По-бели зъби в домашни условия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

По-бели зъби в домашни условия
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2032 пъти
Здравейте. Забелязвам последно време по телефизията и в социалните мрежи изкрящо белите зъби на известните личност. Наясно съм, че 90% от това, което показват е измама, но въпреки това се замислих за моите зъби. Загледах се в тях и определено не са толкова перфектно полирани и бели като техните. Най-препоръчителните неща за избелзване са или избелване при зъболекар, или от онези лентите, но не искам да рискувам с тях. Реших да опитам с някоя от пастите за избелване на зъби, но без резултат, така и очаквах де. Общо взето ви пиша с надеждата, че ще споделите някое трикче за една идея по-бели и красиви зъби. Напълно осъзнавам, че не мога да постигна зашеметяващ резултат в домашни условия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 142a1b938a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Ползвай избелваща паста за чувствителни зъби, но всеки ден, сутрин и вечер, без изключение. Ползвам една такава и съм изключително доволна, а зъбите ми бяха ужасно жълти. Вземи си и избелваща вода за уста, ползвам такава на същата марка, Дентал. Забавното е, че преди ползвах безумно скъпи пасти за избелване (по 20-30 лв.) и нищо. Едно голямо нищо. Започнах с Дентал, която е около 2 лв., и няма такъв ефект! Не е реклама, ако се счете за такава, модераторите да го изтрият...

2. Яж много свежи салати, нека заемат 70% от цялото ти дневно меню. Също така орежи бързата храна, захарните изделия, алкохола и газираното. Нямаш представа колко бързо ще ти повлияе новият начин на живот върху кожата, зъбите, косата.

3. Отиди на зъболекар да ти премахне зъбния камък. На него се дължи значителна част от визуалния проблем на жълтите зъби.

4. Преди миене (след закуска и вечеря) си почиствай зъбите с конец или клечка, премахва плаката, която често остава и след същинското миене.

5. Ако пиеш кафе всяка сутрин и(ли) пушиш, добавяй малко мляко на кафето, за да не пигментира зъбите ти чак толкова; ако можеш, замени го със светъл чай, а цигарата... знаеш, за твое добре ще е да ги намалиш и дори откажеш.

Щом нямаш амбиции за холивудска усмивка (в повечето случаи това значи фасети или изкуствено силно и редовно избелвани, малко или повече унищожени и при всички случаи по-чувствителни зъби), ползвайки моите съвети при всички случаи ще си избелиш усмивката поне с 3-4 тона, а защо не и повече.

Една приятелка имаше доста неприятен цвят на зъбите и започна точно с моите съвети, на третия месец определено се забелязваше страхотна промяна, баща ми даже я попита къде си ги е избелила, толкова голяма разлика имаше, но после, когато започна да пуши по една кутия на ден, пак пожълтяха, и сега са средна хубост.

Желая ти здраве и късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6e781be721
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От личен опит: равни части сол, сода и боракс . Не е нужно да е много. Потапяш влажната четка в тая смес и търкаш както при пастата за зъби. Резултат видим, максимум на 10 тия ден. Борът е полезен за костите и зъбите, содата и солта стягат венците. Бораксът освен това има и антибактериален ефект наред с другите съставки . Не прекалявай с това, защото се разчита на абразивният ефект на съставките. Сутрин и макс вечер е достатъчно!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 777f2568c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря страшно много за подробния отговор.
Ще взема да пробвам тази паста, моята също беше доста скъпа, използвам я повече от месец, но няма резултат.
Бързи храни, алкохол, газирани напитки и цигари не употребявам, но и салати също. Може би е добра идея да започна да се храня със свежи храни. За кафето, пия го със сламка. Смятам и да започна да ги почиствам редовно с конец за зъби. А зъбния камък - скоро го премахнах
Благодаря отново

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 08ef75ab62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, върху пастата за зъби слагаш подправката Куркума и така всеки път. Гарантиран резултат. Подправката избелва, но оцветява четката и мивката в жълто, което се отмива с вода.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4839140311
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   2 Това те го прави. Содата съсипва зъбите и след време ще станат черни. Ползвай специална стоматологично сода, а не готварска!!!

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0b34007b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има два вида зъби - бели и здрави. Трябва да си избереш едното. Нормалният цвят на зъба не е снежно бял.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7544f9b6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3, пробвай паста Поморин. Не е реклама, прави зъбите много по-бели. Може да пробваш избелване с паста Поморин - четкаш зъбите и седиш с пастата 5 мин., после я плакнеш. Дори само да миеш, действа.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d8d2eabc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Коя паста използваш , ултрабланка ли ?
Аз сега я използвам , има някакъв ефект , но не е като рекламата .

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0aadc9d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 5-6 години вечер си мия зъбите като добавям сода бикарбонат към пастата. Сутрин - без. Не ми се е изтъркал емайл, не упражнявам много натиск обаче когато е със содата. Абе свикнал съм:), усещам колко трябва.
Orbit Professional дъвча след ядене през деня на работа.

КЛЮЧОВОТО нещо за по-бели зъби бе когато спрях кафето 2017 и го замених със зелен чай сутрин. Според мен е по-лошо и от цигарите. Преди след почистване на зъбен камък за 1-2 седмици се сдобивах с нов и пак пожълтяваха зъбите. С извинение, не се присмивам: любителите на кафето трябва да се примирят, че или ще харчат повече средства по-често, или ще си ходят със жълти зъби.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a7380cc168
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, но според мен ако се храним правилно и не пушим и не пием кафе, би трябвало да са ни бели зъбите. Моите бяха доста бели и даже са ме питали дали не съм ходил на изблеване. Обаче аз не пия кафе и алкохол. После пропуших и всичко отиде по дяволите. Сега колкото и да ги четкам, все са си леко жълти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker