Калориен дефицит ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Калориен дефицит ?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1399 пъти
Здравейте! Много се надявам да публикувате темата, защото ми е важно да прочета някои съвети. Благодаря!
Момче съм на 19 години, висок метър 83, 77кг.
През годините винаги съм се интересувал от много спортове, но главно съм гледал.. преди като малък мислех, че ако искам мускули трябва да правя лицеви опори, искам коремни мускули - коремни преси и така и правех и може би не е било съвсем загуба на време, защото съм поддържал леко формата си и не съм се отпуснал съвсем. В началото на 2019та година реших да започна по - активен живот и да тренирам повече.. истината е, че харесвах себе си, но исках да изглеждам още по - добре и за целта започнах да ходя на фитнес през няколко дена, тичах 2 пъти седмично и като за начало намалих храненето, защото исках да изкарам коремната преса като стопя излишните мазнини. Едва преди 2 седмици чух за калориен дефицит, разрових се, попрочетох, гледах някои видеа и реших да се захвана. Започнах да приемам по - малко калории от тези, които изразходвам и като казвам това нямам в предвид, че като някое мързеливо мрънкало съм спрял да ям или гладувам... напротив! Ям си достатъчно - закуска, обяд и вечеря, та дори и някой път следобедна закуска. Мисля, че за две седмици има някакъв минимален напредък, защото започнах през няколко дни да се снимам и може би имам около 4 снимки... първата и последната определено имат разлика. Сега общо взето гледам как да горя повече калории и правя много дейности като например да чистя в къщи, да излизам по - често, да ходя, да тичам, да правя кардио.. дори си купих велоегометър в къщи и там горя много калории. Общо взето се движа редовно докато в същото време приемам разнообразни храни за да си набавям каквото трябва, а и забравих да напиша малко по - отгоре, че си взех протеин още преди да открия дефицита и сега пия протеин и също така креатин. Въпроса ми е колко време ще отнеме да покажа коремната си преса и дали изобщо ще стане?
Благодаря предварително за съветите и пак ще помоля редакторите да публикувате темата ми, защото ми е важно. Имаше няколко подобни теми, но все пак всеки човек си е различен и за всеки различни съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 332d781baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, въпреки че си доста добре, аз съм 180 см и 82 кг, сега гледам да стопя поне 3 - 4кг. Ограничавм калориите до 2 000 кк на ден, гледам след работа да ходя поне за час - час и полувина на фитнес. Ям повече протеини за да не топя мускулна маса, ако изгладнея много си правя салата от зеле - тя почти няма калории стига да не слагаш олио :)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 178f2c4903
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи един шивашки метър и си измери размерите. Въведи стойностите в този калкулатор: https://fitbg.net/calorie-calculator
Ако не ти харесва, намери си друг из интернета. Но, идеята му е да си пресметнеш процента на телесните мазнини. За да ти се покажат плочките на корема, трябва да достигнеш процент на мазнините между 6 и 9% - наистина си зависи според човека.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0df5adc246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора - До номер 2 - Благодаря за съвета, направих го и мисля, че си отговорих на много въпроси, а до Н1 - Евала! Продължавай да тренираш и ще видиш резултати.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker