Как да надебелея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да надебелея?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1453 пъти
Здравейте. Имам един проблем, които на пръв поглед мислех за незначителен, но от известно време усещам силен дискомфорт. Висока съм 167, бях около 46кг. за около 3м. свалих доста и сега съм 39г., че вече може и 38. Не знам на психическа основа ли е, не е ли.. ям си, но не се получава. Вече и най-тесните ми дрехи преди сега са ми широки.. Всеки ми казва, че съм много слаба, грозно слаба и т. н. Ако някой знае някакви тренировки или храни, които биха ми помогнали за наддаването на килограми, бих се радвала да сподели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: f9d850d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на лекар. Може да е на хормонална основа.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 34259c0bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мило момиче!

На първо място би било разумно да посетиш личната си лекарка и тя да ти назначи направления за специалисти по гастроентерология и ендокринология. Проучи най-добрите лекари и задължително ги посети, преди да правиш каквито и да било промени в хранителния или тренировъчния си режим.

След като ти направят необходимите изследвания и стане ясно дали има и каква точно е конкретната физиологична причина за свалянето на килограми, можеш спокойно да потърсиш специалист по храненето, който да се съобрази с медицинските показания на лекарите и да ти изготви хранителен план, който да е хем вкусен, хем здравословен, и да обслужва напълно целите, които си поставила спрямо външния си вид.

Същия специалист може да ти помогне и със специализирана, персонализирана (създадена специално за теб и твоето тяло) тренировъчна програма (може във фитнес, може и вкъщи, зависи от твоите желания и възможности), за да не губиш мускулна маса, да изградиш едни красиви и здрави мускулчета, които да работят и за здравето, и за красотата ти.

Всеки съвет тук, който не включва консултация със специалисти и е на принципа "яж повече, сигурно не ядеш достатъчно" или "това помогна на мен, може да помогне на теб, пробвай", би могъл да бъде потенциално опасен за здравето ти на този етап, защото все още не си се изследвала и нямаш реална отправна точка, само въпроси без отговори и едно тяло, което в момента страда, защото явно не получава необходимите му хранителни вещества и калории, за да изглежда и да бъде във форма.

Затова те моля да бъдеш отговорна и внимателна към насоките, които ще получиш тук, най-вече към насоките на иначе добронамерени потребители. Тези добри и мили хора може и да не ти мислят злото, може и да си мислят, че ти помагат, но те все пак не познават нуждите и особеностите на твоята физиология, нито имат реална представа от това кой е причинителят на проблема.

Бъди отговорна и не започвай с този или онзи хвърчащ из интернет (или Сподели. нет) съмнителен хранителен режим, без да си говорила поне по веднъж с гастроентеролог и ендокринолог. При теб не става дума за качване на един-два килограма, а за дефицит от почти 15 килограма. При ръст от 167 см. здравословното ти тегло варира между 52-57 кг.

Стискам палци много скоро всичко да се нормализира!

Amortensia

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d30ae93d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наблягай на протеиновите храни и прави упражнения за изграждане на мускулите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker