Грозен профил, който погуби живота ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Грозен профил, който погуби живота ми!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2625 пъти
Колко трябва да си долен за да лъжеш човек за това как изглежда. Особено близък човек!? Имам ужасно лице в профил. Като малка майка ми "ме е изпуснала" по думите на баба и ме е оставила да си смуча палеца доста години. Заради това целият долен ред зъби е силно хлътнал навътре, цялата челюст ми е леко навътре. Майка ми отрича това да е така и казва че нищо ми нямало. Освен това езика ми е под постоянно напрежение, защото зъбите като са навътре и го бутат назад, няма място. Леко фъфля, но не значително.
Друг проблем, който виждам че не съм имала като малка - гърбица на носа. Може като съм пораснала да се е изразила, но е имало и удар в детството точно там. В профил прилича на този на влогърката Антоанет Пепе или актьорът Адам Сандлър. Ужасен е! Откакто се помня го мразя. Майка ми ме обвинява, че съм психично болна и ме плаши с това колко са страшни тези операции и как после няма да дишам и ще ме осакатят.
Но който има такъв грозен профил знае какво е! Още повече като влезна в интернет и прочета как се изказват хората за други хора с лица като моето.
Срам ме е от лицето ми! Не се гледам в огледалото, не се обличам, не си слагам бижута за да не привличам внимание, нося предимно черно за да се крия. Не заслужавам нищо за да се почувствам жена, аз съм един ходещ изруд и мразя този профил. Най-болно ми е че никой не ме подкрепя. Нямам и пари! Мога да изтегля заем до 5 - 6000 лв и да си оправя носа някъде тук в БГ, но къде? Четох че един нов доктор прави с ултразвук, но няма много мнения за него.
Като кажа нещо такова за носа си на половинката си той казва, че съм луда, но не съм! Имам грозна гърбица и тя ме трови всеки ден от живота ми. Имам и дете, но на снимките никога не присъствам. Снимам само детето и себе си изрязвам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: f39b3cbe69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей
Казваш , че имаш мъж и дете . Създала си семейство . Съпруга ти явно те обича и те е приел такава каквато си. Това е важното . Спри с комплексите и се обичай . Хората около теб те харесват такава . Имам една приятелка с крив и дълъг нос . Никога това не и е било комплекс . Тя също се омъжи за прекрасен мъж и имат дете .
Не може всички да са с лица на модели.
Майка ти е права, че тези операции са опасни . Ако попаднеш на некадърник може още по - зле да ти направи носа или пък да не можеш да дишаш нормално . В България за носопластика няма големи специалисти. Доста жени си изпатиха от местните хирурзи и после ходят повторно .
В Турция съм чувала , че ходят много българки, там имало специалисти . Но там ще ти излезне доста скъпо

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9a780cab04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ще си оперираш носа го направи в Турция.Цената е същата,но резултатът ще е сигурен и добър.Няма нищо страшно.Колко хора си оперират носа и какво ли не в днешно време и след като се възстановят могат да си дишат,померисват и т.н.Възстановяването от такава операция е от 2 до 3 седмици.Избери вничателно доктора,който ще те оперира ако решиш.Също можеш да со сложих филъри побезболезнени са,но резултатите траят около 6 месеца после пак трябва на ново.Щом не се чувстваш добре в кожата си и не си харесваш дадено нещо,направи си я,за да си самата ти уверена а не подтисната :) успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cbfddb374b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За зъбите как да е, но с носа не разбрах какъв проблем имаш? Я виж Барбара Стрейзънд каква човка има. Проблем ли й е? Зъбите със скоби не си ли проучвала да ли няма да се поизправят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 41de08bfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как искаш да те подкрепят хората които те обичат? Като се съгласят с теб и ти кажат, че си грозна ли? През цялото време мислех, че чета някоя 16 годишна хлапачка, а ти си голяма жена с дете и съпруг. Как може да не знаеш, че децата нямат гърбици и да смяташ, че майка ти те е изпуснала да се удариш? Ами и да си се ударила, майка ти не може да е до теб да не се удряш, всички деца се удрят. За зъбите, сложи. си брекети, изправят захапката. А за носа, най добрия доктор се намира в пловдив, много е известен, но не му знам името, . понеже не съм смятала да се оперирам никога.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7cc44d8e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако профилът ти е като на Антоанет Пепе, то вероятно си хубава жена, но нещо си си въобразила. Естествено, това е мое мнение, но съм сигурна, че и много други хора го споделят. Явно не си свой тип и затова се комплексираш така. А за захапката - скоби, брекети или други методи. Вярно, скъпи са, но си заслужават, тъй като кривата захапка може да ти създаде някакви здравословни проблеми ако не сега, то след години.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 82ea6a5606
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, ако не се заобичаш и приемеш няма как да очакваш същото и от околните! Когато се криеш и затваряш няма как да очакваш да те приемат нормално. Имаш мъж, който те обича и те харесва с този нос, което е чудесно и трябва да си благодарна :) Но напълно разбирам комплекса ти, аз бях така с веждите например ми бяха голям комплекс, много редки, безформени и с белези, веднъж 300лв блейдинг и вече се чувствам по-добре и не мисля затова изобщо. А за операциите не слушай майка ти, консултирай се с добри лекари, имай предвид, че една такава добра и успешна процедура е между 2 и 3 хиляди лева, но си заслужава. Щом ще се почувстваш по-добре и по-красива го направи, макар че аз съм сигурна, че пак си много хубава :) Просто трябва да се приемеш каквато си, колкото и клиширано да звучи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9a4689df7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И как точно животът ти е погубен, след като имаш мъж и дете? Явно той те обича такава, каквато си, а само ти се втелясваш толкова. Не можеш да обвиняваш родителите си за неправилна захапка или гърбав нос, по-скоро си го наследила от някого. И като профилът ти не е хубав - снимай се в анфас. И аз не си харесвам профила, но съм се приела и просто гледам да не се снимам в профил. Научи се да подчертаваш хубавите си черти и не се обличай като таласъм, за да се криеш. Не може всички да изглеждаме като топ- и фотомодели. Важното е, че си постигнала в живота неща, за които много хора си мечтаят.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f5ff98ecc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам позната с изключително крив нос, която има самочувствие до небето и винаги е била харесвана от мъжете. Ти наистина много си се комплексирала. Има ринопластика, ако това ти е мечта - защо пък да не се подложиш? Но да живееш с идеята, че си грозна - недей! Всички имаме по нещо, което не харесваме в себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d7571b6762
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Моят нос е такъв, но спрях да се тормозя след като една позната с подобен проблем си направи операция. Е, честно казано това почти не и промени вида. Не стана по-хубава (тя си беше по начало нормално изглеждаща).
Ако си направиш операция на носа, вероятно за кратко ще се чувстваш по-добре и после ще се притесняваш от друго.
Щом имаш проблем със зъбите обаче, може би е добре да обърнеш внимание на тях, защото може да доведат до проблеми.
За за се научиш да се харесваш, бих те посъветвала да се снимаш и да търсиш пози за снимка, в които се харесваш. Например щом не се харесваш с профил, заставаш в анфас и т. н.
Така, в един момент на снимките ще спреш да вижаш само носа си и ще намериш и хубавите черти.
Старай се да изглеждаш добре, да спортуваш, да се обличаш добре, да се грижиш за себе си. Ще видиш промяната в себеусещането в един момент.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 34159b7fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ви!

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9a5d0298e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   С една операция няма да се получи желания ефект. Има начин да се мине по здравна каса, и да ти излезе 900лв, посъветвай се с доктори как точно става това.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: df34d62a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Погледни на YouTube : mewing
Това е техника за определено разположение на езика и определени упражнения. Именувано е по името на Dr. Mike Mew, английски ортодонт. Ще отнеме години; колкото по-възрастна си, толкова по-бавно. Това упражнение помага за развитие на лицево-челюстни мускули и оттам- промяна в самата костна структура на лицето. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 дни
hash: 5f4667209f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо докато четох историята ти помислих, че си тинейджърка... Добре за кога да го променяш този нос? Вече имаш мъж, дете.. Мъжът ти те е приел такава каквато си няма смисъл да се променяш. А относно Антоанет Пепе тя е страшно красива независимо какъв и е носа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker