Не умея да се гримирам, нито обичам снимки, съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не умея да се гримирам, нито обичам снимки, съвет!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1908 пъти
Не умея да се гримирам, а съм жена! Как да се науча? И толкова ли е важно това? Трябва ли една жена да може на всяка цена да се гримира, не разбирам?
И другото което е, ама изобщо не обичам снимки! Не си правя, почти нямам, селфита също. Това също ме тормози.
Момиче на 16, отчаяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0f853d4a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 16 години още би трябвало да си страшно красива, единственото, което може да сложиш е спирала на миглите, за да изглеждат голями, задължително водоустойчива.
Аз слагам по малко грим, предимно пудра или нещо друго защото имам следи от акне и е грозно. Ползвам молив за вежди, очна линия, която е като химикалка или спирала. По отделно, а при по-важни събития всичко комбинирано.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3701b27b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На твоята възраст никой грим не може да е по-хубав от естествената ти красота.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dc05cbccbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Плати си някой мъж да те гримира, ако ти трябва професионален грим.
Според мен не е нужно да се гримираш ежедневно, когато си на 16, освен по някой повод.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 322aa00edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не умея да се гримирам, не ме притеснява

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 48605473f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не трябва, ама след някоя друга година, ще стане така, че взички около теб ще се гримират и ще те съдят за това, дали се гримираш или не.
Номер едно пише пълни глупсти, особено със "страшно красива" и вероятно е мъжко.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 36af9ed82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз на тези години се научих да се гримирам и то сама, купувах си неща и експериментирах, дори клипчета в интернет не съм гледала, но ти можеш да започнеш оттам, повечето ми приятелки гледат и после се опитват.
И да, важно е... Една жена винаги трябва да се носи със стил и подходящо облекло или грим в зависимост от обстановката (изключвам силиконовите недоразумения). Ако отидеш на вечеря в ресторант примерно? По анцунг и без грим не е много подходящо. Но си още на 16, ще се научиш.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b82bb546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не трябва, една жена може да се “носи” със стил и без вредни химикали по кожата си. Аз съм на 25, в професия, в която стилът и визията са от значение, не нося грим и не се притеснявам от външния си вид, независимо в колко официална обстановка (или дори ресторант!) се намирам. Не ми се налага да ставам два часа по-рано, защото съм създала очакването у околните винаги да изглеждам по определен начин, при липсата на който бих изглеждала болна, бледа и преуморена, нито да се замислям дали спиралата ми не се е разтекла от жегата, нито да ходя през половин час в тоалетната да проверявам дали всичко е на мястото си и да коригирам каквото трябва … (1)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b82bb546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не ги слушай тези, че всички щели да се гримират и ти да си “странната”. Пълни глупости. С годините други неща излизат на преден план и никой не обръща чак такова внимание как точно изглеждаш. Като бях по-малка и на мен много ми се чудеха как така не искам да се гримирам, момче ли ще ставам и подобни, но не ги отразявах и сега кожата ми е по-хубава отвсякога. Колкото и клиширано да звучи, красотата, класата, стилът, женствеността – всичко това идва отвътре, от хармонията със себе си, грижата за себе си (наспиване, правилно хранене, пиене на вода, спорт), походката, осанката, излъчването, погледът, усмивката и т.н. В тази възраст е хубаво да си изградиш собствен стил на обличане, да откриеш какви дрехи ти подхождат и те карат винаги да се чувстваш добре, това ще ти спести нервното обикаляне по-късно, няма нужда да си губиш времето с друго, ако не искаш. (2)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b82bb546
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На много жени гримът им помага със самочувствието и увереността, други го използват, за да прикрият акнето, бръчките, торбичките и т.н., все неща, чрез които кожата и тялото ти казват, че трябва да се погрижиш за тях, а не да прикриваш “несъвършенствата” с изкуствено замазване. Гримът може да се използва и като форма на изразяване, като изкуство и собствен почерк, лошо няма, но не всяка жена е длъжна да влага време, пари и усилия, ако за себе си приема, че няма никаква потребност от това. Има много по-важни неща по отношение на това да изглеждаш и да се чувстваш добре, вече ги споменах горе. (3)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b82bb546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бих те посъветвала вместо да гледаш сложни tutorials и да се чудиш как тези жени успяват да не си избодат очите с очната линия, ако решиш, че искаш да се научиш, да започнеш да експериментираш с някакви семпли неща вкъщи, да наблюдаваш какви цветове/техники ти стоят добре и как те кара да се чувстваш цялото преживяване, също може да помолиш приятелка да ти помогне, НО преди всичко това, много по-полезно би ти било да разучиш различни skincare методи и продукти.

Все пак най-важното е да се грижим за кожата си, не да я задушаваме с пудри и сенки. Двете най-основни неща са moisturizing & sunscreen. Също така cleansing, toner, exfoliation etc., но и с това не бива да се прекалява естествено. Друг важен момент е, че много марки и при тези продукти съдържат вредни вещества, които правят кожата зависима от тях, за да изглежда добре, затова е хубаво да се използват такива с (предимно) натурални съставки. Не взимай първото, което ти хване окото или чуеш от рекламите. (4)

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b82bb546
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че звучи сложно, аз самата още се уча, но си заслужава in the long run. Ако сега си изградиш лесни навици, като това всяка сутрин и вечер (!) да измиваш лицето си много старателно; когато кожата е суха, да слагаш овлажняващ крем; когато е мазна и с пъпки – почистващ гел/маска; когато ще си на открито - sunscreen и т.н. след години ще имаш все така хубава кожа, без да усещаш необходимост да се гримираш.

Още няколко неща напосоки – хубава марка балсам за устни (и не само) е Eucerin; за sunscreen – La Roche Posay (Anthelios), бебешките мазила също са готини, защото не съдържат агресивни съставки; а за овлажняване и за почистване на кожата засега съм най-доволна от bioten, която е и една от най-евтините марки на пазара. Гримът е временна заблуда, а с грижата за кожата си инвестираш за години напред.

И последна вметка – научи се как правилно да оформяш веждите си, и нямам предвид да ги махаш тотално като проскубано пиле, напротив – колкото по-малко, толкова по-добре, между тях и малко в краищата е напълно достатъчно и придава естествен вид. Дано съм била полезна. (5)

Хари

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker