Цъфтящи краища - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Цъфтящи краища
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1524 пъти
Здравейте. Косата ми е доста жива и мека като цяло. Не я третирам с преси и маши. Единствения ми минус е, че ползвам сешоар. Просто ако не си изсуша косата ми изстива главата и започва да ме боли (особено зимата). Лятото избягвам сешоара. Правех си маски и домашни и купешкк и наистина беше много пораснала, 1година не я бях подстригвала и като ходих на фризьор ми махна по - малко от 3 пръста, каза че не е много нацъфтяла. Да обаче няма как да ми обере абсотно всички краища и сега забелязвам леко цепещи се косъмчета, а искам косата ми да расте здрава. Все пак преди 2 месеца я подстригах и уж беше здрава.
По принцип косата ми се омазнява лесно, но спрях да я мия толкова често и ползвам сух шампоан. Винаги при къпане ползвам маска или балсам, не я търкам с хавлията, а само подсушавам. На влажна или на суха коса слагам арганово масло на лраищата и пръскам с течен кератин.. От време на ереме си купувам витамини за коса, кожа и нокти. Да ама пустата коса продължава д ацъфти.
Понякога си обирам леко с ножичка нацъфтелите краища, ама не знам дали е хубаво. Обирам съвсем малко де.
Някой знае ли начин за предпазване от тези нацъфтявания.
Даже ме е яд, понеже дори не я третирам.. И боя не слагам, последно преди 2 месеца се боядисах с къна и почти се е отмило.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 51fd14495a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Препоръчвам ти лосионите на Flaming Cosmetics. Те са два вида - против косопад и за сгъсяване на косата - Hair Loss и другият - Growth & Restore, който е за подхранване и растеж на косата. И двата съдържат билкови екстракти и са без вредни за косата химикали. Лично аз ги ползвам и съм много доволна. Косата ми доста се сгъсти и порастна с няколко сантиметра. Пробвай ги и ти и няма да останеш разочарована. Наистина си заслужава

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c3ed4d161
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, колкото повече я пазиш, толкова повече тя решава да ти прави напук. От личен опит ти го казвам. Преди и аз бях като теб. Шампоан, маска, балсам, спрей на краищата след къпане, без преса, без боя за коса, омазняваше се и купувах шампоани по 30 лева с някакви билки. Маски си правих със скъпи ампули. Тя обаче продължаваше да е мазна, рядка и изтощена. Един ден си казах да става каквото ще. Ударих й една черна боя, започнах всеки ден с преса, използвам само шампоан, търкам я с кърпата, подстигравам я 2 пъти годишно с 4 пръста. Сега косата ми е под дупето, сгъсти се, здрава е и всеки ми прави комплименти за косата. Честно не знам как стана, очаквах да стане по-зле, а тя взе та стана хубава. Всеки ме пита как я поддържам и аз казвам, емиии къпя се. Защото реално аз не я поддържам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker