Какво ви мотивира да се грижите за себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Какво ви мотивира да се грижите за себе си
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1799 пъти
Здравейте, имам малко странен въпрос: Какво ви мотивира сутрин като станете да си сложите грим и да си оправите прическата? Интересно ми е защото за толкова години така и не намерих мотивация да се нагримирам и да си изправя/ накъдря косата. Дори когато си оправя вида всичко продължава точно седмица две преди да карам отново през пръсти. Въпросът ми е към всички дами, които успяват да имат перфектен вид всеки ден. За хора, които смятат да започват с критика и неща от рода на карай го естествено, моля спестете ми го имам си причина да питам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 7cd9a71a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мотивира ме да харесвам образа в огледалото. Затова спортувам усилено(фитнес) от 9 години, изправям/къдря косата си почти всеки ден, гримирам се всеки ден-изкючение са дните в,които не излизам и си почивам вкъщи. Маникюр, педикюр-винаги. Обичам да се поддържам, от малка съм си такава.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 203d877c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно няма за кого да се коландриш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e731b15a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами желание... чисто и просто. Кеф ми е да се поддържам. Прическа, грим, особено ноктите- черни и криви изглеждат гнусно. Ексфолиране, използване на качествена медицинска козметика и всички други неща свързани с поддържането, не просто колкото да се омажа и да направя невзрачна прическа. Желанието за добра хигиена и подреденост може би най-много ме кара. А и съм заклет естет, не заради някоя мода, от вътре си ме човърка. Помня как още от малка мърлявата ми майка все се мъчеше да ми пробутва торбести шарени парцали /анцузи и дънки приличащи на пижами/, а аз винаги избирах рокли и лачени елегантни обувчици. И не е било заради парите, тогава наще имаха доста, просто женицата си е смръдлива мърла. Нито имаше добра хигиена, нито вкус към подбрано облекло, нито маниери. Внимавам и с какво се храня, обичам да тренирам, не го правя по задължение, просто си го искам и сякаш не ми е в природата обратното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: b60344318d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мотивира ме това да се чувствам добре, по-красива, по привлекателна. Откакто се помня винаги съм се гримирала, не някакъв тежък грим, а такъв, който изглежда естествено, неутрални сенки, очна линия, спирала, фон дьо тен, червило не харесвам. Когато се гримирам ставам сигурно 20 пъти по красива. Харесва ми да го правя, не го правя насила. Не ми харесва да излизам без грим.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 16e659b5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъжът ми не спира да мрънкя когато слагам повече грим и обръщам твърде много внимание на косата ми, но на МЕН така ми харесва. И като цяло мъжете не харесват грим и то количеството, което например аз слагам, само че с едната разлика, че аз го правя за себе си, а не за тях или за моят мъж. За моят например бих променила нещо в тялото, да сваля някой излишен кг, но нищо повече. Против е устните, миглите и козметиката ми, но му е ясно, че изобщо не може да ми нарежда какво да правя и как да изглеждам.
Лично аз ставам 2ч по-рано преди работа за да си направя грима и косата, някои дни само едното, друг път се успивам и не ми остава време. Но в никакъв случай не смятам, че всички жени трябва да са като мен, има много дами, които изглеждат страхотно дори само със спирала и сресана коса. За мен личната хигиена и спретнатите чисти дрехи са нещо доста по-важно от грим и прическа. Писнало ми е да гледам девойки със страхотен грим, идеални букли и в същото време ходят с един клин пет дена или с една и съща тениска, което е меко казано гнусно, а и се забелязва от всички.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 76ed4960da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мен ме мотивира любвта към собствената ми персона. Аз ставам три часа по-рано преди работа - два часа тренирам на открито, половин час вземам душ и се разкрасявам набързо - не е кой знае какво, червило, молив за очи и спирала. Косата си я поддържам по принци при фризьор, така че сутрин само я сресвам. Обличам дрехите, които съм си приогтвила още от предната вечер.... и съм готова - да завладeя света/мъжа, който съм си набелязала/или каквото друго съм решила : )
Това трудно би могло да се случи, ако се измъкна от къщи половин час след като съм станала от леглото, рошава и в лице като измита чиния / да ме прощават любителите на естествената красота/, навлякла първите попаднали ми дрехи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: bb6c5112a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Безумно ми се струва да отделям 2-3 часа на ден, за да си изправям/къдря косата и гримирам. Никога не бих станала в 6 сутринта, за да се занимавам с подобни глупости. Поддържането на добра хигиена (душ всеки ден), чиста коса (мия я всеки ден или през ден, като леко я оформям със сешоар и крем за коса след това), грижа за прави и бели зъби и поддържане на чиста кожа (почистване и някой ежедневен крем) спорт си е напълно достатъчна поддръжка! Само и единствено за дискотека или за някое по-специално събитие бих отделила 2-3 часа в гласене!

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: ef0dcee85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че мотивацията опира до обичта към себе си. Дълбок отговор, но за мен това е разковничето. Обичайки се, винаги ще искаш по-добрата си версия и ще ти е кеф след душ да използваш лосиона за тялото, маската за лицето и ароматерапията в стаята просто докато слушаш приятна музика и се наслаждаваш на уединението си. Ако си се радваш и си се усмихваш всеки път като се видиш, разбира се, че ще искаш и да се поглезиш - я а маникюр, я с прическа.
П.с. аз също не съм Постоянна в гримирането и прическите, но за сметка на това непропускам да правя изброените по-горе неща. Моят съвет е да намериш това, което теб те зарежда отвътре. Факт е, че някои момичета имат безупречни лица и не се нуждаят от грим, както и дълги здрави коси, които няма нужда да третират с различни уреди!

 
  ...
преди: 4 години, 3 дни
hash: 60bd4cdf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами мен ме мотивира това, че искам да изглеждам добре като изляза нъвън..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker