Може ли една жена да изглежда добре без пари? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Може ли една жена да изглежда добре без пари?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2943 пъти
Здравейте,
Темата ми е породена от дискусия с моя приятел, в която стана дума за жените тип кифла с хиалурони, екстеншъни, ботокси и т. н Според него за мъжете не е важно дали жената е естествено красива или тунингована, важен бил крайния ефект. За съжаление аз също смятам, че ако поставим рамо до рамо едно естествено красиво момиче и едно от гореспоменатите и целта НЕ Е сериозна връзка, мъжа винаги ще избере втората, а дори и да е обвързан със обикновено момиче, пак тайно ще въздиша по натоканите дори и да не си признава.
Предвид факта, че ние жените знаем колко много средства са необходими за един хубав маникюр, за хубава прическа, процедури, дрехи, камо ли корекции по лицето, наистина се питам имат ли шанс обикновените жени в ерата на куклите и възможно ли е една жена да е красива и без корекции?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: ba9d357805
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вдигни нивото на мъжете, с които би имала някакви отношения. За напомпаните батки от фитнесите, кварталните безделници и селските бекове от Люлин това е върха на мечтите им - някоя силиконова и джукеста чалга кифла.
За останалите мъже няма нищо по притегателно и чаровно от една естествена и непринудена жена. А за това не се искат никакви пари. Така че не, не е скъпо.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 111ccce9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чудя се за какво ти е изобщо мъж? После ако забременееш, всеки мъж би предпочел жена, която не е бременна, след това като родиш, всеки мъж би предпочел тази, която не е нервна и недоспала, и т.н и т.н докато не му омръзнеш и тогава вместо да те гледа влюбено, започва да те подминава и да те пита какво има за вечеря.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 669752c90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като чуя нещо по подобна тема просто няма как да не се включа. За мен винаги е било някак глупаво мъж да харесва "направена жена". Сериозно... Силикон, ботокс, екстейшъни - това са пълни глупости за мен, фалш и напълно ненужни идиотщини за една жена със ниско самочувствие... За мен дори и това с дългите нокти (педикюр и маникюр) всичкия тоя грим, както и тези накити пак са леко пресилени и ненужни... Ок нямам толкова против една жена да има лак, манкюр и някакви накити ама не прекалено (нищо че за мен са напълно ненужни), но съм напълно против тия корекции по тялото, защо просто не се приемете такива каквито сте бе хора... И да между другото смятам, че един истински мъж би предпочел естественото... (нямам нищо против тези които харесват направените жени само да вметна, всеки си има предпочитания все пак)


П.с. Ако има значение съм на 17 (скоро 18), момче и не мисля, че бих си променил мнението. Между другото, авторке само да знаеш, че ако приятеля ти е с теб то тогава те харесва такава каквато си (особено ако те и обича наистина тогава няма съмнение). Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c7b4f4fec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не знам с какви мъже излизаш, но ако визираш “издигнали” се байганьовци и чалгари, абсурд. Каква ти е средата, госпожо?
Каква е идеалната жена за мен - при повод с малко и лек грим, семпло, но стилно облекло, не харесвам много бижута, натруфеното като цяло не ми харесва. Вкъщи да си е естествена по пижамка или екипче. Предпочитам с тънки устни пред надути изкуствено. Без фалшиви мигли, фалшиви цици, фалшиви задници. Така че да - жената може и сама да се поддържа, а и явно нашите възприятия за красиво са много различни! Ако фолк дива или плеймейтка за теб е красива, аз гледам на такива като на секс кукли и то само за веднъж (не са толкова хубави, че да ти задържат интереса дори). Че порноактрисите професионални са по-естествени от тези пачи. Само на Балканите фалшивото издигаме! Ако жената до мен слуша чалга, това е краят.
Първо фризьор - не се ходи постоянно и за всяко излизане, за подстрижка и съвети разбирам, но грижата вкъщи сама може да я постигнеш. Второ, козметик - зависи от каква кожа имаш, дали имаш нужда от процедури или не, дали се обезкосмяваш сама, което пак можеш да го правиш. Гримьор - за какво ти е да те пляска? Много дрехи и аксесоари - за какво, не ти трябват много, класата си е класа и без пари и парцали! Фитнес - ти можеш да тичаш и в парка, да се храниш правилно и пак да си във форма някаква прилична. Нима искаш частен треньор? А за мъжете с какво е по-различно - с изключение, че не трябва да се гримират? От тая гледна точка пак пари трябва да пръскаш за всичко, което сама можеш да свършиш. Ама ти май си от жените, които мислят, че красотата в жената е всичко и парите в мъжа също? Така ли е? На мен са ми грозни тези хиалуронови, ботоксови, силиконови, нагримирани боклуци! Нина Добрев - световна звезда и българка (да, има пари), но виж какъв естествен и красив външен вид има. Има момичета и без пари такива!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 37feb60c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да, може да изглежда красива и без пари.
Но ако парите се намесят, то същата жена ще изглежда стилна и красива, като принцеса. Все пак едно е една жена да носи потник и дънки а друго е да носи стилна дизайнерска рокля.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 056c4d0815
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   И колко толкова чак пари са нужни за хубав маникюр, прическа, посещение при козметик да кажем веднъж седмично и карта за фитнес или редовни домашни тренировки и след определена възраст филъри - два-три пъти годишно?
Човек си простира краката според чергата - всичко тези услуги могат да бъдат предоставени, както срещу съвсем скромни и достъпни суми, така и срещу космически такива, в зависимост от портфейла на дамата.
Хайде да не се издигат в култ жените, които ги мързи да се поддържат или си търсят удобни извинения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3ea04875e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Смени мъжа. И естествената красота винаги е най-хубавата. Обезобразените от пластични операции момичета ще излязат от мода.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a57cf4569a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жената е или красива или не е. Вчера видях един батал с лещи, джуки и силикон. Мъкнеше със себе си момиченце на около 5 години. Грозна като смъртта. Облечена с електриково розов гащеризон и чехли с жълта мрежа... Ужасна! Но имаше пари. Тези джуки и филъри не са красиви. Не се лъжи. Аз харесвам естествена красота.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5119273907
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Естествената красота винаги е на първо място, ама говоря за наистина убийствени красавици, не просто за хубавки. Имам позната - натурално червенокоса, порцеланова кожа, зелени очи, големи гърди, дупе и изобщо тяло, лице като на кукла с идеални устни, носле и т.н. Красота от ранга на Грейс Кели и Никол Кидман. Не може да се отърве от ентусиасти - от най-дивите, прости батки до свестни и читави мъже. Абсолютно никой няма да я върне, защото не е със силиконови топки до брадичката и филъри навсякъде. Никоя пластмасова мадама няма шанс пред нея... но тук абсолютно иде реч за генетично тото, което се случва веднъж на десетки хиляди. Та поради липса на достатъчно количество натурално перфектни жени, толкова мъже залитат към изкуствените, които се опитват чрез пластични процедури, да докарат идеален външен вид.

Иначе за несериозни отношения и аз мисля, че дори нормални мъже няма да имат нищо против (стига жената да не се е превърнала в орк от множество процедури). Да ти кажа, от лични наблюдения, доста мъже не разбират, че някоя мадама, е минавала под ножа. Спорила съм и с моя, и с половинки на приятелки за отявлено силиконови гърди, които те твърдят, че са истински. Наскоро даже имахме разкритие как се прави контур на скулите с грим и че там се слагат филъри. Беше шокиран, че скулите на Галена не са естествени. А шокът след клипчетата на азиатки, които си махат грима и "протезите", бе нереален. А за екстеншъни и перуки, дори няма да коментирам, там по смъртно не може да види. :)
Не знам дали около мен просто има доста наивни и незапознати мъже, ама са огромно количество. Така че, стига процедурите да са направени поне прилично, половината дори няма и да разберат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a1022e4d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А'бе, какви мъже има около вас? Аз работя в предимно мъжка сфера, една част от приятелите ми също са мъже. От всички тях, само двама въздишат по "живи кукли". Останалите буквално извръщат поглед, когато мине някоя с огромни устни и изкуствени гърди тип балони. Чисто визуално това не им харесва- било изкуствено, било прекалено, можело само за една вечер на пияна глава.
Иначе е вярно, че повечето наистина предпочитат поддържани жени с прическа, лек грим, подбрани дрехи. Но това е в рамките на нормалното, повечето жени правят тези три неща така или иначе. Аз ги правя без да вися в салоните. Оставам с впечатление, че мъжете харесват и жени, които тренират и имат хубави тела, но това също е в рамките на нормалното и не струва милиони.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6775472b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм красва без да имам силикон, имам големи устни и не ми се налага да ползвам процедури. Мъжете хсресват гримирани и направени жени, но и оценяват когато жената не е направена пак може да им хареса. Във всяка жена има нещ красиво и дори и с малко грим красивото си е красиво.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 533c771079
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката съм,
Може би не е станало много ясно от темата моно аз по - скоро имах предвид жените след 40г. Ясно е че на 20-30 и без особени усилия изглеждаш прилично,но какво правим после?
И не,аз не съм фен на корекциите,нямам нито една, просто разсъждавам.Провокирах се тъй като както казах моя приятел спомена,че колежките му и на 45 изглеждат като на 25 и азму казах,че средата му на работа от жени,които разполагат със ср едства и могат да си го позволят, той каза че за мъжете не е важно как е постигнат крайния резултат и така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bdc72c8c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Корекциите се прават да се подобриш външния си вид не да “кифлееш”. Ако се харесват толкова естествените жени колкото в се описва в коментарите под темата , защо 95% от населението кометират на хората гърбавите носове, липсващите устни или гърди? Сигурно се бъркам и тук влизат само тези 5% не придирчиви хора които приемат другите ствхните недостатъци. Факт е че жена която има корекции е в пъти по желана от такава без , и тук не става въпрос само за “нацепени батки” ,а за сериозни бизнесмени и хора с положение . Не го приемайте лично но повечето мъже които твърдят ,че не харесват такива жени просто нямат дори нужното самочувствие дори да я заговорят. Не е разбирайте погрешно тук не говоря за жени тип “Анита Мейзер” , а красиви момичета с трудно забележими корекции.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b669f4fdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хехе, току що потвърдихте думите на авторката. Всички искате обикновени момичета, ама после въздишате на Истаграмки. Сори авторке, силиконът, корекциите и всички други екстри ще са на мода още много дълго време. Това е тренда и сори за обикновените жени, защото много от тях ще са сами.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6766d48948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 4, Нина Добрев има пластични операции.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fc9b1b3f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 13 каза цялата истина. Съжалявам, но вие харесвате естественото само, когато е красиво. Защо не харесвате естествено грозните и непропорционални жени, а? Тези с редки коси, несъразмерни нослета, плоски или с бръчки? Какво, какво??
Когато операциите са направени красиво като на Галена или Николета просто намате какво да кажете. И знаете, че там конкуренцията е убийствена и дори няма смисъл да се пробвате ако не сте нещо повече и не сте положили усилия да се развиете повече от барман или хамал. Защо си мислите, че за тези момичета е било лесно да стоят на системи и да ги бодат и режат и да се адаптират към чужди тела в себе си, само и само да угодят на ВАШИТЕ ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ, защото е ясно че жените правим всичко за вас. За да се харесаме на вас, и да сме поне на една линия с момичетата улучили от горе споменатото генетично тото...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5119273907
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   13 и 16 с много точни коментари. Всеки реве за естественото, натуралното и т.н., ама само ако дамата е 10/10. Несъразмерни гърди, криви зъби или крака, изпъкнали уши и космати ръце? Бърчи се гнусливо нос и се подминава... и това в най-добрия случай. Ако хейтят анонимно някое грозновато момиче в интернет, вече се отприщва страхотна креативност.

Така че нека бъдем честни и си кажем какво харесваме в натуралното и колко реално бива харесвано. Останалото е лицемерие и зле прикрита завист, че направените мадами няма и сопола да си хвърлят по льольовците. Все още, до голяма степен, себестойността на жената се измерва с нейния външен вид. При това не само от мъжете, ами и от себеподобните ѝ. Ако визуално е "както трябва", много недостатъци са пренебрежими. "Не си достатъчно красива, за да си толкова тъпа" или "Грешна беше тая жена, но беше хубава". Тези думи не са случайни. Нормално е под този обществен натиск нежният пол да прибегне до крайни процедури. Няма човек, който да не иска да изглежда максимално добре. Дори сладките бебета получават повече внимание и гушкане от грозноватите.
Та айде тия високопарни и псевдо-морални изказвания за естествената красота някъде другаде... Анонимен е сайтът, няма кого да лъжете.

№ 9

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bb9a641279
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Плащате винаги на маникюрист? Като мъж казвам, че на жена с нокти като орлица няма да дам да ме пипне. За никой нормален мъж това не е секси! Вие сте си го набили. Вече на къси и чисти нокти дали има лак, или не. Най харесвам без. Хигиена и това е. По едно време проститутките имаха само тези големи нокти и май те ги наложиха. С извинение. Няма да й дам интимните части или дупето са ми пипне с такива, да не говорим колко зараза може да се събере и не на последно място не практикувам вадене на очи. Другите неща ги приемам, ама как без маникюр не можете?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 968864760d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз имам един въпрос към жените - сериозно ли си мислите, че с пластмасови цици и патешки джуки ставате по-красиви? Ако да, значи имаме коренно различни разбирания за красота. Това не само не ви прави по-красиви, ами и говори за това, че нямате самочувствие и не приемате себе си, което е още по-лошо.

Аз оправдавам корекциите, само ако са наистина наложителни. Ама от суета и кифлеене не го разбирам и страня от такива жени. Ако заради едни малки цици е решила да се подлага на такова нещо, значи за нея физическата красота е на пиедестал и е повърхностна да не кажа друга дума. И аз ще чакам добри отношения с нея и сериозна и дългогодишна връзка, че и деца.

Не казвам, че физиката няма абсолютно никакво значение, но всяко нещо си има граници и ако само около това се въртят мислите ви и сте готови на крайности от чиста суета, то моите извинения към вас. Жалко че ви набиха в главите, че само с пластмаса можете да сте красиви, а то дори не е и красота това. Ама щом балъци, които да го вярват, защо да няма и тарикати, които да изкарват пари за сметка на вашето здраве и емоционален баланс.

Нямате си на представа колко жалки и евтини изглеждате, когато стигнете до крайности. С такава визия можете да впечатлите само някой анаболен комплексар.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2db7880656
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Може, не ами... Майка ми е на 47 години и е много хубава, храни се здравословно, кара колело и ходи на плуване. Има страхотна кожа, аз още нямам 30 и нямам такава. Всеки ден пие 3 чаши чай, сменя ги, но откакто се помня го прави. Другият й хубав навик, е че си измива лицето с лед сутрин. И аз съм го правила, но ми е твърде шокиращо, иначе има страхотен ефект върху бръчици и пори. И като човек, който дълго е работил в сферата на био и еко продуктите, също имам наблюдението, че здравето е красиво. Много по-красиво от филъри и ботокси. Здравите хора остаряват като катедрали, аз съм се възхищавала на красотата и тонуса на хора и на 60, 70 години.
В този смисъл, сигурно кренвиршите и морковите са на една цена, а може и кренвиршите да са по-скъпи не знам, обаче е от огромно значение в кое ще вложиш и кое ще вкараш в организма си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bdc72c8c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Хубавите корекции не си личат. Ако нещо се вижда от пръв поглед е гротеско и не добре направено. Аз имам и “патешки джуки” и “пластмасови цици” и никой мъж не е подозирал, че не са истински! Гърдите са ми малък имплант, а усните леко уплътнени. Единствено сигурно екстейшаните до кръста личат, че не са истински.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7c8c50e81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 20 е с много точно мнение. Красотата е в здравето.
Аз да допълня, това за което говориш авторке е поддръжка, а не красота. Всяка жена малко или много трябва да се подържа ако иска да е привлекателна. Естествено красивите хора не се стараят толкова много, защото те си я имат, останалите прибягват до разни операции и др. Аз лично се смятам за красива, на 32г. питали са ме дали имам 18 на будка за цигари. Всичко е до ген. Спортувам малко, гледам да се храня здравословно, използвам предимно био продукти, на маникюр не ходя, на процедури също. Използвам епилатор, ноктите си оправям сама с машинка, грим много рядко. За мен това е красотата, стилно и семпло, добре оформени нокти, чиста кожа, хубаво тяло, всичко постигам без да ходя при специалисти. Когато човек е здрав си личи по кожата, ноктите и тн. Живота не е спринт, а бягане на дълго разстояние, затова здравословния начин на живот е толкова важен.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9fbbcef908
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Над 40 ще изглеждаш добре ако на младини не си пил, пушил и правил интервенции и купища козметика.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 968864760d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   21, проблемът не е дали си личат, а в чипа. Ако физиката ти е на такъв пиедестал, че си готова за някоя дреболия да си причиниш това, моите извинения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3ea04875e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   След 40 г, е добре да се грижи човек за себе си. Ако спортува, живее здравословно, щастлив е и си отделя достатъчно време за почивка, може, разбира се.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: fa697c4f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   За красота пари трябват.
На 20-25 една жена може да е много красива, но си трябва фитнес, здравословна храна и грижа за кожата, защото след 25 нагоре започват да се появяват първите бръчки и се вижда, че времето тече
Правилната грижа за кожата е скъпа особено ако не знаеш кои продукти да избереш, още повече тези които дават ефект различен от само хидратация са поне 15-20 лева и нагоре.. при положение, че ако имаш и някакъв кожен проблем си трябват поне 4-5 продукта можеш да си направиш сметката. Казвам го от мой личен опит. До 22-23 нямах никакви проблеми с кожата, после ми се появи едно акне... Дадох доста повече пари от това, което някога съм давала за козметика, за да го изчистя и ми отне половин година.

Корекциите за които повечето говорят са доста видими и натрапчиви. Но красотата не е само хиалурон и пластмаса.
Но вярвай ми, повечето жени които покрай 30 са красавици са тези които са полагали грижа за себе си и не са се надявали само на природата.
Сега съм на 24 и виждам, че част от момичета които по-рано са били красиви понеже някъде не са успяли да се погрижат добре за себе си вече не изглеждат толкова добре.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ea04875e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   В БГ има някаква мания по външния вид. В чужбина не е така. Там хората си приемат нормално възрастта. Тук всички се опитват да изглеждат като на 20 г, което не е нормално. И така, авторке, щом мъжът ти прави забележка, поискай му 1000 лв и си направи я ботокс, а хиалуронови филъри или други процедури.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8b1b14309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Честно ли - не. Аз спадам на половина към този тип. Не съм с екстеншъни, защото имам дълга до кръста лъскава коса, дори не съм боядисана. Но имам доста хиалурон и корекция на носа. Поддържам си тялото и тена, винаги съм с маникюр и педикюр, подбирам си и тоалети, прическа и т. н. Между мен и по-обикновените ми приятелки няма база за сравнение - винаги аз съм тази, която обира повече погледи. Тях ги харесват и разни мъже, които ги карат да си делят сметките, не им подаряват нищо, позволяват си да се държат неуважително след време. Преди да започнат да ме обиждат всички тук ще кажа, че не съм глупава, нито “к*рва” както ни наричат гореописаните скъсаняци. Завърших с отличие и имам приятел от 2г. Прекрасен е и се грижи да имам всичко, което ми е нужно и никога да не съм лишена. Любящ, грижовен, добър, работлив.

Моят съвет към всички жени е да се грижат за себе си, защото това ще им донесе страхотно самочувствие и промяна в живота. Ценейки високо себе си и другите ще ви поставят винаги отлични оценки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2422452c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Красивата жена си е красива и само с тениска и дънки.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 412328a5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   А ти какво търсиш? Мил и готин човек за връзка или батка с мускули за 1 нощ? Ако целта ти е да привлечеш нацепен батка, е да нямаш шанс пред кифлите с изкуствените нокти, мигли, екстейншъните, силикона и т. н.
Ако обаче търсиш мил и грижовен човек за връзка, много по-важни са другите ти качества, като чар, характер, чувство за хумор и т. н. а не колко кубика силикон имаш в гърдите си. Можеш да си невероятна приятелка и без изкуствени мигли, огромен маникюр и без непрекъснато да си на 20 см токчета. Напротив повечето мъже, които искат сериозна връзка даже биха избягали от момиче, чиято единствена цел в живота е да събере пари за силикон и която прекарва 90% от времето си в салоните за красота. Защото, добре тя е красива, но какво по дяволите могат да си кажат с такава жена? ! А да не говорим, че тези процедури не са никак евтини, а не познавам мъж, който ще е щастлив да дава луди пари на приятелката си за това. Та, пак остава въпросът ти какво търсиш? Някой, който да е с теб за една нощ? Мутра, която ще те показва като някакъв трофей и ще се хвали с теб както се хвали със скъпата си кола? Или нормален мил и грижовен мъж? Ако е третото, ноктопластиката и силикона изобщо не са задължителни, даже има опасност да отблъснеш такъв човек с прекалено изкуствения си външен вид.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0a47274461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Без пари не, с неголяма сума пари-да.
Давам пример:
Фризьор/маникюр/педикюр 75 лв. на месец общо
Спорт: безплатно бягане в парка всяка сутрин
Крем за лице/ Виши акватермал / 36 лв.
Без филъри, хиалурон и ботокс, аз специално не съм им привърженичка.
И още някой лев за червило, молив, спирала, нов парцал и здравословна храна в неголеми количества.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker