Мечтаното тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мечтаното тяло
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2573 пъти
Мила и добра жена съм, имала съм няколко връзки, но това, което научих е, че няма значение колко добра, образована, възпитана и дори богата е една жена, ако не е с перфектно тяло и секси. Мъжете 5 пари не дават за нея, не могат да задържат вниманието върху една и да са щедри и романтични ако не е перфектна. Това, което ми трябва е да сваля около 7кг. и да елеминирам целулита. Имам нужда и от огромен бюст, но за това пари трябват, а аз работя за 1200лв. и трудно ще ги събера. С кредити не ми се занимава. Приемам всякакви съвети за постигане на тези цели. За мен целта оправдава средствата и съм готова на всичко, за да се омъжа за най-добрият мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: c5e31541f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запомни едно - подобните винаги (несъзнателно) привличат подобни!
Какво искам да кажа? Ако ти тръгнеш да чийтиш, т.е. да се правиш и да се представяш за такава, каквато не си, то задължително ще започнеш да привличаш хора, които правят същото! Тръгнеш ли по пътя на силикона, гримовете, хирургическите операции и разните там импланти, дори и на агресивното спортуване и т.н., то задължително ще започнеш да привличаш и такива хота - излъскани отвън и кухи отвътре.
Докато четях написаното от теб ми хрумна: "Зависи кои мъже!". И наистина е така! Приеми сегашния си външен вид, "тялото" си, като филтър срещу повърхнотните мъже и въздухарите. Да, ако си "готино парче" ще те чукнат, но и през ум няма да им мине да правят врзъка, партньорство, семейство и деца с тебе... От друга страна - още много малко мъже си срещнала през живота си, за да правиш на тяхна база изводи за всичките...
Така че забрави да си намериш най-добрия мъж като свалиш 7 кг и като си направиш огромен бюст... По този начин ще привлечеш някой първосигнален плазмодий, който се прави на голямата работа, парадирайки с някакво Ферари, купено с кредит, който няма намерение да връща, лъжейки те за финансовот си положение, за фирмата, която уж притежава и т.н. и т.н. Не очаквай от подобен човек да може да готви, да пише стихове или да води децата ви на училище...
Та искам да ти кажа, че тръгнеш ли в тази посока, шансът да настъпиш мотиката е приблизително 100%!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 28ffb247b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Огромният бюст не ти гарантира, че ще се омъжиш за най-добрия мъж. Точно обратното - може да го прогониш, ако е нормален. Щом искаш, отслабни и се погрижи за тялото си. Тренирай, но не се обсебвай от постигането на перфектен външен вид, защото това няма да те отведе до целта. Колкото и да не ти се вярва, има мъже, които повече ценят други качества в жената. Ти просто си попадала на неподходящи и сега съдиш за всички по една непредставителна извадка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5d33fcfd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пиленцето ми шарено, то...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 279a111063
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само 'дето най-добрия мъж не търси силикони и фалш. ;)

Иначе си права, че човек харесва хубавото, което е напълно нормално.

Спортувай, грижи се за себе си, развивай се, бъди по-добра от вчерашния ден и някой ще види това в теб.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 887baa0423
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Мъжете не харесват перфектни жени, тук има теми от такива жени, които пък смятат, че мъжете се страхуват дори да ги заговарят.
Мъжете харесват жени, които харесват себе си и излъчват щастие, защото в компанията им се чувстват комфортно. Просто на жените им е необходимо да изглеждат добре, за да се почувстват по този начин. Имам приятелка, която е доста пищна, но е толкова забавна и приятна, че има опашка от мъже зад сочнотото си дупе. Ходи на латино танци, учи испански, много пътува, пише книга с рецепти от Родопите, всъщност е много подвижен човек- пълна е с живот. Любимият ми нейн лаф е "Има два вида жени- едните са красиви, другите са слаби." Имам и друга- красавица и буквално фитнес маниак, обаче е толкова намусена и вечно недоволна- от политиците, шофьорите, здравната система, другите жени-дето не се поддържат, мъжете путьовци, работата си и изобщо от всичко... Че след едно кафе с нея ти иде да се гръмнеш.
С две думи, ако жената създава представа за себе си, че светът й е прекрасен, интересен, нежен и усмихнат-всеки мъж ще иска да е част от него. И обратното, ако светът й е гаден, труден, грозен, дори да изглежда уникално-никой няма да иска да е в нейния свят. Може да се подлъже от красотата й за малко, но бързо ще се умори от нея.
Ако за да станеш щастлива жена ти е необходимо да имаш перфектно тяло- направи го! Но за себе си, не за да се харесваш на някого. Когато ти се влюбиш в себе си и в живота си- всеки ще иска да е в него.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c710377fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не сте умни жените, не сте. "Да се омъжа за най-добрия мъж" пишеш. Все искате най-най-готините мъже, които не можете да си позволите да задържите. Какво, ще живееш във вечен страх, че един ден ако качиш малко килограми пак ще те остави ли? Преразгледай си малко критериите.

Иначе, като изключим критиката ми по-горе - да свалиш 7кг е работа за 1.5-2 месеца с малко кардио и леко намаляване на приеманите калории (най-добре чрез ограничаване на въглехидратите).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cfec8b5ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи какъв мъж искаш, нормален или някой, който ще гледа на теб като секс кукла за еднократна употреба.

Средностатистическият мъж е посредствен като всяко средностатистическо нещо. Ако ти трябва посредствен мъж, стани и ти посредствена - силикон, джуки, курвенски поглед. Ако искаш нормален мъж, балансирай между това да бъдеш себе си и да се развиваш. Силикона и джуките не са развитие. Мъжът, който наистина те хареса заради самата теб, би преглътнал някое килце отгоре, но не би преглътнал фалша. Но за това да бъдеш себе си, се иска смелост, защото не всеки ще те оцени. Но пък е по-важно да те оцени един, но правилния, отколкото 100 неправилни, каквито са повечето.

Аз също не съм Аполон, но не станах фитнес батка, не станах посредствен. Можех просто да се татуирам, да се напомпам с анаболи, да си купя 20 годишно БМВ и да гледам лошо. Със сигурност щяха да ми връзват повече. Но щях ли да се чувствам по-добре? Едва ли. Аз запазих себе си и се намери жена, която ме оцени такъв. И по-важното е, че е правилната и съм много по-щастлив с нея вече 12 г., отколкото бих бил със 100 кифли, взети заедно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0164681d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Значи ти правилно си забелязала, че за един мъж това което е от значение в една жена е нейната привлекателност а не нещо друго, обаче това - да се омъжа за "най-добрия мъж" показва, че не разбираш нещата. Няма "най-добър мъж" има мъж с който се чувстваш приятно и те привлича, ако тръгнеш да дълбаеш, да разпитваш, да преценяваш и оценяваш то тогава никой няма да е достатъчно добър, на всеки ще му намериш кусур. Свалянето на килограми не е трудно, въпроса е как ще изглеждаш след това и как ще задържиш новото си тегло? Установено е, че около 95% от диетите се провалят в дългосрочен плана, защото хората очакват, че диетата е нещо временно, чрез което да свалят килограми и след това да се върнат на старото си и "нормално" хранене и не разбират, че връщайки се към старото си хранене си връщат старите килограми няколко отгоре "за всеки случай" за да е подготвено тялото за следващия път. Не съм привърженик на силиконовите цици. Първо трябва да си преориентираш целите от най-добрия мъж към мъж и второ да почнеш да се храниш и да спортуваш. Спомням си едно интервю на една местна кифла, която интервюира жената на ротшилд и я пита как да си хване "богат мъж" и онази и казва: "защо богат мъж, защо не просто мъж?", това е проблема с местните кифли, те все гледат да изгодата и не осъзнават ситуацията си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8ddda4b851
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   "Огромен бюст"? Явно главата ти е празна. Огромни джуки не смяташ ли, че ти трябват? Огромният бюст може да впечатли само пълни идиоти и то най-вече на принципа "виж тая с която ходя какви цици има". Ясно, че не са за гледане голи, но под дрехите впечатляват другите дебили. Подозирам, че си грозна в лице и се надяваш с бюст да компенсираш, но ще се разочароваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: de8eefebdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако това, което досега си научила е, че цитирам "няма значение колко добра, образована, възпитана и дори богата е една жена, ако не е с перфектно тяло и секси", то тогава нищо, ама нищо не си научила.

Това го разбирай както искаш, твоя воля. :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e50dbc7f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОК ти искаш да създадеш от себе си един по-добър продукт, който дахналожиш на пазара за да хванеш по-качествени потребители. Може да го направиш, но за себе си. Свали 7те кг, купи си вендуза от силикон и бебешко олио и ще се пребориш с целулита.
Гърдите ти не са проблем, операцията е годна, шевовете около зърната грозни и по-скоро отблъскващи на голо, но кофтито е че имплантите не са до живот, трябва да се подменят на определени години.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f7622da13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Аз съм 1, 97 и съм на 21. Единствената жена, която съм обичал досега, е 38 см. по-ниска от мен. Ако зависи от мен, никога няма да я оставя. Надявам се да сме отново заедно, готов съм и да изляза навън, тя е там. Любовта и смъртта като дойдат - не питат. Не търси логика в любовта, не търси последователности и закономерности. Такива неща просто няма. Просто си става.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4068d40b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Очевидно си сама, защото иначе нямаше да питаш по форумите, а приятеля си. Затова ето предложението ми: намираш си някой смотльо с пари и почваш да му искаш пари за корекции. Така правят повечето ти себеподобни.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 63bd853af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "Огромният бюст не ти гарантира, че ще се омъжиш за най-добрия мъж. Точно обратното - може да го прогониш, ако е нормален."

Че не гарантира, не гарантира, ама малко са мъжете, които се отказват от чуфт сочни и стенгнати гърди ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3230b2e3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ах направо си ми смешна... Мислиш си, че като имаш перфектно тяло и огромен бюст ще ти свалят звездите и ще умират за теб ли? Жестоко се лъжеш мила осъзнай се и мисли по-зряло!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 3230b2e3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не всеки мъж харесва огромен бюст... Ти исакш само да те чукат заради хубавото тяло. Несакаш сериозни взаимоотношения по-този логика!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker