Да се обезкосмяват ли мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Да се обезкосмяват ли мъжете?
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 3718 пъти
Трябва ли мъжете да се епилират? Ръце, крака, гръб, корем, гъз. Виждам се с момиче което настоява да съм старателно избръснат навсякъде. Адски досадно е! Значи, хем трябва да си мъжкар, силен, смел, със самочувствие, да изкарваш пари, а в същото време да се бръснеш като госпожица. Аз си бръсна само подмишниците и маркуча. Не казвам да станем орангутани като Буги Барабата, но моите косми са нормални. Как може да гали някое куче примерно, а от човешките косми да бяга. То цял ден се е въргаляло по земята, а аз съм изкъпан, ама видиш ли, пречили ми косъмчетата. Просто не ми е естествено да го правя, вие като чуете думата "мъж" едва ли първото което си представяте е някакъв пич хванал епилатора и застанал пред огледалото. В 8 клас веднъж си обръснах краката защото едно момиче в училище ми каза колко по-добре ще е с избръснати крака, нейния приятел бил с обръснати и не можела да се върне на космат, реших да пробвам, майка ми като ме видя такива шамари ми наби и така ми се скара. Викам си, въобще няма да се съобразявам с тъпото ви мнение, едната казва едно, другата друго, гледайте си работата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: ce089b2b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е строго индивидуален избор. За крака, подмишници и долу мисля, че е желателно (за крака периодично), особено когато окосмяването е наистина много и изглежда неприятно. Има мъже, които поне в краката не са толкова обемно окосмени. Аз например се обезкосмих чак на 18, дотогава не смеех да обуя къси гащи лятото...Но накрая просто се реших. Чувството е гадно за един мъж, но така се чувствам по-добре.
За ръце, гръб, корем дори ми се вижда вече по-гейско. Няма по гадно нещо от това приятелката ти да има повече косми от теб!
М29

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 104acccd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако го правиш заради жена - да, гейско е. Ако го правиш, щото ти е удобно или друга причина - не е.
Аз се обезкосмявам само под мишниците и оная работа, но понякога ходя на кола маска на крака, защото ми се запарват и се изпотявам. Това го правя, защото един път бях в Дубай по работа и трябваше да походя малко за една бизнес среща и бях със сив много лек панталон, много неприятно се получи като се изпотих по краката под колената надолу. От тогава го правя от време на време.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ef6a44026f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Прав си, момко.
Обръснати подмишници и к*р, всичко друго е ненужно.
По принцип не харесвам окосмени като мечка мъже, но не държа и даже съм против да си бръсне краката като лейди. Мен лично като жена само космите по гърдите са ми проблем. Иначе ако си е ок там другото са простотии. Чак и гъз.. Ха..
Мъжът си е мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d3c9bde65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично нямам против да имат косми по краката, но това си е до човек. Това си е твои избор на теб как ти е по добре. Ако тя не е съгласна ще трябва да свиква. Трябва да се правят компромиси в една връзка.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ceed45e32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ох, авторе - като не искаш да се обезкосмяваш, недей тогава. Никой не ти е опрял пистолет в челото. Има и жени, които си харесват космати мъже - няма да останеш сам, нито е най-решаващото в една връзка. Би било тъпо да правиш насила, нещо което лично на теб ти е неприятно и явно не виждаш смисъл в него, само за да угодиш на някого.

Само че дали наистина така се чувстваш по въпроса или ти е натрапено насила това? Мисля, че майка ти несъзнателно те е програмирала с реакцията си, че е нещо женско и неуместно за мъж да е с обръснати крака. Отчети обаче, че тя е от друго поколение и най-вероятно се е притеснявала да не станеш гей или нещо подобно - иначе не мога да си обясня подобна остра реакция. Факт е че на повечето съвременни жени си им харесва мъжът да няма косми.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a97627158d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хем няма да се съобразяващ с "тъпото ни мнение", хем пускаш тема, за да ни чуеш мненията? Интересно! Аз пък като видя мъж с избръснати крака и ръце ми става първо смешно, после педерастко и накрая ме отвращава. Всеки е различен и харесва различни неща разбира се, затова ще кажа какво харесвам лично аз - мъж без брада, с избръснати подмишници и топки. До тук! Аз мразя бради, докато имам приятелки, които си умират за такива. Аз мразя избръснати крака, докато има жени, които се гнусят от всякакви косми. Така че зависи от кой тип е твоята - явно от гнусливите. Никога няма да я разбера.

Ж, 20г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6fc87c7438
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен мъжът трябва да бръсне подмишниците и интимните (там може и късички), лично аз не харесвам и по гърдите. Иначе места, на които не трябва да има - рамене, гръб - са задължителни. Крака, ръце, задни части дори - ми е женствено да са обръснати.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ca527a45f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Според мен бившия е бил без косми и затова иска и ти да си така, но явно е малка и не разбира. Аз даже не бих искала мъжа никъде да не се бръсне, еее да се поддържа, но чак гладък би ме дразнило.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7220705d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всяко момиче има различен вкус. :D Не я съди, хаха, все пак сме 21 век и доста голям процент от момчетата вече се обезкосмяват от всякъде. Но ако трябва да изкажа мнение по - скоро предпочитам мъжете с косми. :DD В смисъл такъв, че лично мен ме възбуждат (да, знам странно е) и чувствам мъжа до мен по - мъж, когато е с косми, а не да е по - гладък от мен. Разбира се обаче там от долу е изключение. :D Там трябва да е обезкоемен. Подмишниците също, но там дори и да ги оставяте понякога да растът малко не мисля, че е фатално, но стига да не ги пуснете дълги и да приличат на коса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b40c3a93e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това си е лично мнение. На мен например много ми харесват мъже с косми, но да мишниците задължително трябва да се минат с бръснач, това си е до хигиена. Ако си адски космат по гърдите, също минаваш с бръснач, но по-рядко. Това са ми изискванията. Отново повтарям, въпрос на мнение. Ако на теб не ти харесва да си по-гладък и от нея, ако ти е досадно, тогава не се занимавай и това е. Това е твоето тяло.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 06721b83dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въпрос на лично мнение. Някои мъже ходят с косми други без. Няма нищо лошо. Но ако го правиш за някой друг и на теб не ти харесва, тогава недей. Аз моя приятел никога не съм го карала да се бръсне :)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6043167abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Дали си мъж или жена няма значение, трябва да правиш това, което те кара да се чувстваш комфортно в кожата си.
Не трябва да го правиш, защото някой го иска или очаква от теб. Моят мъж не се бръсне и там където ти си написал, мен не ме кефи, ама това е негов избор и го респектирам.
Щом може да поддържа добра хигиена по този начин е ок.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7220705d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Според зависи.Ако си мноого силно окосмен ,махаш и когато пак станат супер дълги пак махаш, а ако ли не просто си оставяш космите.Много по мъжествено е ,обезковмяването на всякъде е женска работа ;) вие махайте космите само от долу и от мишниците и сте бетонн ;)

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 5edff26af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моето мнение е, че ако са светли и руси не трябва да се пипат, но ако са черни и дълги трябва да се махат с машинка т.е. да се скъсят от краката. Гърба, гърдите и мишниците ги обичам обезкосмени до кожа зщото е гадно като го целуваш ииии някви космаци да има там, но ако е естествено не космат там е идеално :D ръцете предпочитам с косми да не ги маха а Чочото да има, но да са малко, като е до косми там ми седи като женска кожичка. Това е моето мнение, но всяка жена е различна и има различно мнение и най-добре се съобрази с желанието на твоята , защото и на теб примерно няма да ти е приятно тя да не се обезкосмява.
Успех Веси19

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e25658eb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Лично аз само подмишници и топки си бръсна. Краката само с машинка ги подстригвам през топлите месеци. Също и гъза бръсна на 2-3 месеца щото там космите са си ебали майката и с цяла бяла ролка пак не се трие...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: af1bb59ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Странно в интернет толкова момичета да казват, че харесват косматите. Аз и всички около мен сме на едно мнение- адски гнусно е. Когато са от по-гъстите и тъмните де. Имаше един крокозъбел с не толкова тъмни косми, но дълги и накъдрени... щях да се изповръщам.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3b7a233950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   #16 ме изкефи, искрено се смях на коментара :D

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: afd52fe773
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   По-добре да си епилиран на подмишките, топките, гърдите корема и гърба. Там ми е отврат да видя косми. На ръцете и краката не се бърка, стига да не са прекалено дълги или гъсти. Брадата е супер секси, стига само да е късичка. Лично мнение.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 387c922c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ужас, на мен пък много ми боцка. За щастие мъжът ми си бръсне само брадата, мишниците и момчето. Обаче като си обръсне брадата, направо бягам от него, боде ми, дере ми, чак се зачервявам. Представям си и гърдите и ръцете му да боцкат така, ще си лягам с гащеризон и железни гащи, честно. Така, че аз съм на твоето мнение. И все пак, за да ти казва да си бръснеш гърба и корема, може би имаш повече окосмяване от нормалното.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6ffb21cd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Хахаха, леле до къде стигнаме. Мъже да се обезкосмяват....
Смях...
Хора, вие серизно ли ???
Аз лично си падам по косматите мъже. Много по-секси са.
Защо да си ги махат ?!
Разбира се, това си е индивидуално, но все пак....

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c7502c9cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да, наистина, номер 16 е гений! Оправи ми вечерта! И аз се смях искрено. Ами човекът си е искрен, какво толкова...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 22002416e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   И аз се смях на 16. Някои хора, вместо да се трием с по една ролка хартия, просто се мием. Има едно нещо, "вода" му се вика - върши работа.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 14a32f4e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Номер 24
На работа или когато не си у вас, къде ще се измиеш?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 22002416e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ами ще си си научите дупетата на режим - сутрин, вкъщи. При извънредни ситуации, а те се случват, трябва да имате мокри кърпи. Но, да - ако се разкарвате с един чувал вълна около ануса, това е друг въпрос. Ролката няма да ви спаси - с вонята какво правим? Кой знае и какви гадинки сте си завъдили в тази джунгла...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1cf6c8ba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Хахаха последните няколко коментара ми напомниха за една много хубава думичка, на която се смеехме като деца - бабалюга. Който не я знае да направи едно бързо търсене в Гугъл, гарантирам, че ще я запомните след това!

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 78f4240143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Окосмяването е добър признак за така нареченият полов диморфизъм и повишени количества на тестостерон. Обикновено такива мъже имат добра имунна система и силно либидо! А, ако и тренира нещо и не е слабичък или дебел, още по-добре за него! Инстинктивно жените заглеждат с добро око такива мъже. Не говорим за черни тела от космарлаци, а за окосмяване стандарт. Прекалените косми са резултат от медикаментозно лечение на болест или повишена функция на жлеза. Сега и малко за мъжете без косъмчета по рождение или премахнати в последствие. Момчета, най-добре се запишете на някакви спортове и направете мускули, защото изглеждате смешно с епилация и липси, сериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 15e074d677
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Под мишниците и слабините, да. Гърдите лично аз просто си ги скъсявам косъмчетат. Много съм съгласен с последния коментар. Обаче всеки си има вкус и както се харесва така да се прави

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cbf170652b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   До 21, те и повечето жени си падат. На един Рожден ден ме зяпаха и търсеха с поглед из цялата стая, ама иначе всяка си инаше приятел с тяло на дете в трети клас. Харесват си баш развити мъже, гледат просто модата и мнението на приятелките си. Ако знаеш приятелите им как ме гледаха.. злобно. Като не ти достига нещо завиждаш.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ebca870cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   31, съжалявам че ще те разочаровам, но едва ли са те заглеждали точно заради космите :)
Най-вероятно просто си харизматичен тип, с излъчване, който знае как да се изяви в компания и да грабва интереса на жените. Няма общо с обезкосмяването. Ако беше някой свит и мухльо, който не знае две думи да върже в компания, едва ли щяха да те заглеждат и да търсят погледа ти...

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 70f100cb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Досега не съм срещнал момиче, което да се е отвратило от липса на косми. Но съм срещал такова, което просто казва "Ммм, не ми е приятно!", след което сме седяли да гледаме телевизия ...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6249725607
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Мишници и хуй и гърди евентуално това в нормално.
Това с краката ми се види педеращина. Освен за активни спортисти.
Ами не казахте за ташаците тях как ги бръснете? Аз веднъж се порязах , бая кръв имаше и повече не барам там (:

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7ba86d15e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   33, напротив - има и не хареващи голи охлюви. Но в крайна сметка какво значение има какво мислят момичетата, важното е човека да се чувства добре. Има хора, които просто не им понася обезкосмяването - обриват се, боцка им и т.н. Трябва ли пък всеки да търпи, защото другите харесвали или не харесвали еди какво си?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 215be2fd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ако се бръснеш защото така искаш и така ти харесва- добре.
Ако се бръснеш заради момичетата- все ми е тая, ама за мен това показва, че нямаш собствено мнение и твърда мъжка позиция.
Един приятел постоянно тръбеше, че никога няма да се обезкосмява, как мъжете трябвало да бъдат с косми, колко гейско било да се бръснеш и тн.
Тоя същия си хвана приятелка, и след седмица започна да си оформя веждите и да си бръсне краката- защото приятелката така му казала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: dbbdececc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Аз имам по краката, ръце, гърди и е сравнително нормално количество. Един приятел често ме бъзика, че съм бил с доста косми, ама мен по ме интересува мнението на жените. В отношенията с жени винаги е било такова, че съм в графата на мъжете, с които биха легнали и биха имали сексуални отношения. Само мъже са ми правили намек че имам косми, което Според мен говори за завист. Поне по пътя на логиката си го обяснявам така. Дори са ми казвали, че трябвало да обръсна храсталака за да ме харесват мацките. Аз в момента съм 34г. И от 7-8 години не се вълнувам от жена под 25г. А именно тенденцията да се харесват момчета без косъмче се наблюдава точно при младите момичета. Жените не се впечатляват от подобни неща. Може някоя 20-годишна да не иска да легне с мен, обаче не смятам че съм загубил от това. Сега нямам приятелка, само че преди две години изкарах осем месеца с жена около 30-те и тя беше доста симпатична и поддържана. Фактът че съм бил с такава жена е твърд показател, че не съм аутсайдер. Лично на мен ми е безразлично кой се бръсне и кой не. Нямам мнение за мъжете дето се бръснат, а просто наблюдение към момичетата дето ги харесват, и те са 18-20 годишни предимно. Ако това за някой е мнение на жена, ок. На мен са ми деца на по 20. Още на 25 не ми бяха интересни и си гледах връстнички или няколко години над мен. Най-интересното е, че тук като си кажеш мнението и то логично и аргументирано по нормален начин, направо те цвъкат с минуси. Или е пълно с деца тук, или с комплексирани тролове. Някой да ме убеждава, че съм маймуна и ненормалник заради космите ми, не само ми е смешен но и самонадеян..

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f0a547608d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Това с мъжете, които си бръснат масово краката май го има само в България. От доста време живея в чужбина и съм обиколил немалко държави, никъде няма такава мода сред мъжете. Не разбирам откъде дойде при нас?

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 555b01996f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   От 31 до 32. По никакъв начин не са разбрали дали съм харизматичен, тъй като не ме познават и не съм говорил с тях. Аз там съм говорил само с две момичета! Освен това ти не си била там за да ми казваш дали харизмата са ми гледали. А, жена, която те гледа от разстояние и не те познава, зяпа те усмихнато си означава само едно. Че иска да се запознае с теб и то не заради нещо друго, а си знаем защо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 83aeec8e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Едно е да видиш 20г. С косми, друго е 20 без! Този с космите е по-голям на вид и има шанс с какички над 20. Естествено и ако да има готино тяло трябва.. констатирам го по установено наблюдение.. Има и типове по 40 и нямат косми, имат вид на 30г. И са пак готини. Всичко е индивидуално.. за да не ми е смешен един обезкосмен мъж Той трябва да е или бодибилдър или някакъв боец

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 95318ca716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Аз пък съм на мнение, че много зависи от окосмяването. Давам пример със себе си- космите по краката не са достатъчно дълги и гъсти, че да е неприятно да ходя по къси гащи с тях. По гърдите обаче беше ужасно- имах 3-4 косъма и въобще не беше приятна гледка тия 3-4-5-6 косъма да си стоят така, затова започнах да ги бръсна, за да могат все пак да се сгъстят и придобият все пак някакъв вид. И така и стана след 1-2 години вече нещата са по-добре. За мишниците и ствола не говорим, там е задължително поради хигиенни причини. Да миришеш на пор не си е работа.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a9023cc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Жена съм и не виждам причина мъж да го прави, освен, ако професията му не е свързана с малко или много показване на тялото - актьор, манекен и т. н. Най-много подмишници или да се махат, ако се ходи на море. Всъщност, като тъмнокоса жена със светла кожа, на която, уви, и космите се виждат ясно и все параноясвам, че хората ме оглеждат, самата аз не бих си помислила да притеснявам мъж да се обезкосмява, да търпи болки и т. н. Искам само и на мен да не ми се търси сметка защо тук-там има по някое косъмче, че и такива мъже има. Безразлично ми е колко и къде е космат, други неща гледам и търся.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 490aaecedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   За мен не е загуба, че няма да ме хареса жена дето претендира мъжа да е бръснат. Познавам няколко такива и не са особено интелигентни, даже една ми предлагаше да си скъся космите на ръцете. Глупавички са бая. Щастлив съм, че има доста хубави от другия вид, на който хич не му пука дали имаш косми по ръцете или гърдите. И сред тях има доста хубавички.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7c8bf4f222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   И какво е толкова сложното в едно обезкосмяване? Момче съм и ми трябва най много половин час да си обръсна мишниците, пакета и краката. Никъде на друго място нямам косми и става супер бързо, не разцирам какво толкова ви струва да го правите, не сте горили все пак че да не можете!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 98626f027c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Бръсненето на краката е минало край хигиена. Малоумна работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15e074d677
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 33, гледали сте телевизия, защото нещо не си се справил. На мен ми връзват и с косматите ми гърди и крака. И даже една беше казала на приятелката си "виж го колко е развит". Тогава можеше и с двете да легна.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 98f341f512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   46, това е хигиената на по-нежните и раними мъже, не си ли чувал? Както и да е. Онзи ден се разхождах в един парк и ми направи впечатление, че видях около 35 годишни мъж и жена с дете в количка, жената беше много симпатична и мъжа беше с косми по краката и ръцете. Вероятно е бащата на детето, бяха прегърнати. После видях втора, трета и четвърта подобна двойка с деца и без деца, но интимно гушнати. Тези хора имат сериозни връзки и деца или сериозни планове да правят деца. Сериозните хора са така, а една проста кифла дори не може да обясни защо харесва бръснати крака, не, може! Защото Петя, Теодора, Емилия и Василена имат приятели голи охлюви. Модата си е мода, но понякога може да те отведе далече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker