Мога ли да кача мускулна маса по този начин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мога ли да кача мускулна маса по този начин?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1682 пъти
Мога ли кача мускулна маса с лицеви опори, набирания, кофички и ластици? Разбира, съчетано и с правилна диета. Ако да, то какви упражнения, колко серии и повторения трябва да правя, колко дълго тряба да почивам между сериите, на каква храна да наблягам и т. н.?

Друго нещо което ме вълнува е дали за избраната цел мога да използвам жилетка с тежести, за момента няма да мога да се набирам, но бих могъл да правя лицеви с нея и да се разхождам или катеря по планината? Това добър тип тренировка ли е? Искам да правя и крака, а съм чувал, че ходейки с нея натоварваш цялото тяло.

Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: a817c36d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо забрави бягане или дори ходене с жилетка с тежести. Ефект ще има, но ще си прецакаш коленете страшно бързо. Иначе за набирания, кофички и така нататък става. Второ естествено, че мускулна маса може да се качи и на лостове, обаче от лични наблюдения става далеч по - бавно от фитнеса. Имам много приятели, които тренират и фитнесджиите напреднаха далеч по-бързо, въпреки че листовете имат своите предимства. Лостаджиите пак по мое лично мнение имат доста по-добър релеф и не се съобразят с работното време на фитнеса, отделно е безплатно. Въпреки това не виждам как ще тренираш крака на лостове, зимата също не знам как ще тренираш...
За повторенията не съм запознат, на фитнеса повечето упражнения са четири серии по осем повторения на упражнение. Намери приятел дето ходи по лостове или отиди направо на някой стриййт фитнес и помоли някой да ти обясни това онова, ще са далеч по-запознати.
За диета дума да не става. Диетата е нещо временно за седмица или месец. За постояннен ефект ти трябва хранителен режим. Най-лесно се прави като сметнеш на калориен калкулатор колко калории ти трябват на ден и за качване на килограми добавиш 500. И не не е женско, аз преди го твърдя, но като почнах да ги смятам разбрах, че съм бил доста далеч от желаните калории, за да вдигам кг. Естествено наблягай на месо и здравословни храни, а не на шоколади. Пий и много вода! Дано да съм бил от помощ!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b3d7c24015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Естествено, че можеш да качиш мускулна маса така, въпреки че мускулът ти няма да е като на някой назобан. Аз лично тренирам street workout от една година и постигам резултати (в street workout-а или calisthenics-а са включени още упражнения освен базовите, които мислиш да правиш). Не са необходими никакви диети, по-добре яж нормално, за да имаш енергия за тренировките, и останалото го изразходвай с разходките. Разходките с тежести не мисля, че са добра идея особено, ако си изгърбен, Прави си ги но ако държиш на упражнения с тежести за крака, по-добре клекове.
Не си давай между сериите повече от 3 мин., ако можеш, давай с по-малко. Аз лично не ям специално подбрана храна, просто избягвам вредно, което го правя отпреди да почна с тренировките.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8fbbbb0f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По-скоро стази програма ще изгориш мазнини и ще отслабнеш визуално. Кардиото е супер, но ти трябват и силови тренировки.
За храната: хапвай повече продукти, богати на протеин. Такива са месо, яйца, млечни продукти, бобови култури. Приемай полезнини мазнини под формата на ядки, авокадо или риба. Белият хляб го замени с пълнозърнест. Гледай да се храниш по 4-5 пъти на ден на малки порции.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0064631aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря

Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker