Откъде си купувате дрехи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Откъде си купувате дрехи?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 5688 пъти
Здравейте. Прави ми впечатление, че все повече хора отделят безумни суми за дрехи и обувки, а все се оплакват, че нямат пари. Наскоро моя приятелка ми сподели, че си е взела обувки за 250 лева от някакъв сайт и от мола яке за 90, което е пролетно и изобщо не си заслужава според мен. Аз например не обичам да давам много пари за дрехи, главно пазаря от H&M, New Yorker и вторите употреби. А и за заплатата от 600 лева е малко трудно да си позволя по-скъпи дрехи, но като се замисля и да взимах повече пак не бих дала някакви големи суми. Интересно ми е да споделите вие откъде си купувате дрехи, колко често, имате ли любими магазини, каква сума давате и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 946470c5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напоследък хората масово пазаруват от интернет, даже в града ни вече почти не можеш да видиш магазини за дрехи освен в мола. Ние също пазаруваме от сайтове, най-често чуждестранни. Хубавото там е, че правят големи намаления на оригинални дрехи и обувки. Особено когато ги купуваш не в сезона, можеш да намериш маркови намалени от 200 на 40-50 лв (което е гору-долу като евтините, само че тези са много по-здрави и изкарват с години).

Не случайно якето, за което говориш е пролетно. Просто не му е сезона и е намалено, за да си разчистят склада.

Относно тия, които казват, че си купуват обувки за 250 лв, лично съм свидетел как хора, които са си купили обувки с намаление от 250 на 50 примерно, после са разпрявали как обувките им стрували 250 лв. Но естествено спестяват подробността, че са ги купили с огромно намаление, че да си мислят хората, че са голяма работа. И това е масова практика, което е жалко. Отделно има хора, които наистина ги дават и после цял месец гладуват, просто за да си угодят на егото и комплексите.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7fb53628aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От поне осем години пазарувам само от втора употреба и буквално за 20лв пълня една торба с маркови дрехи. Естествено не ходя по квартални бараки, а по големи вериги, в които качеството е отлично.Когато кажа на някой,че дрехите ми са оттам никой не вярва че не са нови.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 851b847ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пазарувам от където ми падне, или по-скоро от където има сносен избор и не биха ми одрали кожата. Разбира се, основно от намаления купувам. Рядко давам повече от 50-60 лв за каквото и да е, с изключение на обувки и якета. За дънки, тениски, ризи, панталони мога и много по-малко да дам. Много се кефя като си купя нещо прилично на намаление за 15 лв да кажем, а оригиналната му цена е била 50 лв. Чувствам че съм ударил джакпота. Защото качеството на повечето дрехи не струва 50 лв, нито изработката им. Вече за обувки съм склонен и 100 лв да дам, тъй като нося единствено кожени обувки, за да има изобщо някакъв смисъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вторите употреби винаги съм ги обожавала и ще продължавам и супер много уважавам хората, които пазаруват от там. Доста често точно тези хора са с най-интересния и готин стил на обличане. Единствено бельо си купувам от квартални магазинчета, обувки - Vm Zona и от намаления в мола, веднъж от Pull and Bear си взех кецове за 15 лева. Чорапи, чорапогащници и такива - китайските молове, левчето, не си струва за такива неща да се харчат много пари. И общо взето е това. В мола рядко си харесвам нещо, както казах главно обувки и то, ако са на на някакво огромно намаление, иначе имам няколко тениски, които са по 4-5 лева от там и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз имам доста странен стил на обличане, буквално да си го кажем между готик и пънк, обаче се старая да не харча много, защото някои път наистина не си струва. От дрехите главно от намаления в моловете, много често си намирам брутални тениски за 5-6 лева, които са точно мой вкус. Като магазини ме кефят най-много Cropp и House, Pull and Bear също. Дънки - черни дънки си купувам нови веднъж годишно от H&M от най-обикновените им, които са 18 лв. и общо взето е това. Втората употреба ми е страст от няколко години, доста често пазарувам от Мания, Зиг-Заг, поръчвам си неща от Remix Shop и винаги оставам доволна. Единствено за обувки давам малко повече - имам няколко от Пиротска, които са около 30-40 лева, но имам и обувки на по-големи марки като Current Mood, Demonia, Disturbia и Club Exx и т.н., които си поръчвам с карта и никак не са евтини (около 250 лева горе-долу за чифт), но за обувки предпочитам да отделя по-голяма сума, защото е нещо, което наистина пазя и нося с дълги години. За бельо и чокъри - квартални магазини, Али Експрес и някакви намаления в мола. Чанти и такива не нося много, имам една от Dolls Kill, която е доста скъпичка (стотина лева беше) и една от китайския до нас и главно това нося.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c8a759304b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също не обичам да давам много пари за дрехи и затова често търся алтернативи. Например, ако в някой магазин видя, че пише Ликвидация, почти винаги влизам. Взимала съм си неща намалени пет пъти. В H&M най-изгодно се пазарува лятото за зимни дрехи и обратно. Банските през зимата за по 15 лв, а лятото-над 50. В "китайските" магазини продават неща, които ги има и във фейсбук страниците. За оригинални обувки нямам наблюдения, но знам, че в розлични сайтове едни и същи модели са на различни цени. Лично аз не обичам вторите употреби, но и там се намирали доста "находки"
Момиче 19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 90866a0aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пазарувам от дрипшопите, има хубави неща за по 10 Тина лева

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7b2f130e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От интернет , не обичам по магазините -от ремикса , от hm , wikili , предимно на децата купувам .

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Lc Waikiki ми е любим магазин, както и един квартален, казва се F58, от него по-скоро си купувам обувки. Единствено за бельо давам по-голяма сума, защото ми е нещо като мания - Oysho ми е любимия магазин. За втората употреба - имам главно якета и палта от там, което е странно, но яке, което мога да намеря за 200 лева, във втората го взех буквално за 45. Супер находка си е и съм много доволна. Общо взето е това. Единствената ми по-скъпа придобивка е една чанта на Patrizia Pepe, която ползвам за специални поводи и за която спестявах доста дълго време пари и едни спортни обувки на New Balance за бягане, тъй като исках нещо по-стабилно. Като цяло не отделям толкова много пари за дрехи, за мен важното е по какъв начин се съчетават, а не откъде са.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много интересна темичка, браво на авторката, с удоволствие ще следя коментарите. Иначе аз си падам маниачка на тема шопинг - от втори употреби си взимам главно тениски, излизат изключително евтино, а и никога в гардероба ми не са в излишък. За обувки - Tendenz и CCC. Дънки/панталони - Stradivarius. За рокли и по-официални тоалети предпочитам Zara, въпреки че доста от цените са надути, но си струва. Бельо си купувам главно на Calvin Klein, но имам и от левчето и китайския (да, сериозна съм). Връхни дрехи главно от H&M и Reserved, най са ми по вкуса. Общо взето е това. Рядко си купувам, най-вече тениски и дънки нося. Ако си търсите хубави дънки на достъпни цени - H&M. Чанти - имам една единствена, която ми е от едно магазинче на Пиротска и беше 30 лева, имам и една раничка на Guess, която ми е подарък. Това е общо взето.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   С риск да ме нападнат доста хора ще кажа, че съм твърдо против вторите употреби - ако трябва без дрехи бих седяла, но не ми е окей да пазарувам от такива магазини. Аз харесвам по-луксозни дрехи - марки като Red Valentino, Armani и Gucci са ми страст. Бельото в повечето случаи ми е на Tommy Hilfiger, чанти си купуват от Furla, обувките са ми най-голямата страст и под 400 лева не падам. От ниския клас - Zara, магазинчета като H&M не понасям, отвратително качество, нисък клас, определено не е за мен. Повечето ми дрехи са от Милано, чорапите дори са ми на Puma и Lacoste. Всичко трябва да е марково, една дама трябва да е изискана, за какво живеем, ако ще трябва да носим дрехите на някой друг и да пазаруваме китайския боклуци, момичета? Може и да е обидно, но като чуя някое момиче да казва, че чорапите са и от левчето и бельото, направо на мен ми става неудобно. Не смятам, че 40 лева за сутиен са много, а и има в моловете чорапи по 20 лева за 2 чифта. Това, ако е много, марките като Gucci и Versace ще са все едно си давате всичките спестявания.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Аз си купувам само от бутикови магазини. Разчитам на качеството. Последният път взех кредит само и само да си купя една страхотна рокля. Не обичам да давам пари за парцали, които няма да нося и които ще се скъсат бързо. Втората употреба са най-големите боклуци, не знам как хората пазаруват оттам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cfcde8a2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Купуването на дрехи в България е привилегия на богатите...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 529a8824eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Аз лично тези с марковите дрехи не ги разбирам съвсем.
Работя в Англия, взимам добри пари, но пак си купувам евтини дрехи.
Повечето ми тениски са от PRIMARK, дарителски магазини и подобни. Чат- пат си купувам някое хубаво яке и панталони от някой хубав мол, но да давам 400лв. или паунда за обувки- абсурд.
Вторите употреби ми харесват и не виждам нищо лошо човек да пазари от там.
Единственото което ме ядосва е, че вторите употреби в БГ са супер ниско качество и със завишени цени- спрямо тези в Европа.
Относно другите магазини е същата работа. Тези с марковите и скъпи дрехи... Купиш ли си Гучи от БГ, не си мисли, че ще е същото качество каквото е в Западна Европа.
Дори и средните класи марки в България... гледам слагат супер надценките, все едно продуктът е някакъв уникален, а не е.
Изводите ми са следните: В България яко ни цакат с второ качество и изкуствено завишени цени.
Ако можете купувайте от разни западни сайтове, или направо обменяйте валута и ходете на шопинг за уикенда в някоя западна държава.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 56abde0634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   По-горе са споменали Remix Shop-онлайн е, има както нови, така и дрехи втора употреба. Преди около 2 години научих за този магазин и оттогава не съм си купувала дрехи от друго място. Супер голямо разнообразие, работи се лесно със сайта и със сигурност повечето модели никога няма да видиш в България. Има много дрехи на изключително достъпни цени(когато не разполагам с много пари автоматично включвам филтъра 5-10лв), но има и по-висок клас маркови дрехи-понякога съм виждала цени до 600лв. Препоръчвам с две ръце!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2ba377d54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Зависи, аз давам повече пари за някои класически неща. Класически светли слим дънки, например, но знам, че ще ги спукам от носене. Купувам G-star и Levi's, знам че няма да мръднат. Купувала съм евтини дънки, но след няколко пранета направо стават друг модел, деформират се, изкривяват се и стоят ужасно. Класически бели кецове, харесвам Converse имам от 10 години един чифт. Зимни Тимбърленд, те по принцип да си с 3 години гаранция. Черно яке от естествена кожа. Всичко останало ми идва безмислено, не бих дала много пари за тениска, за бански, за пижама, за анцуг. Не обичам и да давам пари за разни супер модерни неща, защото после обикновено, след месец се чудя тва с какъв акъл съм го купила и целия град носи същото.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8b72109d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Купувам малко, но качествено и марково. И го поддържам.
Обувки:Едни качествени мъжки обувки например при добра поддръжка издържат с години. В момента имам 5 чифта официални обувки, 2 чифта гуменки и 2 чифта туристчески кубинки. На година купувам максумум 1-2 чифта, за да подменя най-старите. Средно по 300 лева давам на чифт.
Дрехи: Имам 6 костюма по два в класическите цветове - черен, тъмносин и сив, както и 1 смокинг, който обличам максимум веднъж годишно. Всичко е купувано в Италия, средно по 800 Евро на костюм и ми е правено по мярка. Издържат с години при правилна поддръжка.
Ризи - имам около 15-на чифта, главно бели, сиви, сини. Марката е немската Олимп или Ван Лаак - страшно издръжливи. Струват по 60 до 100 Евро всяка.
Колани - за всеки чифт обувки по колан. Тези, които имам, са май неизвестни като марка, купувах ги в Истанбул, много качествена кожа са. Не са скъпи и едва ли ще се скъсат скоро.
Бельо и чорапи купувам често, но евтини и ги късам много. Май трябва да обмисля пак какво да купувам.
Спортни дрехи, дънки и дрехи за вкъщи - тук също съм на боклуци от H&M, нищо особено. Докато не се скъсат, не подменям нищо, имам цял гардероб.

Като цяло мога да обобщя: Не всичко скъпо и марково е качествено. Но най-евтиното е почти винаги боклук. Трябва да се търси златната среда. Една качествена риза може и да струва колкото 3 боклука, но издържа повече от тях взети заедно. И изглежда по-добре.
Това е.
М, 36г.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9f89109066
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пазарувам от всякъде, като на вторите употреби съм редовна. Има 2 големи вериги в моя град, на които съм почитателка и винаги съм там, когато има ново зареждане. Също така винаги там виждам наконтени мадами, за които никой не би предположил, че пазаруват оттам. Повечето ми блузи и тениски, няколко чифта дънки са ми оттам. В мола също обичам да ходя, купувам неща на приемливи цени или на намаления. Дънки си вземам повечето случаи от мола на намаления, като давам макс 40лв за чифт. Не робувам на марки, пазарувам от всякъде - h&m, lc waikiki, zara, bershka, pull and bear, reserved, stradivarius, tally weijl, понякога new yorker. За якета мога да дам повече пари, за зимно до към 100 и няколко лева, но съм си намирала и страхотни за по 30-40лв на намаление. Не давам много пари за дрехи като цяло, защото всичко ми омръзва бързо и обичам постоянно да сменям. Една дреха обличам по макс 10 пъти за сезон, колкото и да ми харесва. Мога да кажа че обувките за ми голямата страст, имам около 20 чифта, като не броя сандали и боти. Много държа всичките ми обувки да са маркови. Имам 2-3 чифта адидас, защото най-много харесвам тях от спортните марки, converse, new balance, nike, както и g star raw, liu jo, guess, calvin klein. Тези на последните 3 марки съм си купувала от олх на страхотни цени, почти 3-4 пъти по ниски от реалните, тъй като не са ми по джоба. Но като цяло, 1-2 пъти в годината си позволявам по някой чифт обувки за 150-200лв.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2dd5d950c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Купувам дрехи от различни места. Молове, фирменимагазини, квартални магазини. Предимно българскидрехи, обувки и чанти. Заплатата ми е малка, но не купувам от китайски и магазини втора употреба. Склонна съм да дам повече пари за обувки. Най вече заради удобството.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 496dd7652c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Към номер 11 - имам дрехи от втора употреба и рокли за по 4000 лв на марките, които спомена. Не разбирам защо да си купя сутиен за 40 лв, когато намирам съвсем същия за 15 а приятеля ми не вижда разликата. Кефа няма цена, това е истината. Много по-добре за света е да купуваш от втора ръка, отколкото zara, H&M и т. Н. В момента пиша от телефон, но кохато се прибера най-вероятно ще напиша още един коментар.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a705523785
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Преди имах страст към вторите употреби. Най-евтиното ми нещо беше шалче за 25 СТОТИНКИ. Пазя го и до днес, много обичам шалове, мания са ми.
Живях в голяма беднотия за известно време и не можех да си позволя нещо друго. Точно поради тази причина, сега ненавиждам вторите употреби.
Аз съм на мнението на 11. Знам, че във вторите има много готини дрехи, обаче вече не мога да се насиля да си ги взема.
Рядко вземам дрехи от моя град, обикновено като отида на почивка и си овършавам магазините. Иначе, почти не вземам нещо от мола.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: be798920f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Интересно защо никой не коментира какво е съотношението заплати/цени в България, дали е нормално при минимална заплата от 560лв, да похарчим за едни "маркови" дънки 200лв..?

Никой не си задава въпроса: -"Защо заплатите са такива, а цените - такива?!"

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e761ecda79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Пазарувам отвсякъде, даже с приятеля ми често ходим по вторите. Няма нищо срамно, даже последния път той си намери тениска на Adidas за 7 лева и супер много се изкефи. А относно коментара на номер 11 "Не смятам, че 40 лева за сутиен са много, а и има в моловете чорапи по 20 лева за 2 чифта." - искам да ти кажа, че сутиените са ми по 5-6 лева от китайския до нас, имам и от подлеза на "Плиска" и по нищо не се различават от скъпите, никога не бих дала толкова пари за сутиен. Чорапи си взимам от левчето и за 20 лева сигурно ще си купя 15 чифта, моля ти се. Това за мен е пълна гъзария, само и само да се каже, че е фирмено.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 800775933a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На мен ми дават роднини. Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4226fac73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Баба знае 2 и 200. Пазарувала съм както от втора употреба (впрочем имала съм невероятни попадения в такива магазини, до степен, че са ме питали от къде са ми дрехите, а ставаше дума за момичета, които купуваха само от скъпи магазини), но съм давала и 400 лева за ботуши (ама работех в голяма международна компания с голяма заплата и понеже обувките са ми слабост... ). Сега съм по-умерена, не бих дала толкова пари за ботуши, защото ботушите за 400 вършат същата работа като тези за 100, красиви са, но по-важното е, че ти предпазват краката от измръзване. Обаче знаеш как е на 20 и няколко...
Сега предпочитам неща от Zara, H&M, New Yorker... обаче съм имала и страхотни попадения от кварталните магазинчета. Идеята ми е, че вече не държа на марките, а по-скоро на модела. Ако ми стои добре, няма значение, че е купен от близкия подлез, а не от мола. А и работата ми е такава, че трябва да поддържам малко по бизнес гардероб, т. е. важни са цветовете и кройките, а не да е нещо, с което ще се откроиш в тълпата. Е, класическа офис пола или риза можеш да намериш на много места и то без да даваш стотици левове. По-важното е да е качествена, че да изглежда добре и след повече носене.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eaf3a8f95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Нямам достатъчно време да обикалям по магазините за дрехи втора употреба, затова не пазарувам от там. За да открия точните неща с моя размер е необходимо време, с което не разполагам. Имам и малко дете и времето ми е кът. Пазарувам предимно от Zara, H and M, Pull and Bear и всякакви други онлайн магазини, които следя редовно или просто в гугъл търся нещо конкретно и го намирам и поръчвам. Вчера си купих кожено яке от Фешъндейс, от еко кожа за около 150лв., от Лутер си взех и едно естествена кожа, от обувки. бг си взех чанта от ест. велур. За чанти, обувки все гледам да е ест. велур, нося и кецове от имитация на велур. Бельо само от ейч ем взимам - сутиени, а гащи от тиарашоп. Не робувам на сайтове, просто засега в тези намирам каквото ми харесва. От ейч ем само блузи и пуловери взимам като дрехи. Дънките ми са Зара и Пул и Беър. Ейч ем рядко уцелвам, много е ниско качеството и стоят раздърпани и странни повечето дрехи.
Анамода. еу мисля че имаше сайт на есен хубави пуловери пускат. Там само това пазарувам.
Обичам онлайн пазаруването и знам абсолютно всички магазини и от кой какво да очаквам.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 70befab35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Доста рядко давам пари за дрехи, но и нямам чак такава нужда. Имам малко и предимно са ми маркови и някои по-скъпи, но главно съм по бейсик дрехите от fast fashion марките като H&M и други. По отношение обувки е по различно. За последните години съм отделил по 1000 лева за обувки на година, което според мен е много, но за мен са важна част.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3acda2ffde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   От jm fashion - страничка за дрехи във фейсбук, като цяло хубави и евтини неща за по 10-15 лв

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 54af5d948f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ехее а казват, че в България имало мизерия и ниски заплати :D я гледай всеки втори носи gucci

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c75d8e0b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Точно H&M и New Yorker са една прозрачна конфекция. Няма да стъпя повече там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker