Искам да съм много слаба - мисля, че съм анорексичка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да съм много слаба - мисля, че съм анорексичка
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2185 пъти
Аз съм слабичка по принцип - тоест имам гърди и малко изпъкнало дупе, малък луфт, тренирам и ходя много пеша при хубаво време. Храня се правилно (като съм вегетарианка обаче, но това няма общо с диетата, а по лични причини), имам един ден за хапване на вредни неща в седмицата (неделя). Напоследък обаче се запалих по моделски тела (не искам да съм модел, само ми харесват) и като цяло много слаби момичета. Без дупе, без гърди, без грам сланина по коремчето, плоски и с големи луфтове. Висока съм малко над 1. 70, 58 кг. И пак не се харесвам, искам да съм примерно 50 кила и много слаба. Хем нямам тлъстини, привличам мъжкото внимание (за мен това не е важно), но съм вманиачена. И приятел има, той ме харесва такава и като цяло харесва момичета с форми малко повече, но аз си знам своето и това е. Имам приятелка - много кльощава, плоска изцяло и малко по-ниска от мен. Завиждам й направо и искам нейното тяло! Сега бих казала, че имам нещо като тялото на Нина Добрев, но аз искам като на Анджелина в момента. За да ви стане ясна представата ми, колко слаба искам да съм. Гърдите и дупето ме отвращават. Какво да направя? Мисля, че имам сериозен проблем. Майка ми е психиатър сама по себе си, но аз пак си знам своето и не може да ме убеди. Започнах да ям по един зеленчук или плод на ядене (примерно закуска - банан, обяд - портокал, вечеря - морков). И течности. Буквално, колкото да не умра и да дишам ям. И пия много вода, ама винаги съм пила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb86c3c871
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Плодовете за закуска не са никак полезни

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 10b422e619
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А какво красиво има в стърчащи кокали според теб? Да оставим настрана вредите за здравето, дори и да нямаше такива - грозно е.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f32829ff61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Май трябва да направиш избор между болната ти суета и необходимото за теб здраве. Правилният избор е ясен, от теб зависи останалото. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bf62726864
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо,мъжете не харесват такива жени.Аз съм също висока 170 като теб и бях 40 кг точно 20 години от живота си.Никой не ме харесваше,въпреки че имам хубаво лице и се гримирам идеално.Момчетата постоянно ме подиграваха,че съм скелет и ,че нямам гърди . Реших да започна да се храня.Сега съм 70 кг и мъжете се избиват за мен.Имам големи гърди,големи бедра,голямо дупе и страшно много съм харесвана.На мен ми пишат по 15 момчета,яко комплименти , на улицата дори са ме спирали да ми кажат,че изглеждам страхотно.Аз имах мания точно като твоята,но осъзнах,че това е болестно състояние.Една моя приятелка беше точно като теб и искам да ти кажа,че като си по-слаба те хващат по-лесно болестите и тя се разболя от пневмония и докторите не можаха да я спасят и тя умря. Казаха ,че ако е била поне 60кг е щяла да оцелее ,но тя беше 35 кг и тялото не се пребори с болестта.Така,че не те съветвам да правиш такива глупости. Говорила съм със страшно много мъже и се опитвах да ги убедя колко е красиво да си 40кг и всичките ми казаха,че предпочитат жени с форми и ,че съм луда.Никой от тях не ме искаше,а аз ги харесвах.Откакто имам форми,тези момчета са луди по мен.Изобщо не мисля да отслабвам.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4a4598800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Майка ми е психиатър сама по себе си", вика...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 059366cd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ужаас, това, което харесваш е толкова грозно и противно. Мразя жени без стегнати, секси дупета и хубави гърди. Мразя кокаляци. Пък си представям секс с такава жена, отвсякъде ти ръби. Не си в час определено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1a6fc97a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Леле ти чуваш ли се изобщо? Аз съм 1. 75 и съм 48 кила и си мечтая да съм като теб. Искам да има какво да се пипне, а не кокали. Тея дълги крака не знам какво да ги направя. Иска ми се да съм като другите, дори да съм леко пълна... Всичко е до гени за жалост... Попринцип ми казват, че съм красива, но този мой комплекс направо ме побърква. Радвай се на тялото си аз ако бях като теб банкет щях да вдигна!

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 8eb079d866
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 4 айде не бъди толкова сигурна! Има мъже които харесват пълни жени, има и мъже които харесват слаби жени. Всеки си има вкус!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ae3a7a00a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам какво да ти кажа, според мен тази тема не е истинскa.
Айде спрете да се подигравате на слабите, това с кокaлите и скелетите са само оправдания, които "закръглените " момичета използват, за да се почувстват добре.
Авторке, слаба си (ако в действителност си такава, за каквато се представяш), но не можеш да ме убедиш в мислите си.
Анорексичките не мислят като теб, имам предвид, не се изразяват като "плоска ", "без гърди и дупе ", те се виждат дебели, не осъзнават че имат слабо тяло, както ти го осъзнаваш.
А това кой какво тяло харесва- ами щом все още има хора с такива тела, имам предвид, с такива генетично заложени тела, значи все някой го прави и с такива хора.
Всички обвиняват медиите и героите в детските филми, понеже дават усещането, че да си пълен не е хубаво, но какво да ви кажа...
Гледах един ден някакво филм че, е така, от носталгия, ми то всяко следващо изречение беше:
"ще ти извия кльощавия врат ".
А за дебелия гъз и дума не може да се каже.
Така че, стегнете се всички.
Има и слаби момичета, които са харесвани от момчетата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker