Оредяли криви вежди! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Оредяли криви вежди!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1662 пъти
Не знам има ли и други като мен или съм по-скоро за предаване по телевизията в чудати тела. Имам проблем с щитовидната жлеза, държа го под контрол и приемам добавки и хапчета, но въпреки това веждите ми са ужасни. Вярно е че като тийнейджърка ги скубех, но въпреки това от години ги оформям правилно и пак оредяват и капят и стоят наръфани. Тънки са и неравни. Имам характерната за заболяването липса на косъмчета в латералната горна външна част на веждата, но и отпред има оредяване и отгоре и отдолу на места, т. е. ако ги оставя както са - хич не е прилично.
Затова, абсолютно всяка вечер след душ и миене на лицето аз се отправям към огледалото и рисуването започва. Правя го внимателно и запълвам само липсите с фини линии. Понякога получавам и комплименти, обаче вече ми писна тотално от този проблем.
Загледах се по процедури за микроблейдинг и 3 д вежди около 350 лв струват, но все ми се струват много пари за нещо, което трае макс една година.
Пробвах рициново масло, чесън, всичко, няма как да порастат, имам си проблем явно.
Вариант е или да продължа да рисувам или да ида на микроблейдинг.
Има ли и други като мен и какво правите с веждите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc89bd6ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не са много парите, лошото е, че ефекта е временен и не можеш вечно да го повтаряш, защото остават белези от разрезите. А като започне да избледнява става много грозно. А и не знам дали изчезва напълно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7f247cbebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши се на фитнес!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 299d5a8f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох, милата. На скоро и на мен ми падаха веждите много се притесних и отидох да ми направят изследвания. На мен лично нищо ми нямаше, но една лекарка ми каза, че ако спя по очи или ако спя на ръката си веждите постоянно биват търкани, което също води до оредяване. А колкото до нещата с които си се мазала аз също не виждам ефект от тях освен от чесъна. Пробвай да спиш по гръб и опитай пак да се мажеш с чесън за - по дълго време всяка вечер без да пропускаш. :) Дано някак съм помогнала

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 71c4762027
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите бяха ужасни-криви, различни, с дупки, а след раждането на всичко отгоре взеха и да побеляват. С микроблейдинг съм, правила съм го само веднъж, преди 3 години. За това време най после ги оставих намира и те взеха, че се пооправиха. Преди бях пълна скръб и всяка самоинициатива беше провал, обаче сега ясно се вижда къде трябва да се скуби и къде не и се справям сама. Вече е много избелял, почти не се вижда, но си го ползвам за ориентир за оформяне и за рисуване, понякога. Не бих го повторила, защото вече нямам толкова нужда, а и не вярвам да изчезне напълно и така ми е лесно да ги поддържам еднакви. Заведох и баба си, тя милата няма и едно косъмче и ги рисуваше много неуспешно. Толкова я подмлади, че нямам думи. И в тази връзка... Каква е тази цена? Аз платих за моите 180лв. като избрах момиче с огромно портфолио, където всички ми харесаха. За баба ми й платих май 150лв. И се пошегувах, че вместо с опита си да вдига и цената тя прави обратното и тя се оплака, че няма как защото вече всяка козметичка предлага и микроблейдинг и имало и за 80лв.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3addef7c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Попълвай набързо дупчиците с молив за очи и после разнеси с четка за вежди, ще стане много по-бързо, а за латералните липсващи части не се кахъри толкова, никой не забелязва такива детайли и много жени просто си имат по-къси вежди или така ги оформят според формата на лицето, така че не е нещо, което би могло да се помисли за отличителна черта на чудато тяло ;)

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3addef7c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А... И друго ми хрумна, можеш да отидеш при туркините на женски пазар, ако си от София, да ти кажат някой бабин трик или нещо с къна може да правят по въпроса

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f912adfc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторка: Благодаря много на всички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker