Група на непривлекателните - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Група на непривлекателните
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2202 пъти
Преди малко написах коментар за себе си с молба за съвет от вас как да се справя с една моя болка- обвързването и след това прочетох още доста коментари за самотни момичета.

Единствено не разбирам едно. Не искам да обидя никого и нищо не е конкретно насочено към някого. Но наистина има жени, които имат изключително много дефекти, дали било то по рождение, несиметрично тяло, отвратителен характер, нелицеприятни хора... и мога да изброявам куп още хора... и в същия момент има такива, които реално няма нищо, за което да се хване един човек, но все няма кой да ги хареса и кой пътник да се качи при тях.

И тук искам да кажа, че не се смятам за идеална, а ЗАЩО, по дяволите, има такива жени, които са обвързани, а аз и всички момичета зад коментарите тук, все няма кой да ни хареса истински?

Аз например на 20 години имам работа, в която изключително бързо се издигам, отличничка съм в университета, спортувам активно, не се притеснявам да комуникирам с хора, обичам забавленията, дори харесвам разкрепостеността в леглото... но, въпреки всичко, усещам дистанция от хората срещу мен.


Обикновено се старая да поддържам принципите си. Никога не БЯХ харесвала момичета, които сами се предлагат на мъжете, които им пишат първи и им изпращат покани ей така в социалните мрежи без да ги познават. НО!! Пробвах и това, започнах пък аз да заговарям някои младежи, които ми харесват, и пак не се получава.

Имам една приятелка, която е доста ниска и пълна, двулична и използвачка. Но има приятел след приятел.

Мен дори по улицата не ме заглеждат .. аз съм висока, имам наистина стегнато тяло, обличам се добре.. и дори следя модните тенденции.. пътувам постоянно, уча в хубав и престижен университет, издържам се сама... не знам в кое греша, за да се поправя. Широкоскроен човек съм и приемам критика.. но какво да променя, след като всички, дори най- критичните ми приятели, казват " Всичко ти е наред" или "Днес изглеждаш много хубава" .. и в следващия момент има нещо, което отблъсква част от обкръжението, и в частност и мъжете ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 23a505aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам позната, която е супер тупалка, образована, всичко точно, обаче вечно е сама. Дори и най-грозните ѝ наборки, вкл. и тези над 150 кила се омъжиха и имат деца, а тя остави да се омъжи, а не може дори и мъж за връзка да си намери. И тя им завижда адски много. За мен като мъж е лесно да я видя и преценя отстани защо така става, но за себе си тя е най-най-най и се чуди защо никой не я иска. Сума ти и народ излезе с нея, прекара я по един път и повече не и и се обадиха, защото разбраха, че за друго и не става.

Красотата не е само външна. Красотата е и в поведението, и в държанието, и в характера, в ценностната система и т.н. Тя е толкова жадна за внимание, че чак отблъсква и изглежда лека в отстрани. Облича се провокативно, като си мисли, че така увеличава шанса за връзка, а всъщност увеличава само шанса да привлече някой, който ще е изчука и заебе. Постоянно се самоизтъква, това също отблъсква. Има и други неща, но тя не ги осъзнава и в нейните си очи е перфектна.

Не знам какъв е твоя проблем точно, но ти го давам това като пример да помислиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b4bd1e1123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей ! Момиче съм, на твоите години и си имам приятел от 3 години. Преди него бях по същия начин, постоянно се чудех какво ми е, изобщо ситуацията ми беше като твоята. Започнах и аз като теб да търся момчета в социалните мрежи, сама им пишех, от което малко се срамувах първоначално, но днешните момчета си мисля, че някак ги е страх те да го направят, да не би да ни изплашат може би. С редица момчета не се получи комуникацията и чата. Дори имаше един, с който беше страхотно да си пишем, но излязохме и той не ме хареса. Така и не разбрах какво в мен го отблъсна. Бях се отказала по едно време да се занимавам с когото и да било. Една вечер съвсем случайно попаднах на сегашния ми приятел в социалните мрежи. Писах му и чувството беше странно, след време разбрах, че и при него е така, сякаш се познаваме от много време.
Аз мисля, че точният човек идва в правилния момент. Не се отказвай, а вярвай !

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: eff7e4f8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Просто се комплексират от хубавите, умните, оправните. Виж, че куцо и сакато най-много тях плюе. Вземат си тотално уродливо л***о и започва зяпането на хубавки в нета и навън, да кръшкат и едновременно с това да обясняват за вътрешната красота като тоя отгоре. Винаги са си противоречали глупаците и няма изгледи скоро да започнат да дават смислени аргументи или пък да си излекуват комплексите. Май по-добре да се радваш, че такива те отбягват, за какво ти е смачкана от комплекси злоба.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 891eed796f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш подсъзнателно високи критерии,за това нищо не става.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d0606ff1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами ти сама си изброила причините, поради които си сама. Не ги ли виждаш? Цялата класа над другите е изписана на лицето ти и се чете в очите ти, не си мисли, че тези неща не се усещат на подсъзнателно ниво. Не говоря разбира се за надутост-убеден съм, че не си надувка. Но си доста над другите в много отношения, което веднага се долавя. Ти искаш ли да имаш мъж до себе си който те превъзхожда в много аспекти? Ама честно отговори на себе си, не на мен. Не, нали? Хубаво е човека до теб да е по-нисш и да му набиваш обръчите за щяло и нещяло, нали така? Ето затова читавите и истинските хора си стоят като кукувици, а боклуците чукат на поразия и дори сами им се лепят и не смогват. ТЕ това е де.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 23a505aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   3 и 5, вие сериозно ли смятате, че хората бягат от читавите и красивите и че никой не иска партньор, който е над нивото му? Защото аз виждам точно обратното - всички се мазнят на красивите. Някак няма как да повярвам, че на жена ще се предложи мъж, много над нейното ниво като финанси, професия, визия, характер и тя ще каже "йок, не те ща, защото аз съм по-проста, грозна и бедна от теб". Няма такова животно. Напротив - всяка жена иска мъжа до нея да е над нивото ѝ. До сега не съм видял манекенка да се е влюбила в стругар примерно или лекарка в тенекеджия. Съмнявам се и да видя. Вие вярвате ли си въобще?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 76d1db09f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, да така мисля. По-грозните жени, които срещах по пътя си винаги бяха по-нахалните, надутите и като цяло тези, които правят интриги зад гърба на красивите жени. Жена съм и винаги съм се пазила да не се въвличам с подобни разговори и дори не знаете такива колко мъже успяха да заблудят за дадени жени, да ги залеят с кал и онези им вярват. Че леки били, почват да се измислят едни истории, за да може тия мъже даже да не искат да го доближат тоя човек. Това е доста долно,но доста разпространено.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 001a63d3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 5, в такъв случай, нали и средата й следва да по-качествена. Отношението на хората към нас е огледало на отношението ни към себе си. Ти не приемаш нещо, ти имаш нужда от тази дистанция, усеща се в енергията ти, в езика на тялото ти, хората просто необяснимо се съобразяват с това. Помисли си над въпроса, какво може да разберат за теб хората, ако се доближат много и ако се задържат дълго, което те смущава и притеснява. И работи върху това. Можеш да попрочетеш и за женската енергия.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 10d8f04039
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И според мен яко се натягат на красивите. Дори не им трябва да ги опознаят - просто виждат въпросната привлекателна личност, засукват мустак и налазват. Имам предвид и двата пола, не само мъжете. Жените също станаха бая напористи. Казвам това като страничен наблюдател. Приятелят ми е доста социален, покрай него и аз разширих кръгозора си и започнах да излизам по-често. В една от компаниите му са разни гъзарчета, богаташки дечурлига с родители политици/бизнесмени/търговци и т. н. Редовно движат с разни моделки, които са доста по-малки от тях на всичкото отгоре. Еми, около девойките всички се събират като лешояди - обвързани, необвързани, всякакви се опитват да ги забавляват, да се закачат с тях, да намажат каквото могат. Включително и разни интелигенти млади мъже, за които имам доста високо мнение, се държат като малоумни и подрипват с дебилно изражение около красавиците. Една я наобикалят по 5-6 и се започва със слугинажа. Не да я свалят като хората, ами точно оглупяват. Разбира се, че не всички са така, но впечатлението ми е, че доста биха се пробвали по един или друг начин. 7 от 10 мъже ще се опитат. Виждам и доста жени, които напористо се пробват да задяват силния пол, но темата не е за тях.
Та, мисля си, за да е толкова самотна една хубава жена, просто не е наистина хубава. Добър външен вид = повече кандидати (включително и бая мухъли) = голям избор. Зависи и от претенциите на дамата, разбира се, но при солиден наплив, няма как поне 2-3 да не са адекватни.
Всеки иска привлекателна половинка, тия измислици, че еди-кой-си го е страх от красива и успяла жена или от красив и успял мъж, ги дуднат разни псевдо-морални индивиди, които тайничко точат лиги по това, което не могат да имат. Бетер киселото грозде.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7fb26163b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С риск да се засегнете, проблемът на някои от вас е, че щом получите внимание малкото и неуверено момиченце /или момченце/ се успокоява, че е желан/о и започва да поставя изисквания от позицията на силната/силния /макар да не е в такава предвид факта, че е стигнала до неувереността от по-рано/: да е такъв, онакъв, висок толкова метра, такова образование и прочее. Може да е била сама с години, но види ли мъж, който я желае, тя забравя, че това може да е последния ѝ шанс и започва пресявката. Мъже, жени - все същата работа! Все не е достатъчно готина за нас, все можем да намерим нещо по-добро!

Не, не казвам да вземете първия срещнат човек, но ако с години сте сами, замислете се дали си дадохте истински шанс поне веднъж или отхвърлихте всеки желаещ, защото не бил достатъчно идеален? Нежелаещите няма да дойдат, както знаете! Стегнете се, господа и дами! Ако получавате внимание като Квазимодо, няма смисъл да ги пресявате като шеф на МакДоналдс пресява кандидатите за работа във веригата му! Тук прозвуча грубо, но срещу всеки пробиращ стои поне още един, който седи в някой ъгъл, страда и се пита какво му е сбъркано. На съвестта на всеки подбиращ са неродените деца и убитите мечти на поне един човек. Това вече не е само нашия личен живот и нямаме право да лишаваме останалите от щастие! Нито аз, нито вие, нито никой!

Леко афектиран съм днес, така че ако някой се е засегнал, извинявайте! Не исках да се правя на голямата работа, просто исках да посоча "слона в стаята", когото никой не забелязва. Няма нежелан човек на тази планета, има само хора, които не искат да бъдат желани или не искат да бъдат желани от точно тези хора. Загадката е разрешена!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 76d1db09f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, говориш абсолютни нелепици. Колко добри и наивни хора имат, дори не подозират зад гърба им кой каква интрига плете и каква кал се сипе върху тях? Има една порода хора, които нямат скрити мисли, казват каквото мислят и все си патят. Не, не е вярно, че получаваме каквото сме дали или отношението е огледално. Има толкова добри, красиви хора, които като виждам как се отнасят с тях, как ги манипулират, какво им говорят зад гърба страх ме хваща. Защото живеят в илюзия и ако разберат какво е около тях, направо ще се хванат за главата...

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 6e26accf43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10, изводът от твоя коментар е, че едва ли не сме задължени да приемем обвързване с човека, който ни предлага. Няма ли значение за теб дали ти го харесваш, дали случайно единият от двамата не гледа на другия като на приятел и нищо повече? Аз принципно съм в групата на самотниците и на 2 пъти съм отхвърлял предложения на момичета, които не ми допадат - в единия случай като характер, при втория случай - като визия. Въпреки позицията, в която се намирам, не мога да кажа, че съжалявам, че съм ги отхвърлил. Не съжалявам за нито една от двете. Имам си своите причини и съвестта ми е чиста. Както и не се сърдя на жените, които са ме рязали. Не са ме харесали, нещо в мен не им е допаднало - всеки има право на избор и съм окей с техния. Всеки е свободен да се пробва с някого и ако отсрещната страна таи същите чувства - тогава и двамата печелят. Но недей да насаждаш чувство за вина на някого за това, че е отрязал друг и след това е останал сам - по-добре така, отколкото като удавник за сламка да се хванеш за кой да е и накрая да се получи тотална катастрофа и да не понасяте... особено пък ако се появят и деца на хоризонта, тогава чепът става двоен. В най-добрия случай ще последва развод (защото това е най-правилният и логичен завършек при такива неуспешни връзки), в най-лошия - ще направите децата си свидетели и участници във вашия личен ад, за който те нямат и грам вина. Замисли се заслужава ли си? По-добре сам, отколкото с неправилния човек. Пък ако е писано все някога ще си намериш половинката, било то и късно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a780ddcba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Единствената причина е, че имаш нереално мнение за себе си. Ако беше така както казваш щяха да се избиват за теб. Има нещо много силно отблъскващо във визията или характера ти, за да не иска никой мъж. На 23г. съм и никога не съм оставала сама. Не съм топ модел, но съм поддържана и успешна жена. Няма как да си идеална, но никой да не те иска, че дори и по улицата да не те заглеждат. Ако беше такава, каквато се описваш нямаше да имаш изобщо подобен проблем.
Според мен жените като теб си мислят, че са повече от всички останали и това намирисва от километри. Не бих си взела такава жена дори за приятелка. Имам приятел от почти 2г. и от интерес съм го питала защо е с мен. Съвсем честно каза, че е харесал визията, но е останал с мен заради мисленето, отношението, добротата и разбирателството, което имаме. С други думи готина съм, ама ако не беше другото да ме е зарязал. И правилно. Красиви жени по път и на път. Замисли се малко за това как се държиш на срещите си, какви обноски имаш, какво излъчваш, как се представяш. И го карай по-спокойно с перфектната визия. За такива неща като красота, пари и възпитание не се говори - те просто си личат.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 07d1020561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Дойде тука да се покажеш колко си най-най ли? Ами щом твърдиш, че си постоянно сама може би трябва да се погледнеш Реално и да спрете да се вкарвате във филми, че задължително щом си имате мъж ще сте щастливи. Ако не си удовлетворена и щастлива сама, то с никого няма и да бъдеш. И имай точна преценка, един недостатък не изтъкна, а само положителни неща, а хора без отрицателни качества не съществуват, съжалявам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker