Очна линия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Очна линия
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 1707 пъти
Здравейте. Момиче на 21 години съм и от 2 години започнах да се интересувам повече от грим, всичко започна от бала ми, когато се видях с толкова много грим и се почувствах наистина специална. В момента си правя фондьотен и цялата основа на лицето, хайлайтър и такива неща, но единствено имам проблем с правенето на очна линия - просто не мога. Не ползвам кой знае колко скъпа и професионална козметика, но съм гледала клипове, в които момичета показват как си правят страхотни очни линии и то използват продукт за не повече от 5-6 лева. А аз нищо не мога да направя, нищо. Всеки път е някакъв провал, не се получава и завършва с триене на абсолютно целия грим, само един път съм излизала с очна линия и то беше криво и ужасно грозно направена, направо не приличах на човек, дори се беше размазала горе на очите ми, като цяло беше много грозна гледка. Въпросът ми е, момичета, имате ли някакви трикове как лесно да си направим хубава очна линия и имате ли конкретни марки, които ползвате? Ще съм много благодарна на редакторите, ако одобрят историята ми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: fb7c0690cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Аз започнах да си правя очна когато бях на 12. Пълна карикатура бях 3 години-беше много дебела и много дълга, но поне беше равна. Тогава така се харесвах. Иначе преди да изляза трих и я правих докато не почувствам, че ми тече кръв от окото.
Сега не я правя дебела, правя я страшно тънка и не слагам на клепача почти, защото не ми харесва, слагам фалшиви мигли, за да създаде илюзията, че отгоре има линия. 30 секунди ми трябват, за да я направя, не ми представлява никакъв проблем, докато преди си предвиждах 1 час допълнителен, защото не знаех ще се получи ли от първия път или не.

Пробвах страшно много марки и различни очни линии, включително тия, които са тип маркери... Не ми харесват на мен лично, защото нямам такъв голям контрол. От няколко години съм се спряла на essense, течна е и е водоустойчива и вероятно няма да ти се размазва.

Съветвам те да следваш долната част на клепача си и да го направиш като продължение, не знам дали ме разбираш.
Ако не, пробвай с тиксо преди да сложиш фдт.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: fdca525a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако имаш някакъв повод и искаш много хубав грим-просто отиди при Кулагин.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4809c4317f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Очната линия е практика, не става ей така. Всеки ден се упражнявай, гледай клипчета и би трябвало да се научиш. Най-важното е ръката да ти свикне и да бъдеш спокойна докато я правиш, защото аз лично още се уча да слагам, но често се ядосвам, че не ми се получава. Когато запазя спокойствие резултата е по-добър

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: c7404aef1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се отказвай - аз сигурно първите 10-20 пъти също се омазвах, когато опитвах сама и трябваше накрая да трия всичко, но постепенно с опитите се научаваш.

При мен помага, като започвам да изтеглям съвсем тънка линия, толкова тънка, че ако някъде кривна или мацна, да не е проблем да удебеля за да я изправя и да коригирам формата. После леко я удължавам в краищата. Също ми е по-лесно, ако очната линия е тип писец, а не четка. В началото пък или ако нямам време да си играя да поставям очна линия, направо ползвам молив за очи - ефекта е сходен, а се поставя доста по-лесно.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 635034fcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си единствената. Очната линия е затруднение за повечето момичета. Аз не използвам много козметика, дори почти никаква и затова се стремя да си купувам продукти, които са качествени. Не си купувам от най-евтините очни линии и спирали, макар и да не взимам от най-скъпите. Факт е, че нищо не ми се размазва и съм по-спокойна. Последните години използвам очна линия тип маркер, водоустойчива. Честно казано, само с такива се справям, другите ме затрудняват. Научих се с тренировки без повод. Стоях си вкъщи и се опитвах, докато не започна да ми се получава. В началото си помагах с тиксо, като го слагах в края на окото, за да ми е по-лесно да направя линията права. Разбрах за този трик от интернет. Вече не ми е нужно, но го правих няколко месеца и така ми беше по-лесно. Понякога, когато бързам и се притеснявам, че няма да успея да си направя очната линия от първия път, си слагам основа само около очите, опитвам с очаната линия и след това си довършвам останалия грим. Ще се научиш и после ще се чудиш, защо ти е било толкова трудно в началото, но е нормално. И аз не се справях добре при първите опити.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 34a048ca02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз много исках да си правя очна линия преди. След множество опити така и не се получи това, което аз исках. Оказа се, че не се получава, защото имам паднал клепач или на английски hooded eyes. Виж дали и ти нямаш, има уроци за такава очна линия в ютуб.
Ж19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 756c952c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо има различни очни линии, гел, маркер и класическата течна очна линия. Ако не се получава с тази, пробвай с друг вид. Аз например ползвам гел или маркер, с класическа течна линия не става и това е. Явно ръката ми не е достатъчно стабилна.
След това не спирай да пробваш, с времето ще придобиеш опит и ще стане по-добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker