Тренировки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тренировки
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1495 пъти
М20, Варна
Ще бъда директен и ще карам накратко.
Преди няколко месеца.. близо половин година реших да заприличам на човек и започнах да тренирам. Имах може би 20% подкожни мазнини и започнах да разучавам начините за ремонтирането на този грозен проблем. Влязох в калориен дефицит и започнах да тренирам по - усилено като тичах поне 3, 4 пъти седмично, свалих си приложението six pack 30 days, започнах лостове... направих всичко по силите си и се храних както трябва, следя YouTube канали, където успели хора дават съвети от опит.. просто направих всичко по силите си и единственото нещо, което получих беше това, че свалих няколко кг, придобих по - слаба визия и определено съм махнал излишни мазнини, но пресата ми ВСЕ ОЩЕ не се показва по дяволите..!!! Реших, че може би съм се изчистил добре и просто трябва да започна да тренирам за мускулна маса и започнах това преди седмица. Правя набирания на лост, коремно превъртане, кофички, тренирам с дъмбели в къщи и наблягам много на лицеви опорите. Искам да питам дали се движа по правилен начин и какво трябва да направя за да постигна целта си най - после?
Висок съм 1, 84, а за кг не съм сигурен... преди месец бях 74, а сега може и да съм свалил или качил 1, 2.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 67e65b12a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фитнес и треньор ти трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: aa8d0460f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни да вървиш колкото можеш повече, избирай винаги стълбите пред асансьора или по-дългия път за някое място. Гледай на ден да правиш поне 10 хиляди крачки.

Почни да правиш кардио, на пътека, стадион, парк или където и да е. Може и да се запишеш на бойни изкуства. (там се горят много калории, особено муай тай)

Най-важното сега - храната. Аз седя чист от около година и го постигам като не ям боклуци и избягвам тесто/захар. Най-често срещаното явление при пълни хора е въглехидратовата зависимост.

Схванал си идеята за калориите, но не знам до колко я прилагаш наистина. Просто е - искаш да качиш, значи ядеш повече от колкото хабиш ; искаш да свалиш, значи ядеш по-малко от колкото хабиш. Пробвай да пиеш течности преди ядене или да ядеш повече салати/плодове/зеленчуци с храната.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e25e5ca37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен не е тук правилното място да задаваш такива въпроси. Във всеки град има фитнеси, където спокойно може да зададеш въпроса си. Отиваш и казваш, че искаш тренировка с персонален треньор и доколкото знам е нещо от сорта на 20 лева той да ти изготви тренировъчен режим, но ако си в по-малък град е по-евтино или пък ако фитнеса не е някой скъпарски. Просто ще се видите, ще си кажеш проблема и ще ти обясни и ще ти покаже на живо къде грешиш. Не е правилно да питаш такова нещо тук, защото нито те виждаме, нито сме треньори.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5cc4493a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Макар че можеш да качиш поне малко мускулна маса с тренировки със собствено тегло, най-добре би било силови тренировки. Трите основни класически сложносъставни упражнения в силовия трибой - избутване на щанга от лег, клек с щанга и мъртва тяга, са царете на упражненията както за сила така и за хипертрофия (качване на мускулна маса). Към тях може да добавим раменна преса, гребане и набирания. Може от време на време по малко изолирана работа за прасец и корем и това е. Потърси програми в нета, ако ти е интересно. Аз започнах преди година с една програма наречена Starting Strength, после минах към 5/3/1, а сега си имам собствена програма, с която имам много добър прогрес. Плочки още нямам защото не съм влизал в cutting фаза още, но кефът да вдигаш много и все повече е голям. Ръката ми е видимо по-голяма, раменете и гърбът ми са по-широки, ходя по-изправен. Чувствам се по-добре като цяло.

Много важна е и диетата. Качването на мускулна маса е 40% тренировки и 60% диета (и добавки, но те са към диетата, например протеини, аминокиселини и тн. ). В нета има много информация по темата.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a6d2250d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей. Често пиша тук. Висок съм 1, 97. Теглото ми изобщо не отговаря на ръста. Препоръчаха ми да натисна за качване на килограми. За седмица качих 3 кг., 61 бях, 64 станах. Сутрин като стана ям две яйца с препечена филийка пълнозърнест хляб, намазана със съвсем малко масло. Към 10 часа изяждам шепа бадеми или орехи и отивам в залата, за да работя до обяд. Най-напред скачам на въже - много интензивно около 10 минути. Започвам леко и постепенно вдигам темпото. След това заставам странично, подпрян на лакът, и със свободната ръка започвам да опъвам медицински ластик - за сила. Правя по 8 повторения, почивам 1 минута, после още 8 и сменям ръцете. Накрая остават набирания на лост, вдигане на гири или вдигане на един диск, отново от легнало положение - напред, вляво, вдясно. Така има напрежение и в корема. Ще каже някой, че е много лесно - на мен са ми трудни тези неща, не съм ги правил досега и още привиквам. След като се прибера ям пъстърва на фурна, изпечена във фолио и изцеждам половин резенче лимон отгоре. За вечеря - три пълнозърнести филийки с извара или извара с чесън, заедно с редче черен шоколад. И две-три орехчета или бадемчета, не като в 10. Кое, как, защо не питам - казали са ми така, така правя. Нямам физически оплаквания, за да поискам да обсъдим някаква промяна някъде по веригата. Трябва да отидеш и да питаш, да се съблечеш дори ако трябва, за да те огледат. Това е от мен. Поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker