Искам да стана модел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да стана модел
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2414 пъти
Привет на всички. За пръв път пиша в този сайт и се надявам да получа съвети. На 17 години съм, момиче и за мен винаги най - важното е било училището. Имам висок успех и имам планове за бъдещето. Но имам една страст, която все остава някъде назад, а бих искала да се реализирам и в тази сфера, а именно моделството. Днешно време, както може би сте забелязали има всякакъв вид модели - пълнички, такива, които страдат от някаква болест дори или пък имат някои доста отличителни черти във външния си вид. Това според мен е повече от прекрасно. Кой е казал, че само високите и слаби момичета могат да се занимават с това? Няма по - хубаво от това да си различен. :)
Като цяло аз нямам нищо против високите и слаби мацки, напротив, много им се кефя, защото кой не би се захласнал по хубаво момиче с дълги крака, а? :D
Четох много по тази тема и на доста места пишеше, че някои агенции изискват само да имаш хубаво лице и да си в прилична форма. Всъщност това не важи ли по - скоро за фотомоделите?
Не знам вече, хора, толкова ми е объркана главата изчела съм всичко, което е свързано с тези неща, но почти навсякъде пишеше различно нещо.
Казвали са ми доста хора, че съм много красива, а някои фотографи са ми предлагали фотосесии ( винаги съм отказвала, защото не вярвах, че ще се справя). Нямам за цел да се хваля, но напоследък започнах да гледам на себе си със повече самоувереност и мисля, че съм готова да направя нещо и в тази област. Вие какво бихте ме посъветвали? Бихте ли ми обяснили тези, които сте наясно как седят нещата? Може да ми предложите някоя агенция ако знаете. Проблемът ми обаче не са килограмите или нещо друго, а височината... скромните 1, 60 съм.. не се комплексирам от това, но ми е кофти, че не биха ме одобрили в доста от агенциите най - вече заради това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf0e36a46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1 - Не слушай и не чети, че ниски, дебели или с деформации могат да станат модели.
2 - В България все още виреят старите традиции, че трябва да си висок и слаб за да станеш модел.
3 - За фотомодел се вписваш, но не и за модел на подиум.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ea8574328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Аз съм по-ниска и от теб, но преди се занимавах с това и искам да ти кажа, че момичетата почват да се обучават в школите за модели дори още от 4-5 годишни! Обикновено почват от 10-12 годишни, но ти едно, че си закъсняла, второ си ниска, както и аз, и трето и най-важно - такъв бизнес и такава професия в България НЯМА, всички са скъпоплатени проститутки, тук няма ангажименти, че да можеш да се храниш и издържаш от това, като допълнителен доход става само, но нищо повече.
Ж21

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf0e36a46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2 ,какви са тези глупости? След като си по - ниска от авторката няма как да си се занимавала с моделство преди,е освен ако като малка майка ти не те е водила по конкурси тип - "Мини мис и Мини мистър".
Няма школи по моделство в България и никога не е имало,също това че авторката е закъсняла ,не е вярно ,ако имаше правилните мерки можеше да стане.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 33683a7c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не искам да те разочаровам, но това което описваш важи за чужбина. Тук още битува мнението, че ако не си висока и слаба нямаш шанс. Да не говорим, че за да станеш модел преди това трябва да минеш през доста легла. Сещаш се, повечето момичета само по документи се водят модели, а всъщност са си елитни... компаньонки. Е, ако не ти е проблем това...
Просто си е публична тайна, че агенциите за модели осигуряват момичета за компания на платежоспособни господа.
Така, че нищо не ти пречи да се запишеш на курс, на който да научиш основните неща, но после межеш да си моден блогър, инфлуенсър или нещо такова. Обаче да работиш като модел към модна агенция като "Визаж", например едва ли е добра идея. Както ти казах, едва ли ще те вземат заради ръста ти, а и да те вземат, срещу това ще очакват нещо различно от дефилирането на ревюта и снимки за списание. Ти си решаваш, но честно казано аз не бих си го причинила. Има и други начини да се занимаваш с мода.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ea8574328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 3, занимавах се с това между 11 и 14 години, ходих в школа за модели и тогава ръстът още не беше проблем, аз съм видяла всичко от първа ръка, така че не говори глупости. По-високите момичета също се отказаха след време като видяха накъде отиват нещата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cccd1e0ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей - имам няколко приятелки, които се вързаха като теб на зарибявките, че уж се търсят нестандартни модели. Не се лъжи, причината агенциите да промотират това е чисто финансова - така могат да привлекат неограничен брой момичета, които след като им бъдат размахани под носа сладки обещания, си плащат за курс, за портфолио, пробна сесия итн.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf0e36a46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 от 3 : Ако обичаш не ни занимавай с нерелевантните си преживявания!
Не си се занимавала с моделство, това е пределно ясно, в моделството няма специфично, че да се ходи по школи и то на крехка възраст. ;)
Конкурсите "Мини мистър и Мини мис" не се броят за занимаване с моделство!!!
Всяко момиченце и момченце водено от родителите си по конкурси може да каже че има опит, но това не е база за сравнение в професионален план.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a4f3ec1afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   повечето моделки стават проститутки, ако искаш да станеш такава давай. модните агенции са бардаци за поръчки за секс момичета тоест сводници. имах две съученички, ниски 1, 60 и не красиви и станаха моделки, миски а последно плейметки. Много са известни сега но са доста силиконови и не приличат на хора, а колко са си продавали половата област не ми се мисли... но деморализацията е опасна

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 770215f58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То кой не иска само да си развява гъза и да живее от това без да го гърбят шефове или сам поема бизнес рискове. Ей така, само за да те гледат как носиш някакви дрехи или чанти и другите патки като те гледат да се зомбират по тях и да ги купуват. Ами нареди се на опашката и чакай да те изберат, само на около половината от момичетата на твоята възраст това им и идеята за живота. Другата половина мечтаят да станат чалгаджийки или да си намерят богат мъж. 1, 60 не е проблем ако имаш много хубаво лице и големи цици. Пробвай се, да видиш какво ще стане, но не разчитай на това като единствен план без алтернатива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b8a148c2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз бях модел над 10г в България и чужбина. Винаги са се търсили високи момичета. Не е вярно, че се търсят болни момичета. Това, че има една с витилиго е прецедент. Това, че чат пат показват някоя баба или дебелана не означава, че тези жени се издържат с моделство. Не се харесват дори чернокожи, но политиката им налага да вземат една две. Търсят се високи, красиви момичета, със светли очи най-вече. Такива Русия бълва постоянно. Готови на всичко. В България няма моден бизнес вече съвсем. Дори няма списания. Къде мислиш, че ще те снимат? Както си забелязала, снимат се най-вече инстаграм някой чай за отслабване или друг боклук. Има няколко фрапантни инфлуенсърки, които се изявавят като модели, снимайки се с шампоан. Това е моделството България. То за това няма значе ие външния вид, защото има достъпни филтри.
По света не така, но за да си по света, трябва да си по висока.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker