Сваляне на 5 килограма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Сваляне на 5 килограма
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1818 пъти
Здравейте! Историята ми не е кой знае какъв проблем, но смятам, че мястото е идеално да я споделя. На 20 години съм, висока съм 166-7 и в началото на годината до към февруари месец рязко качих килограми, не защото съм имала някакви проблеми, а просто почти не излизах, стоях си в нас, търсех си работа и единственото нещо, което правих е да ям и то възможно най-вредните неща. В края на февруари месец бях станала 60 килограма, буквално качих 5 килограма от нищото. През март месец си намерих работа и нямах кой знае какво време да ям, прибирах се и ядох каквото намеря, пак не много полезни неща, но все пак не беше и като преди. До месец юни станах 56 килограма и бях супер щастлива, че съм свалила. Но проблемът е, че отново искам да сваля, защото вече е средата на септември и аз не мърдам от тази скала. Винаги кантара ми показва 55-56 килограма, знам, че ще кажете, че тези килограми са идеални за ръста ми, но аз не се чувствам добре в кожата си. Имам за цел до края на тази година да сваля още 5 килограма и да стана 50, имате ли някаква идея как да стане това? Само моля без някакви диети от рода на "цял ден се ядат картофи, утре месо и т. н. ", пробвала съм ги и без резултат. Искам нещо, което наистина да ми помогне да ги сваля, смятам, че за месеците, които остават до края на тази година 5 килограма са си напълно окей за сваляне и не е нещо непостижимо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ad035db61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мацка, първото което трябва да започнеш да правиш е да се обичаш и уважаваш. Три месеца на режим, после ядене на корем, отслабване за лятото, за Коледа... това е най-глупавия начин на мислене Второ, не се фиксирай в цифрите от кантара. Гледай се в огледалото. Нека дрехите които носиш са ти ориентир. Схващаш ли накъде бия? Диетите са някакви временни неща... а тялото ти е едно за този живот. Обичай го, тренирай го, давай му добра храна. Сега по-конкретно за храната: аз не съм фен на диетите, вече стана ясно. Но съм фен на ИСТИНСКАТА храна. Тоест храна, която не е пакетирана, храна в която не ти се налага да търсиш в Гугъл имената на съставките, за да знаеш какво ядеш. Варено яйце, шунка, препечена филийка, кафе - ето ти една хубава закуска. За обяд и вечеря - голяма салата, пържола или скара. Или купичка леща с филийка хляб. Много вода между храненията. Изключи напълно или намали сладкото. Ако не можеш без сладко - яж черен шоколад, но между храненията.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b5299db40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Елемнтарно е - трябва ти редовна и балансирана диета, и трябва, да си броиш калориите.

Планирай си храненето за седмицата. Не е особено трудно. Знаеш си задълженията, знаеш си маршрута, знаеш, кога ще си у вас.
За да смъкнеш 4-5 килограма, до края на година, с твоя ръст и сегашното, ще трябва да не минаваш над 1500 кило калории или просот калории на разговорен език.
Ако искаш, да хапваш повече, то ще трябва, да правиш редовни упражнения, да ходиш повече и ако намериш времето да бягаш сутрин или следобяд, дори и на бягаща пътека, ще може да си хапваш повече, ще си по-свежа и ще придобиеш теглото, което ти харесва, а а да не казвам, че ако тренираш, дори и с малко повече килограми, тялото пак изглежда по-добре.

Разбира се, яденето не е просот "Днес ми трябва 2000 к. к, но аз ще изям само 1100 к. к и ще смъкна 100 грама". Има редица вещества от които се нуждае тялото. Важно е кога се яде, важно е да се почива, важно е да се приемат разнообразни храни.

Вече е много лесно, да намериш калоричната стойнст, на каквото и да е. Ако не я пиеш на опаковката, ползвйа Google (или друга търсачка). Просто напиши, колко калории има в един банан и ще получиш отговор. От там лесно можеш, да си направиш сметката. При мен е, като игра:
Имам определен брой к. к на ден. Да речем 2000!
Искам, да ям ябълка. Знам, че средната ябълка има около 95 к. к..
Изваждам тези от общия брой: 2000 - 95 = 1905

С ябълката изпивам и една чаша портокалов сок 112 к. к
Изваждам тези от общия брой:1905 - 112 = 1793 к. к.

Ако стгнеш 0 калории... Това ти е за деня.

Надявам се, че схващаш идеята. От там нататък, просот пл;ануваш, колко и какво ядеш за закуска, обед, вечера и прочие.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0d9f6289be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прави кардио по 15 км тичане винаги като имаш 2 3 часа свободни. Това е най-ефективния метод и влез в калориен дефицит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker