За жените и задниците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За жените и задниците
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2303 пъти
Няма как да не сте забелязали тази зараждаща се мода, поставяща на всеобщо внимание женските задни части. Стартовият пакет включва: фитнес, клин и аз го правя за себе си, не за другите.

Това, за което искам да говоря е следното. Става въпрос за следването на стадото, за модата и пошлостта. Има неща, които изглеждат добре в началото, но колкото повече се комерсиализират, толкова повече магията изчезва. Да, да поддържаш стегнато тяло е супер, но не усещате ли някак си инстинктивно липсата на класа. Идеята очевидно е да извадим животинското на показ, разчитайки на мъжките инстинкти, но всичко, което е извадено на показ, рано или късно омръзва. Вече няма никаква тайнственост, никакъв стил. Това, което има е един задник и два крака, наподобяващи дънери. Не е ли в пъти
по-красиво да видиш задник в панталон, например? И някак си по-загадъчно.

Да не споменавам новия стандарт, клин по центъра, на летището, сигурно вече и в операта. Разбирам, че е удобно, но няма ли други останали дрехи. Масово наблюдавам и "интернет знаменитостите", показващи задник при всеки удобен случай. В един момент става банално. Всички изглеждат еднакво.
То е като да си вземете много красива, но глупава приятелка. В началото ще и се радвате, но с времето ще усетите, че нещо липсва.

Разговорял съм с приятели на тази тема и те са съгласни, като изключим тези, които директно заявяват, че много анализирам нещата и просто трябва да се наслаждавам. Това добре, но как да спра вътрешния глас, който ми казва, че всичко масово е долнопробно.
Вкарайте малко индивидуалност, хора. Стига с това сляпо следване. Ако утре дойде на мода да си го развяваме на улицата(с извинение), дали ще е нормално, щом всички го правят.

Темата не е с цел провокация. Не е и напълно сериозна, има лека комична нотка, но искам да разбера, прекалено много ли се вживявам и какво мислят мъже и жени по въпроса.
Също така съм наясно, че всеки ще прави каквото си поиска и не съм аз човекът, който ще казва това или онова. Просто изказвам мнение с цел дискусия. А, да. Не съм гей. Шах и мат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: da58fc2267
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На същото мнение съм, само че не мога да го формулирам толкова точно в текст. Младите жени станаха като бройлери, еднакви. Има нещо пошло и долнопробно в този вид външност наложена като модел. Нещо като евтини ......, масови. Да видиш жена без грим стана нещо нечувано. Всички с боядисани коси, изрисувани лица, без грим са коренно различен човек. Просто рядко някоя жена е хубава без грим и се водят хубави изрисуваните. Но те без грим повечето са нещо катастрофално. Освен задници и клинове, прекалено масови станаха татусите. Ще кажеш, че такива насила се докарват до външността на white trash и е направо катастрофално. Съчетано с черни торбести дрехи - направо като затворници..

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a04c830901
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съм съгласна. Когато поддържаш фигура си личи каквито и дрехи да носиш. Рокля, панталон, дънки. А за тия патки, дето носят клинове на работа, в училище и т. н., нямам думи, пълна липса на естетика. За мен клинът си е само за спорт и за вкъщи.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8b1aff12e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какъв пък ти е на теб проблема да ходя с клин или анцузи на опера или на работа? Обвиняваш другите, че са повърхностни, а самият ти не си по-далеч от тях, щом дрехите, или по-точно "етикета" са ти толкова важни!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4449dc221f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз нося клин само във фитнеса или когато излизам да карам колело или да тичам. Не бих се чувствала удобно да се изтъпаня по клин на работа или на официално събитие. Но това съм аз. Може би съм задръстена.

Определено нямам интерес и да привличам вниманието на мъж, който би тръгнал след мен само защото е харесал задника ми - имам малко по различни изисквания към човека до себе си.

Не осъждам обаче в никакъв случаи хората, които се обличат така, както се чувстват удобно и се харесват. В крайна сметка животът е кратък и е глупаво да се прекарва в съобразяване с хорското мнение. Авторе, според мен е грешка да се фиксираш върху това, което не ти харесва - насочи вниманието си по-скоро към неща, които те вдъхновяват и намираш за красиви и свикни да разпознаваш тях около себе си. Доста по-градивно занимание е.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6acfa43eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз нося клинчета, защото от всяка друга материя ми излизат пъпки по бедрата - явно от търкането. Много са болезнени и зарастват ужасно бавно... иначе нося рокли, но само лятото... е, на лекции нося дънки, но после само аз си знам как боли.
И не, не нося клинове заради някаква си мода - от малка си ги нося защото са удобни. И на работа съм била с клин - кажи нещо друго за 16 часови смени на крак? Поличка, та да ми пускат ръце извратеняците? Или по гащи да си ходя. :D

За мен по-скоро са банални и отблъскващи късите панталони дето са по-къси от нормални бикини. Момичетата си ходят по гол задник и не е готино..

Иначе нямам татуировки, нито нося раздърпани черни чували. Просто едно черно клинче (черно, за да не ми се "оформя" и "вижда" толкова ясно задника, за да не реши някой че го провокирам) и някаквс най-обикновена блузка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 213bd5f022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз се вживявам по много теми, може и да ме помислят за луд, но обичам да разсъждавам, а не да следвам това което автоматично се инсталира в главата на хората, че пък и те го приемат без да си задават въпроси.
Прав си по темата. Хубаво е за гледане, но то тез като се обличат така, значи показва какво си търсят и с какво си го търсят.
Масово хората оглупяха и оглупяват.
А аз седя и се ядосвам... аз ли съм прекалено умен или тъп ли съм или другите са заслепени и не искат да шавнат и да живнат и да си изградят вкусове и характер...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: a6f3844277
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мислиш,разсъждаваш и това е чудесно! А и правилно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker