Не видях смисъл от фотоепилацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не видях смисъл от фотоепилацията
преди: 4 години, 16 дни, прочетена 1551 пъти
Здравейте. Закупих си фотоепилатор IPL LESCOLTON със 700 000 импулса с надеждата да се отърва от досадното окосмяване, защото съм жена, а се бръсна 3-4 пъти седмично, защото страшно бързо ми поникват космите и са черни и си личи. Бръсна 90% от тялото си именно заради цвета на космите. Преди всяка фотопроцедура се обръсвам, не използвам епилатори. Първоначално го правех на 2 седмици веднъж, защото имам приложение на телефона, което ми казва кога трябва да го правя, за да не получа изгаряне или рак на кожата. Първите 5 процедури бяха така. Следващите 5 ме караше в месеца един път тоест на всеки 30 дни. Единствено съм доволна, че нямам мустак, който ме притесняваше дълго време, но ако спра да правя процедурата, пак ще поникне, но поне месец го няма никакъв. Проблемът остава, че на краката, интимната зона, подмишниците, ръцете и корема ми растат още на следващия ден, а на третия вече са видими с просто око. Не знам дали да зачестя използването на фотоепилатора или няма смисъл от него. Изобщо не съм доволна. Очаквах да успявам само веднъж месечно да се бръсна. Работя с него на най-висока степен и изпраща по 2 импулса едновременно, понякога дори после на места имам леки изгаряния и зачервено, не го ползвам на слаба степен. Не знам какво да правя. Моля ви да споделите вашия опит с домашната фотоепилация и да ми дадете съвет как да постъпя. Знам, че се искат повече процедури, но дори след 10 няма грам ефект. А пък за лазерната епилация знам, че е по-добра, но ми идва малко скъпа. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 дни
hash: e6658f4bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам защо при теб е така. Аз също съм с много черни косми и страшно светла кожа и само фотоепилаторът ми е спасението, но си взех хубав и скъп на Philips. Китайските за 200-300 лв стават само за кофата с боклук.
Ж21

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 8317d0cfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм брюнетка с много бяла кожа, но не съм ползвала фотоепилатор. Препоръчвам ти следното- отиди на козметик за кола ръце и мишници, нито боли, нито пари. След няколко посещения космите много се разреждат и почти изчезват. Купих си обикновен епилатор и веднъж на седмица- две обирах каквото поникне. Космите вече нямам и ми е комфортно. За съжаление за крака и интимна зона ползвам бръснач и то щото някакси ми е неловко да ходя на кола за интимна зона. Опитай така и кажи дали си доволна. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: fa0234672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   То фотоепилацията в салоните е измама, камо ли ако си я правиш вкъщи с някакъв кой знае какъв апарат.
Сега ще ти обясня защо: лъчите, които излъчват тези апарати не са достатъчно потентни, няма как да изгорят косъма до корена и той да престане да расте. Успяват само да го направят по-слаб, така ще расте по-бавно. Имат ефект върху по-тънките косми като мустак, ръце...космите в интимната област и по краката са много по-дебели и силни и затова ще имаш нужда от много повече процедури.
Лъч си има и то не слаб, затова ти се зачервява кожата, но ке е достатъчен за косъма.
Затова наистина лазерната епилация е много по-подходящо решение за окосмяване по други части на тялото. Доста по-скъпа е, ама няма да останеш разочарована и целия процес ще отнеме по-кратко време. Лазерния лъч е много по - силен и веднага достига коренът на косъма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker