Не поръчвай продукти на TianDe! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не поръчвай продукти на TianDe!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 21415 пъти
Надявам се редакторите да одобрят историята ми, въпреки че подронва авторитета на фирма за козметика. Все пак искам да предпазя други хора от моето неприятно преживяване.

TianDe e руска козметика, чиито продукти са вдъхновени от китайски и тибетски рецепти. Или поне така пише на сайта... Най-вероятно става дума за поредните измислици, на които (за съжаление) се вързах. Скъпи измислици.
Разбрах за тях от Фейсбук група - "Моето Утре - Мнения за продукти". Дори не знам как се озовах с нея. Оказа се, че едно момиче (с инициали Р. Д) ме е добавило. С нея не се познаваме лично, нямаме общи приятели. Следях публикациите и реших да направя първата си поръчка. Свързах се с консултантката, всичко беше добре... и
1. Момичето ме подведе, че като неин нов клиент с първа поръчка ще се възползвам от 50% намаление. Думите ѝ присъстват като част от кореспонденцията ни в Messenger, но впоследствие тя не спази обещанието си и подобна преференциална цена липсваше.
2. Заблуди ме за крайната цена - на лично съобщение ми сподели една сума, в действителност се оказа по-висока.
3. Не ме предупреди, че част от фирмената политика е да се плаща единствено в брой, не с дебитна/кредитна карта. Това е пропуск, който затруднява използването на куриерски услуги. При разговор с отдел продажби последва обяснение, че от куриерска фирма Speedy нямат практика клиентите им да плащат с карта. О. о Което е абсолютно невярно - стотици пъти съм използвала услугите на куриерската фирма и това е прецедент. Възможно е да става въпрос за укриване на данъци, понеже от TianDe не ми издадоха касов бон. Не съм компетентна, всичко е в сферата на предположенията.
4. Това, което ми направи най-неприятно впечатление, е замяната на един продукт с друг. Поръчах и си платих за избелваща фито-паста за зъби "Доктор Тайга" на стойност 18, 30 лв, а получих по-евтината версия "Естествени океански перли", която струва 12, 70 лв. Веднага сигнализирах на г-жа Дакова за допусната грешка. Обяснението ѝ: "То са еднакви пасти в различни опаковки. ". Моля? О. о Все едно да кажеш "Фирмата ни предлага еднакви продукти, просто на единия слагаме по-хубава опаковка, измисляме си 2-3 свойства и БАМ! - нова цена...
Но вместо като съвестен консулт да прояви отговорност, тя ме остави без отговор и прекрати приятелството във Фейсбук.
5. Продала ми е продукт, който няма приложение за нещата, които искам. Понеже е скъп. Питах други представители - изумени са защо ми го е дала... ПРОБУТАЛА.
Дано от ТианДе са съвестни и ми заплатят разликата в пастата или разменим двете пасти. Днес говорих с директорката на отдел Продажби, обеща по-късно да се чуе с мен... познайте.
Не се доверявайте на подобни групи. Постъпих наивно и сгреших.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: e19238a5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Направо ги даваш под съд и парично обещетение, ще им се свие лайната веднага.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 802c805e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Тази жена те е измамила. Някаква далавераджийка е. Аз също имам регистрация в Тианде ( безплатна е, не ме задължава за покупка, но купувам нещата на дистрибуторски ценш). Не е като в Ейвън с минимална цена на поръчка или задължителна активност. Просто ако ти трябва нещо -поръчваш. Аз лично ползвам доста жт нещата на фирмата и съм доволна. Просто не си случила на човек, съжалявам за което. Хубаво е да сш потърсиш правата от въпросната дама.
Всичко добро!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d85b5bdfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Tiande предлагат един тонален крем за лице от който аз съм много доволна. Вече го ползвам за трети път и не съм имала никога проблем с поръчките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 23788ef824
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да, поподнала сте на група, където масово се лъже. Много хора са излъгани от тях, но пък наистина правят свърх големи обороти. Правят си тайни групи, имат по десетина фалшиви профила и правят публикации във Фейсбук, като започват сами да си пишат коментари, все едно сега попадат на тези продукти и се интересуват от цена, или са ги ползвали и са много доволни и пак ще си купят... И така се хващат някои наивни хора, които не проверяват за какво става въпрос. Има Сервизни центорве където може да се купят продуктите и би трябвало да изздадат касова бележка, но не навсякъде го правят. А останалите хиляди рекламодатели са просто обикновени консултанти и те не издават касови бележки. По всякакъв начин може да се плати за проудките, но когато сте попаднали в бърлогата на вълците, няма как да не бъдете излъгана. А продуктите са много качестевни и са помогнали на много хора. Но за да изберете подходящия за Вас поддкут, трябва да говорите с добре запознат с тях специалист. Иначе продаващите продуктите гледат само да пробутат нещо, а не да е подходящото и полезно за купувача.
Жалко е, че заради подобни, жадни за печалби същества, хората се отдръпват от компанията и ползват други, много по-некачествени продукти. Но Бог си знае работата и все някога ще възнахради всеки спрямо делата му.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 56192900c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Продуктите на компанията са хубави, но вместо да се доверяваш на някакви рандъм страници, можеше да влезеш в техния сайт и да си поръчаш. Пишеш в гугъл, на който и да е линк към сайта да цъкнеш няма да сгрешиш. Стига да не са от фейсбук, или ако са те ще ти пратят линк отново към сайта, и няма да има такива фалове

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9c5d52ecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Wtf. Колко звезди има след всеки коментар...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker