Дълбока бръчка на 16 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Дълбока бръчка на 16 години
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1471 пъти
Здравейте, имам ужасна бръчка около устата мисля че се нарича „Назолабиална гънка“ на 16 години съм и съм я забелязала от няколко години, не съм обръщала внимание тогава. Майка ми беше казала преди години за нея да съм била направила нещо тогава, беше ми станало много гадно но спрях да мисля за това. Вчера сестра ми тя е на 8 год. каза че винаги се е чудила защо ми е толкова увиснало до устата, а щом толкова малко дете я е забелязало. И на снимки се вижда и пред огледалото я виждам много е дълбока. Въпроса ми е как се е получила? Не използвам гримове, почти цял живот съм спорувала, и не пуша. Дали е ген? И мога ли да я изчистя някак поне да не се вижда толкова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: d17415842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай с качествен крем против бръчки на доказан козметичен гигант и бъди редовна в нанасянето (не от дъжд на вятър, а всеки ден). Включи в хранителния си режим повече храни, източници на колаген и повече протеини. Може да потърсиш и как се прави масаж против бръчки, ще помогне малко или повече. Ако резултатите след шест месеца не те задоволяват, винаги може да говориш със специалист по поставяне на филър и срещу 150-200 лв. бръчката ще бъде прикрита почти напълно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5261ad105c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някои хора са по-предразположени към бръчки генетично. На твоята възраст няма общо с пушенето, гримът, който не е изобщо вреден, ако се използва прабилно и т.н. Всичко е 80% генетика, останалите 20% са грижа и начин на живот. Единият вариант, който май не е кой знае какво, са масажи. Потърси "назолабиални бръчки масаж". По-голям ефект, според мен, ще има от филъри. Разбирам как звучи това за толкова млад човек, но в случая говорим за реална нужда от естетическа намеса, а не за лиготии.

Можеш да подпомогнеш кожата си с добра грижа и хидратация. Разгледай блога на Надя Йорданова, "Инфармация", както и групата "Инфармацки" във ФБ. Можеш да откриеш много полезна информация, ако знаеш какъв тип кожа имаш. Ако не, посети дерматолог или, най-малкото, потърси типове кожа в Гуугъл и виж кой отговаря най-добре на твоя. Има си четене, но сега е доста по-лесно, отколкото по мое време. Спри използването на продукти с лоши алкохоли - етанол/етилов, пропанол, пропил, изопропил и т.н. Изсушават кожата и допринасят за появата на бръчки.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5261ad105c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забравих да добавя, че може леко да се замаскира с основи и кремове, които съдържат силикони. От личния си опит обаче (имам широки пори) не са кой знае какво, но може да опиташ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: e2bf1ef670
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е бръчка, а гънка. Най-вероятно си е ген. Много си млада още, за да ти се образуват бръчки, дори да пушиш. Зависи от други неща. Отслабвала ли си с много килограми, над 8-10? Каква е формата на лицето ти? Ако имаш продълговато или издължено лице без скули, е ген. При много леко изразени скули така се получава. И за съжаление, хора с такова лице се състаряват по-бързо. Увисва им физиономията.
Също може да се дължи на недоспиване или здравословен проблем. Тогава тялото задържа течности, лицето подпухва и гънките стават по-остри.
Но не се притеснявай, като станеш на 18 може да направиш консултация в естетична клиника. Най-вероятно с филър от хиалурон на скулите, ще се заглади.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 269b633a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, определено е ген. И аз винаги съм имала такава. Няма какво да направиш сама, само специалист може да помогне. Ако толкова ти пречи, кажи на майка ти да те заведе, вместо само да дава акъл. Но много хора имат такава гънка и това не пречи да са красиви. Дори досега не съм го виждала като проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker