Изключително грозна, а и без други способности - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изключително грозна, а и без други способности
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2657 пъти
Здравейте, случвало ли ви се е да се срещнете с толкова грозне човек, че чак да нямате никакво желание да комуникирате с него? Е, аз съм точно такава. Проблемът ми е, че просто съм много грозна, съвсем честно и без да преувеличавам. Мисля че просто хората трябва да приемат че, макар и малко, има хора, които са изключително грозни, въпреки че никой не ми го казва пряко, разбира се, тук идват клишетата от сорта "красотата е много субективно нещо", "всеки човек е красив", или "не е важно това от вън, а това отвътре", но уви... Не мога да се похваля и с нищо "Отвътре", просто много ужасен човек от всякъде, характер, черти и тн. Пиша тази история първо защото ми е интересно да видя мнението ви за хора като мен - бихте ли общували с такива, макар че аз се опитвам да не преча на останалите хора, а и ако случайно има други като мен да им кажа, че не са сами

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 62e06366bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не си и дебела, няма чак такъв проблем. Колко грозотии съм оправял, не е истина. Важното е да се раздаваш, за да компенсираш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3e7ef5ee34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, чак толкова грозен човек не съм срещал, срещал съм хора, които макар и да не са красавци, имат някакъв чар и присъствие и са приятни за разговор.

Какво конкретно не харесваш в лицето си и пробвала ли си да промениш нещо?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cc7d47a274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не. Не общувам с хора на които им хлопа дъската.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e4e5201220
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип повечето жени се мислят за красавици. Да, какво не харесваш? Характера ако е лош, колкото и да е красив човек също е отблъсква що. Хората харесват усмихнати и позитивни хора.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 89849242de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, не съм срещала чак толкова грозен човек. Но мисля, че имаш психологически проблеми

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e7ad4b1d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всъщност, не, не ми се е случвало да избягвам човек, защото ми се е сторил грозноват. Общувала съм с най-различни хора и една част от тях са имали забележими дефекти. Ама човек не избира как да изглежда. Като си се родил с голям нос, това е положението- можеш да го оперираш, но същия нос е възможно да се появи при децата ти. Понякога пък преживяваш инцидент и ти остава белег, аз също имам белези.
Избягвам единствено злобните и глупави хора. Това са черти, които не мога да преодолея. Не ми е приятно да седна на кафе с някого и два часа да слушам само агресивни изказвания за трети лица или събития.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bb3fc430b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Масово се обяснява как външният вид не е важен, колко по-ценно е да си нравствено красив и прочее банални, заучени фразички, които звучат много благородно, но само дотам. Грозна жена, която не може да компенсира с ум, талант или нещо друго, е просто жив труп, сори. Все още основното качество на жената е нейната визия. В редки случаи това може да се пренебрегне, но ако изпъква с някакъв страхотен характер, чувство за хумор, остър ум или специфичен чар, което също е сложна работа. Всичко това го казвам от личен опит, защото аз самата съм грозничка и без особени заложби в други сфери. Винаги оставах в сянката на по-хубавите си приятелки, винаги бях "втора цедка" за мъже, които бленуваха по различни красавици с еди-си-какви качества, но не можеха да се домогнат до такава по ред причини. Всички искат младичко, всички искат хубавко, това е положението. Има 1-2% изключения, разбира се, но е страшно трудно да попаднеш на тях.
При мъжете е по-различно - ако не си ужасяващ грозник и задръстеняк, имаш по-добри шансове, отколкото една непривлекателна жена. Като цяло съм срещала повече хубавки жени с грознички мъже, отколкото обратното.
Изобщо красотата е основният фактор - "Грешна беше тая жена, но беше хубава", нали. Има редица изследвания, които показват какво е отношението към красивите и към грозните хора. Чела съм много разкази на грозни жени и как мъжете помагат с куфарите на красивите им приятелки или им отварят вратата, докато непривлекателната дори не я поглеждат. Истории - бол. Чисто природно сме настроени да тачим красотата, заложено е в нас още с раждането. Бебетата разпознават хубавите и грозните хора, а сладките бебета, получават повече внимание и прегръдки от тези, които приличат на картофи. Статии за това има много.

Не знам какво да ти кажа, не знам как да те насърча. Аз съм вече на 32 години (на всичкото отгоре съм и "дърта) и съм се отчаяла, с годините не става по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3f0c407118
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Предпочитам грозните, защото нямат изисквания до небесата, а и са големи мръсници, защото дълго са фантазирали и стояли на сухо. Такива момичета са истинска благинка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3f4be219be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Най-красивата жена е щастливата,мила моя.И да,бих общувала с теб!
Поздрави:Една тъжна красавица.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 56899e5f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз не бих се определила като красива. Когато съм питала или без да съм питала, хората са ми отговаряли и казвали имаш не лошо лице или сладка си. Лицето ти не е лошо. Но никой никога не ми е казвал красива си хубава си. Казвали са ми имаш добри черти, хубаво тяло, но никога не точно красива си. Знам какво ти е. Гадно си е, но аз опитвам да компенсирам с други неща, с тялото си с характер, лъчезарност и усмивка. Това печели мъжет. Гаджетата ми, които съм имала също не са изричали тези думи. Казват добре си се облякла, добре изглеждаш, ама баш красива си не съм чувала. И като твоите приятелки са по - красиви и по - слаби от хеб е също много гадно, тях ги заговарят на бар, дискотека, ти стоиш отстрани и чакаш да мине или неговия приятел идва да ти отвлича вниманието, но всъщност не се интересува от теб. С времето се научих малко по - малко да го приемам и да свиквам. И се надявам в скоро време да обикна недостатъците си и да се приема, такава каквато съм, истинска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker