Маска за растеж на косата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Маска за растеж на косата
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1309 пъти
Здравейте. Знам, че има много мнения по тази тема, но няма лошо човек да се информира колкото се може повече. Косата ми расте изключително бързо попринцип + постоянно й правя масаж на скалпа и за 3 седмици порастна с 3 см. Ползвам шампоан с чесън понеже знам, че подпомага за растежа и я къпя възможно най - рядко, особенно сега, когато не се налага да излизам. Не използвам сешоари, преси и т. н. И все пак бих искала да ускоря процеса. Кажете ми някоя маска, която наистина подпомага да порастне по-бързо косата. Маските които аз правя са по-скоро за дължините. Например жълтък, кисело мляко, кокосово масло и т. н., но бих искала да чуя какво нанасяте главно в корените на косата, за да се забърза самия растеж

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 4ddc21b775
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси маска с горчица на прах в гугъл - едно момиче с лайфстайл блог беше писало за нея.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 47114bca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Косата расте с по 1-2 см на месец, говориш глупости. И няма маска, която да накара косата да расте. Осъзнайте се... храни се правилно, пий вода и косата ще ти е добре.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d2afa94af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За да ти расте с толкова си ускорила достатъчно растежа. Аз за 8 месеца я измерих 20-22 см, дори не беше нацъфтяла много. Ходя в годината 1 път на фризьор. Къносвам я от септември и усещам разлика. Миналага година ми беше най-дълга и то до гърдите, сега е до кръста почти. Главно нанасям масла, ако мога затоплени. С други маски вече не се занимавам, но преди ползвах тривитаминол, хума, обливах я преди къпане с ябълков оцет, обливах и с бира. Маски с мляко и яйца избягвам да правя, но някои жени споделят, че са имали ефект. Чувала съм за маски с чесън, но на различните жени различно е повлияло, при някои миризмата се е измила, при други е останала дълго.
За мен е по-важно косата ми да е здрава, затова като ходя на фризьор и ме пита колко да реже й казвам да маха колкото нацъфтяло има, после като погледна на пода, повече от 2 пръста дължина не виждам.
Според мен й дай почивка 1 месец и после пак с маските, защото в един момент престават да действат така добре и просто няма ефект.
Аз каквито и маски да слагам наблягам на корените - все пак от там расте косата. Обилно слагам на краищата, за да не са сухи, но реално няма друга полза за краищата ако са вече цъфнали.
Има шампоани за растеж на косата, виж ги и избери според твоите възможности. Но пак казвам, дори от тези шампоани прави почивка, като изразходиш примерно 1 - 2 шишета от твоите, си вземи един обикновен (за всеки тип коса за ежедневна употреба).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 141af0e1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на всички.
До номер 2
Не мисля ,че говоря глупости ,а и няма за какво да ви лъжа? Напиши в гугъл inverse method for hair growth и сама виж дали няма как косата да расте толкова бързо.:D

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 47114bca73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щеше да е хубаво този метод да помага на умствения багаж, но уви. Доста си наивна. Темата ти звучи като "Аз съм висока 3 метра, а тавана у нас е 2 метра. Как да порасна за да стигам тавана"...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker