Искам да съм известна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да съм известна.
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1664 пъти
Момиче на 21 съм. Много ще се радвам да одобрите моята история. Винаги в главата ми се е въртяла идеята да бъда известна, но все не се е получавало. Всеки път тръгвам да се развивам и се отказвам, нямам воля и мотивация. Бях почнала моден канал в Ютуб, специално си купих камера, инвестирах и в добра програма за обработка, качих 4 видеа, които не пожънаха никакъв успех и се отказах. На видео събирах по 100 гледания едвам и никакви коментари. Видеата правех с голямо желание, но явно само от моя страна. Загубих мотивация, гледах как други хора се развиват без грам талант, а аз правех всичко от сърце и не получавах нищо в замяна. Малко след това реших да създам мой онлайн магазин, първоначално добавих няколко артикула, направени ръчно от мен, не бяха кой знае какво, но се постарах - тениски с бродерии, но направени оригинално. Не ги продавах и скъпо - 20 лева, а инвестицията ми беше доста по-голяма, правих реклама, даже си направих флаери, раздавах на хората, очаквайки да популяризирам магазина си - нищо, 3 месеца без нито една поръчка, изтрих сайта, а тениските подарих на мои приятелки и познати. Реших да опитам в Инстаграм - поствах снимки свързани с модата, клипчета, опитах се да набера аудитория - пак нищо. Дори не знам защо не привличам по никакъв начин хората - имам по-интересен стил, косата ми е ярко червена, падам си по доста по-алтернативен стил, но явно не е достатъчно. Преди 3-4 месеца реших да опитам и с Тик Ток, само и само да пробия, качвах видеа как пробвам различни съчетания, едното видео събра 3000 гледания, което за Тик Ток е мъничко, но за мен си беше добре, почнах да събирам някакви последователи, събрах 40, 70 и в момента имам 110, малко са, но не спрях да качвам. В момента, каквото и да кача не събира повече от 200-300 гледания. Дразня се. Дразня се, че има хора, които качват адски големи простотии и събират почитатели, гледаемост, хората им се кефят. Не смятам, че е честно. Аз се мъча и се опитвам да пробия с ръчно изработени дрехи, с креативни видеа за стил и не получавам нищо. Боли ме да седя и да гледам момичета, които просто седят пред камерата и не са нищо кой знае какво, завъртят се два пъти и хората им се кефят. Защо? Нима аз съм нещо по-малко? Искам един ден като умра да знаят много хора за мен и да ме запомнят с нещо, да бъда известна, а не просто поредния човек, отишъл си от този свят... И не мечтая за 100 000 последователя, искам просто аудитория от 10-20 000 човека в социалните ми мрежи, която знам, че ме подкрепя и ме мотивира да продължавам да бъда това, което съм и да творя, а не да се депресирам и да се питам - къде сгреших и какво не правя като хората. Има ли някакъв вариант да се развия или да свикна с мисълта, че просто нямам късмет и че така ще трябва да продължа да живея от тук-насетне. Някой може ли да ми помогне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: d1eb5a175e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, и аз така почнах в Ютуб. Сега обаче от девет направих 33 абоната, така че не се предавай! Ако още си пазиш канала с удоволствие ще се абонирам за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4c9c576c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен тези неща стават с времето. Нямам как след месец-два да имаш толкова много последователи. С времето ще ти се получат нещата, не се отказвай щом го искаш толкова силно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker