Помислете дали вашите баби са се гримирали за да бъдат харесвани от съпрузите си-вашите дядовци. Бъдете естествени за да ви се радват всички мъже само като ви погледнат в очите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 685d28f3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Това, за което ти говориш е въпрос на предпочитания. Техният грим изобщо не значи, че не се харесват, а точно обратното. Така подчертават красотата си. Наистина, има случаи в които грима е прекалено тежък, но защо не. Ако някоя дама се харесва по този начин никой няма право да я упреква. Според мен съдиш прекалено строго жените за избора им да носят повече грим. Относно за бабите и дядовците... Вече живеем в 21 век, всеки е свободен да решава дали да е естествен или не.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7bea489d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко зависи от това какъв грим, как и кога се полага. Бяхме още гаджета с мъжа ми и той веднъж ми направи комплимент за това, че изглеждам добре без всякакъв грим. А всъщност, той до този момент без грим не ме беше виждал. Но явно, дори на дневна светлина, е бил толкова дискретен, че да не личи. Така че, авторе, в много случаи най-вероятно не забелязваш грима на жената и браво на нея. Онези, чийто грим привлича вниманието ти сутрин, просто не са се справили добре. Съгласна съм с теб, че естествената визия за деня е за предпочитане (това не означава да ти лъщи носа и да ти се напукват устните, има пудра и гланц за това). Но вечер - поради самото изкуствено осветление - понякога изглеждаме като мумии. Не казвам, че се налага да се наплескаме до ушите, но тонираща отснова, едно червило, спирала на миглите, подчертани скули - освежават визията. Не зная, но някак не мога да си представя жена с официална вечерна рокля, сложна прическа, но дори без червило. То е все едно небръснат мъж с фрак. Да изглеждаш добре е знак на уважение към околните, но както и във сичко останало - спазването на мярката е съществено.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4993712fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хехе, аз ходя без грим защото:
1. мързи ме;
2. кьопава съм в ръцете;
3. мързи ме;

Ж22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 90b2f8e3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смея да твърдя без да се хваля, че съм натурално красива и не нося грим никога, но около мен приятелките ми носят. И какво от това? С грим, без грим комплекси пак ще има, мъжете като не носят грим нямат ли комплекси? А това с бабите.. жените на времето са си правили бои от плодове и така са се мацали, обезкосмявали са се и тогава изобщо не е нещо ново.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d554538f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има, ама като мина аз /гримът ми е хоби и съм добра/, никой не им обръща внимание.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4ba35bbbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз пък се гримирам, защото самия процес по гримирането ми доставя удоволствие. Днес бях цял ден навън и на работа без грим, но обикновено ходя с грим, защото така ми харесва, но и не ме е срам да изляза без грим.
Ж20

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5d79617978
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена на 31 съм и ползвам много лек грим - съвсем малко сенки на очите. Нищо друго. Жени без грим постоянно виждам във фитнеса. Така че наблюденията ми не съвпадат с тези на автора. Иначе, естествено е жените да искат да изглеждат по-красиви, и гримът може да помогне, но може и да е прекален. Мъжете не се гримират, разбираемо, но пък примерно пускат бради, особено за да компенсират плешивост, или си правят прически, често следвайки модата на футболистите. Така че и при тях има способи. Все пак, всеки иска да се хареса на другия пол, а външния вид е важен за това.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 903aba3998
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И си прав и не си. Да, смешно е на плаж да тръгнеш с два пръста фон дьо тен и ярко червило прецизно очертано с молив, но има професии, в които е задължително да си поне с лек грим. Работя на рецепцията на хотел, смените за по 12 часа, като се редуват дневни и нощни. Сам се сети, че с такъв режим лицето ми не изглежда супер свежо, нищо че съм в началото на 30-те. Нормално е да използвам малко грим, защото просто не мога да си позволя да плаща клиентите с тъмни кръгове под очите, рошава и неподдържана коса и т. н. В крайна сметка след дълъг полет не искаш да видиш някакъв вампир на неопределена възраст, рошав, блед и с тъмни кръгове под очите, нали? Така, че в моя случай, а и в редица други професии гримът е задължителен! Не е казано да е много, но просто работим с хора и трябва да изглеждаме добре, без значение колко сме уморени и колко дълга ни е смяната.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4f7d2d6998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 30 съм и слагам само леко фон дьо тен на буцшти под очите и пудра и червило. Не обичам да се мажа...и аз се чудя същото като автора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6ed69a4e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слагат грим да не свършат с грозните мъже които презират, а пък то се оказва че без тези ''магически'' гримове са си точно като тях в лицето, или пък даже по зле хихихихи

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9ca08a2a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не знам автора в какви среди се движи, но аз лично постоянно срещам жени без грим или със съвсем лек дневен такъв, така че определено не споделям наблюденията му.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1334a1d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подържането на външния вид е нещо обичайно за една жена, която уважава себе си. Сега, ако визирте клоуните, които ходят като гротески по улиците, вече разбирам, но всяка жена е суетна малко или много и по -този начин подчертава естествената си красота. В гримът няма нищо лошо, ако се използва както трябва. Ако пък не ти харесват жени с грим търси такива които не ползват. Има и от тях. За всеки влак си има пътници. :) Лично аз съм жена на 36г и ползвам грим и бяла козметика с която се грижа за кожата си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2afb044cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, защо не вземеш да поработиш върху твоите комплекси, не на другите.. ;) Май ти си с големите комплекси. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 945dfd01ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като някакъв ритуал ми е самия процес. Изпитвам невероятно удоволствие да се гримирам сутрин преди да отида на работа. Пия си кафето, пускам си музика и се наслаждавам на тези 10 минути в които си слагам спирала и балсамче и си подчертавам леко веждите. Без грим съм ходила последните 3 години всеки ден, мързеше ме. Нито съм се чувствала нехаресвана, нито пък това ми е създало някакви комплекси, редовно си почесвах очите като ме засърбяваха. И сега ми се случва да пропусна, защото има дни в които не изпитвам това удоволствие от процеса. Въпреки това ежедневно получавам комплименти за външния си вид, без значение дали съм с грим или не.
По-голямо внимание обръщам по скоро на дрехите си

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3461313444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Като ученичка ставах в тъмно, гримирах се и тогава отивах на училище. После с годините, след като родих две деца, нося грим и то не тежък, като съм на работа( свързана с клиенти) или по повод. Много от приятелките ми са по същия начин.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1f576bcd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Сестра ми е така. Никакъв грим, никакви червила. Майка се беше притеснила, че е "чалната", но нищо и няма. Странно е, ако съдиш по-всички останали, но спорад бащата - "Защо да е важно, мнението на напълно непознати и такива, които познаваш, но не те харесват?".

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b797b2ca4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Понякога слагам малко фон дьо тен, пудра и спирала, напоследък често, понякога не ми се занимава и излизам без грим. Всеки път е различно, но определено с малко спирала се чувствам по- женствена. Мисля, че и другите жени са така. Ако става на въпрос за лек грим, който не променя драстично визията, не мисля че е голям проблем.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fed91a4471
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Никога не съм носила грим на 29 г. съм.
Харесвам естествено изглеждащи жени, но и не всички са красиви. Нужна е порцеланова кожа, дори и с тен, трябва да е гладка, мека, чиста, а това е рядко явление. Моята кожа не е идеална, нямам акне, но... не е идеална. Да сложа фон дьо тен не е решение. Чистя я и внимавам как се храня, това значително помага. Добре, че имам хубави черти на лицето.
Колкото до разни сенки, червила и т. н. представям си се с грим и не се харесвам с грим.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker