Спрях да полагам грижи за себе си, защото съм твърде грозна и няма смисъл - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Спрях да полагам грижи за себе си, защото съм твърде грозна и няма смисъл
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1887 пъти
Ами, това е... На почти 33 години съм и преди няколко месеца вдигнах ръце от всякакви разкрасителни процедури, спорт, здравословно хранене и всичко, свързано с външния ми вид. Взимам си душ всеки ден, косата два пъти седмично и това е. Оставих балсами, серуми, лакове, лосиони, кремове, термални води, грим, гъби, бои, каквото ви хрумне. Ходя си с космати ръце и крака, мустак, една вежда, пъпчива и т.н. Не ми дреме дали имам черни точки или космати крака вече, няма никакво значение. Никога не са ми пречели... Сигурна съм, че и на 90% от дамите изобщо не им се занимава с тия работи, но го правят, за да изглеждат добре пред другите. Няма лошо, но в моя случай е безнадеждно. Прекалено грозна съм, за да има смисъл. Като малка ме наричаха "кон", "травестит" и какво ли не. За последно чух, че съм женското копие на Дий Снайдер от Туистед Систър. Не мога повече да се надявам, не искам повече да давам пари и време за изгубена кауза. Какво като си направя косата? Какво като си сложа хубави дрехи? Оставам си кобила с мъжка челюст, огромен нос и чело като хеликоптер. Омръзна ми да си мисля, че давам най-доброто от себе си, а от другата страна да виждам ококорени погледи тип "леле, това истина ли е?!". Не знам колко пъти са ме питали дали имам роднинска връзка с Николина Ангелкова. Не се сърдя... помня, когато за пръв път видях учителката си по БЕЛ в гимназията. Никога не бях виждала толкова грозна жена и искрено се шокирах. Знам, че звучи грубо, но е факт. Омръзна ми да бъда просто женския пич във всяка компания. И аз се влюбвам, и аз имам чувства. Искам да се почувствам желана, някой да е привлечен от мен, но няма и няма. Имала съм връзка само с един мъж преди години, но той реши, че след като съм толкова грозна, ще търпя всякакво отношение и ще съм благодарна. Така и беше до един момент, но не издържах и го напуснах. За друг не смея и да мечтая. Ще си седя сама явно.
През 2018-та посетих ест. хирург, за да ми оправи ушите - щръкнали и несиметрични, очилата ми стояха накриво. Говорих с него какво мога да направя, но беше скептичен за крайния резултат, който включваше сериозни изпилване на челюстта. Можело да има леко подобрение, но не значително. Не знам дали има смисъл да пробвам отново... толкова неща за оправяне, които са просто структура, ген. Не виждам надежда.

Щеше ми се да споделя, нищо повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 795bd27670
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това да се поддържаш не трябва да го правиш само защото някой трябва да те забележи, а защото ти така ще се чувстваш по-добре. Спортувай заради себе си, не заради някой друг - тялото си е твое и ако не му отделяш необходимото внимание, то просто ще започне да се разболява, да пълнее, да не дава най-доброто, което може да ти даде. Опитвай се да ядеш здравословно отново заради доброто си здраве и кондиция на тялото.

Написала си, че поддържаш добра хигиена и това е правилното, обратния вариант е отблъскващ за когото и да е, било само приятел/ка, а и отново е добре за твоето здраве. От там нататък козметичните процедури и поддръжка са може би въпрос на лична преценка. Ако се харесваш повече с мустак и космати ръце и крака, разрошена - не виждам какво те притеснява. Ако се харесваш повече "загладена" пък отново действай, въпросът е ти да се харесваш. Всичко започва с теб, ако ти не се харесваш, няма кой друг да те хареса, защото ще излъчваш собственото си неодобрение и към другите. Светът винаги ни отвръща с чувствата, които изпитваме към себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b4451325c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек не е само тялото си , то е временно .

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 49c4cde065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приеми се такава, каквато си. Има милиони грозни хора, които намират любовта и създават семейство. Просто се ориентирай към някой от твоя "ранг".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4606e3fbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си операция на носа и филъри в устните и скулите. След това драстично смени прическата, най-добре руса. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: efce605b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако си с такава структура на лицето, то тогава би ти отивала по-къса , но къдрава коса.

Ако поддържаш добър интелект, образована си и имаш интереси, като не мислиш непрекъснато за външността си, рано или късно ще се появи човекът за теб. В крайна сметка гледай да постигнеш нещо смислено. Връзката с мъж не е задължително най-великото постижение на света. Просто живей спокойно, грижи се за собственото си самочувствие и се приеми такава, каквато си. Грижи се за външния си вид, къпи се всеки ден, ползвай хубав парфюм, носи прилични дрехи, но не някакъв грозен кич. Какво лошо и има на Ангелакова не разбирам. Симпатична жена си е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d4d1e61484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако имаш достатъчно пари, можеш да се моделираш изцяло. Но то ако имаш достатъчо пари, нямаше да ти пука как изглеждаш. Само това с храненето не съм съгласен. И другото - на около 40 всеки получава лицето, което заслужава. Чертите омекват с възраста. А си сама, защото самата ти не искаш да приемеш някой некрасив мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker