Не мога да карам Колело - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога да карам Колело
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1862 пъти
Здравейте, момче съм на 16 от София. Имам си хронично рядко заболяване, от което не ходя правилно, демек на криво. Не пазя добре равновесие. Стоя ужасно и ужасно завиждам на момчетата които си вървят нормално и карат колело. Аз няма майй никога да карам колело. Имам и още един проблем. Имам чувството че всички ме гледат колко съм грозен и колко зле ми стоят дрехите. Имам чувството че съм най големия грозник и никога няма да имам приятелка и приятели. Та искам съвет за фобията за грозота и да питам за колелото има ли начин да карам колело или има ли нещо като колело което не изисква равновесие и координация, защото много завиждам че трябва да пътувам с автобус вместо с колело

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f2577cf7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сещам се единствено за фитнес колелетата, при тях не се изисква баланс, те реално не се движат, но усещането е сходно с това да караш истинско колело. Трябва да обсъдиш всички тези неща с лекуващия те лекар. Ние не сме наясно със заболяването ти и неговата степен, затова няма как да ти кажем дали е възможно да караш колело. Наистина от сърце се надявам да получиш положителен отговор и да имаш възможността да се научиш.
Колкото до другото, на хората не им пука особено за външността на останалите. Не казвам, че няма да чуваш и негативни коментари, но в ежедневието всеки гледа себе си и малко хора обръщат внимание как на другите им стоят дрехите, още по-малко пък са тези, които го коментират. Особено в по-зряла възраст. Ако имаш нужда, обърни се към психолог, не е срамно, но не е и задължително. Имам познат със заболяване на костите, той си е чудесен човек и никой не го сочи с пръст. Сам се определя като грозен и особен, но да ти кажа честно, само той го прави. Проблемът му е очевиден, обаче нито го определя, нито плаши останалите хора. Има приятели, има гадже, нормален човек е. Ти също си нормален човек. Заболяването ти е здравословен проблем, но всичко останало за което си писал засяга психиката ти и е само в главата ти.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d533750db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има триколки за възрастни, но според мен щом можеш да ходиш, ще можеш да се научиш и да караш колело. В началото може да опиташ с помощни колела и после да ги махнеш.
А относно жените - дори човек с тежки увреждания като Стивън Хокинг е успял да има жени и деца, така че със сигурност и ти имаш шанс. Важното е да приемеш проблема си и да не му позволяваш да те комплексира. Другото, което можеш да направиш, е да тренираш, за да си в добра здравословна форма, не за другите, а заради самия себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 43dbd8e552
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямаш шанс. Стивън Хокинг има деца и жени заради парите. Единственото което трябва да направиш е да се депресираш и или да живееш с факта че нищо няма да направиш в живота или да се самоубиеш още сега!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e495376797
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какво точно ти е състоянието, но на времето познавах един мъж, който беше с детска церебрална парализа.
Та този човек беше адвокат, имаше кантора, живееше в Бургас и лятото ходеше на морето да плува всеки ден. Също така караше колело, а и имаше семейство и две деца.
Той беше уникален човек с много силен дух, който не бе прекършен от заболяването си.
От Ямбол има един пич, който също е с детска церебрална парализа, обаче спортува яко. Ходи на лостове, вдига тежести, както и практикува някакъв боен спорт. Мяркал съм го няколко пъти в Сливен, голям човек е. Имаше някакви мотивационни клипчета с него.
Така че пич, не позволявай състоянието ти да те сломи духом.
Не обръщай внимание на зяпачите. Дори на пук започни да се учиш на някакви неща- каране на колело, някакъв спорт, определен занаят с който да си изкарваш прехраната и тн. Просто докажи, че Вие хората с определени проблеми не сте втора ръка.
Както по-горе те посъветваха, вземи си триколка ако не можеш да пазиш баланс. Усещането пак е яко.
Късмет ти пожелавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker