Тренировки вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Тренировки вкъщи
преди: 4 години, 23 дни, прочетена 1874 пъти
Здравейте, бих искала да попитам за съвети и информация относно спорта у дома. Какво трябва да спазвам? Какво да е натоварването ми?
Какво трябва да ям? В какво количество също?
Ще се радвам да споделите опита си и знанията си.
Благодаря предварително :P

Аз съм женско by the way.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 23 дни
hash: b5028fe398
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В вкъщи едва ли ще намериш свестни тренировачни програми , тъй като повечето от тях са за запълване на времето ;) . В интернет има бая , ако си тренирала във фитнес зала , то трябва да имаш някаква култура и мотивация за упражненията , ако ли не , си налягай парцалките на кръговите тренировки , у вас ще си се възстановяваш лесно . Яж всичко , просто в определени пропорции и в определено време на деня , изготви си хранителен режим , пий повечко вода .

Пс. - няма да я натрупаш много вкъщи , за да имаш хубаво тял оси трябва и фитнес и кардио , веднага щом отворят фитнесите си земи една карта , забравиш да спомена че трябва да си свалиш Myfitness Pal , за да си отчиташ калорийния прием . Дано да съм помогнал :)

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: b57af49e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще споделя какво за мен върши работа:
1. Най-важното от всичко е изграждането на добри навици. За постигането на това, книгата на Джеймс Клиър: “Атомни Навици” е съкровище. Без това, нищо друго не е от значение.
2. Тренирам сутрин, което ми дава енергия за целия ден. Дори 20 минути само HIIT (Високо интензивно интервално трениране) е напълно достатъчно за кардио. Вдигам и тежести- две гири (kettlebell) са ми достатъчни. Има много видеа на Ютюб.
3. Храня се само между 12:00 и 18:00, през останалото време съм само на вода, чай, понякога и кафе сутрин. Ям месо, риба, салати, храна богата на мазнини (авокадо, яйца, бадеми, орехи, зехтин, кокосово масло, гхий), плодове (боровинки, лимони, банани, асаи, папая), червено цвекло, джинджифил, куркума (плюс черен пипер), кайен пипер.
На принципа съм, че никаква тренировка не може да коригира лошата храна. Ако бюджета ми не го позволява, намалявам месото, рибата и авокадото.
4. Хранителни добавки- L-Theanine, Ашваганда, В12 (метилкобаламин), Черен Кимион (Nigella Sativa), АФА, Хлорела, Мака, Рейши
5. Без захар, олио (транс мазнини), газирани напитки, изкуствени подсладители.

Това е ефективно за мен.

Количеството храна не е от значение. Мазнините засищат и дават продължителна енергия. Продуктите с висок гликемичен индекс (GI 55 плюс) те държат непрекъснато гладна и изнервена. Рестрикцията на калории е също контра-продуктивно, защото тялото се адаптира.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: b57af49e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   добавка от #2: ефекта от HIIT тренировки гледай на Ютюб: Get Fit In 6 Minutes (ABC Science)- това е документален филм от Австралия. Когато потърсиш HIIT, пълно е с такива на Ютюб.
Това е ‘Принципа на Парето’ в действие- с 20% усилия постигаш 80% от резултатите; останалото е за професионални атлети, за които и стотна от секундата е от значение.
За тренировки с гира (пудовка)- ‘kettlebell swing’ е изключително добро за постериорната верига мускули (започва от петата нагоре и стига до основата на черепа)- това държи тялото изправено като пружинка ;-) Другото е изтласкване и “Турско Ставане”. С този уред се развива експлозивна сила, издръжливост, цялостност.
Важно: при тренировки се активира Човешкия Хормон на Растежа (HGH), който спира да действа при активиране на инсулина. Затова и казах по-горе да се тренира на гладно сутрин, а се храня чак след 12:00. За гориво се използват кетоните, конвертирани от черния дроб мазнини. Но пиенето на вода е задължително.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 22 дни
hash: eb8e282802
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да ти е забавно може да правиш като танцьорите - foot kick и т. н.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 9ae21651f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не знам защо пускаш подобна тема смисъл не знаеш ли че българите са си все такива злобни и с отрицателна енергия - за пример ти давам отговор номер 1

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 дни
hash: f81460d1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, възхитен съм от българският ти език! Като за чужденец си направо върха! Така де, съдейки по изказването ти, че българите са такива и онакива, значи ти не си българин. Иначе щеше да напишеш, че българите сме такива и онакива. Мога ли да попитам от коя държава си родом и от колко време живееш в България?

Също така искам да ти благодаря, че отдели от ценното си врем, за да отговориш в тази тема! Наистина качествен отговор, който трябва да бъде прочетен от всеки българин, за да си знаем мястото. Уви, само хора, родом някъде извън България ги усещат тези работи! Добре, че сте вие, за да видите тези неща! Кой българин ще се определи сам като злобен? Няма начин - това би значело да мразиш сам себе си. Или просто да искаш да се изкараш нещо повече от околните. А българите от толкова злоба нямат време за омраза към себе си, че и да мислят как изглеждат спрямо другите. Отново благодаря за невероятно полезния отговор! Дано пишеш по-често! Истински инфлуенсър! Парите за образованието ти не са отишли на вятъра! Не обикновен юзър, а истински академик!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 дни
hash: 9ae21651f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6 от номер 5 - българка съм на 19 години и искам да ти кажа, че понякога влизам в този сайт и чета някоя тема също така и коментарите и ми прави впечатление че просто хората са някак си отрицателни за всичко. Примерно наскоро четох една тема "Колко пари харчите" и в самата тема имаше откъс как българските ютубърки си позволяват скъпи дрехи и такива неща и в коментарите някой беше написал че повечето ги мързи да работят и такива а самия човек който пише коментарът съм сигурна че е някоя женичка която не е успяла да изпълни мечтите си и се е наложило да работи всеки ден като роб и заради това е тази злоба. Просто завист ... Защото в същото време нея я мързи да снима някое видео и да се постарае с нещо, да създаде нещо.
Относно тази тема - авторката не е посочила как са целите ѝ и номер 1 веднага започва да пише, че вкъщи не можело нищо да се постигне ... големите разбирачи ... ти въобще тренираш ли номер 1?
Много зависи какво иска авторката. Много ясно, че ако иска да ходи на състезание по културизъм ще трябва да ходи на фитнес но ако примерно иска просто да оформи тялото си в Ютуб има много добри тренировки за домашни условия - било то със собствено тегло или да иска килограми може в една раница да сложи шишета с вода или да си купи гирички. Иначе авторке просто напиши в ютуб "booty workout", "flat belly workout" или която част на тялото искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker