Сутиените не са ми удобни и притискат гърдите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Сутиените не са ми удобни и притискат гърдите ми
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2241 пъти
От много време не мога да си намеря удобен сутиен. Доста съм слаба и имам малка подгръдна. Но пък чашката ми е със среден размер. В момента нося меки сутиени без банели от H&M в размер 70Е. Но гърдите ми са по-плоски и с широка основа, изцяло кръгли са. Винаги страничните банели ме ограничават и по цял ден си придърпвам сутиена. Ту ги наместя и се размести. Не че чашките са малки, а може би са събрани, а гърдите ми са разположени по-широко. Освен това между двете гърди нямам място и сутиен с банел минаващ между тях адски ме притиска. Има ли и други с такъв проблем и какви сутиени носите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ed13e6734
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай със спортните, еластични. На мен са ми единствените удобни. Не трая и аз тези с банелите и на единствените два които имам от тези съм ги махнала, а даже като не е прозрачна блуза нищо не слагам.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53b0ba49ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди в магазин, който е специално за бельо и обясни проблема на продавач-консултант. Там хората знаят какво да ти препоръчат, как да ти вземат мерките и да определят точния ти размер.
Такива проблеми са често срещани, обикновено се дължат на лоша изработка на сутиена или неправилен размер. Възможно е и досега да си си купувала сутиени, чиято форма не ти е удобна. Междувременно може да опиташ със спортен сутиен, почти няма жена, която да не ги намира за удобни.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ce2446e5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   H&M....няма как да ти е удобно...потърси в специализираните магазини само за бельо. Тъй като съм с доста едър бюст ми отне време да попадна на удобни сутиени - повече от 5 години ползвам тези на Bra Studio и съм супер доволна...направо не се усещат, което както със сигурност знаеш е изключително удобство. Имай предвид, че хубавите сутиени са сериозна финансова инвестиция, но безспорно си струва!
Споделих марка не за да правя реклама...а само да дам насока. Дано съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 92036b992e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В мола Парадайз има Бра студио,в което мисля шият по поръчка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7584bbfad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съветът на номер 1 е добър, просто недей да носиш, особено ако нямаш големи гърди или носи само спортни. Едва ли на някой ще му направи впечатление, че нямаш, а дори и да е така това си е твоя работа и не го/я засяга, че да си позволява коментари.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8ccbc5a04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не носи сутиен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b37800c43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Копирам и репоствам свой коментар отпреди няколко дена, който написах под подобна тема:

"Един приятелски съвет от мен - опитай да носиш спортни бюстиета/сутиени, които отговарят на размера ти и ще установиш, че няма да са ти неудобни. Като момиче/жена с десет години по-голяма от теб, твърде много от които прекарани с ежедневната агония на "типичните" сутиени с банели (гадните телове с форма на полукръг, които стоят отдолу) и закопчалки отзад (които убиват ужасно и се очертават под по-прилепнали дрехи), мога да кажа, че откакто престанах да ги нося, едва ли не започна нов етап от живота ми и не бих се върнала за нищо на света към тях. Носила съм най-различни, уж ластични и по-добри, но в един момент банелите просто започват да се впиват в кожата ти и да ти стягат. В допълнение към това, неудобните сутиени (независимо какъв вид) с времето доказано причиняват болки в гърба и водят до прегърбване, гръбначни изкривявания, нарушено кръвообращение…

Ако те притеснява, че гърдите ти ще изглеждат по-малки, "неоформени" и т.н. ако носиш спортни сутиени, просто трябва да намериш правилния модел, има с подплънки, без подплънки, оформящи и не, push-up, екстра-мега-гига push-up и най-различни други кройки и видове, подходящи за всякакви размери и предпочитания. Аз лично винаги махам подплънките и ако сутиенът е качествен и достатъчно еластичен, каквото и да облека отгоре, не можеш да разбереш какъв сутиен нося, няма разсейващи очертания, формата е идеална, а чувството е сякаш просто носиш малко по-прилепнал потник и няма нищо общо с болката, която описах по-горе.

Допълнителен бонус е фактът, че ако са с правилния размер, ластичните бюстиета позволяват на гърдите да са малко по-“свободни”, отколкото обикновените сутиени, което тренира мускулатурата и предотвратява преждевременно увисване. Все пак пробвай да носиш и от двата типа, не е нужно да имаш само от едните. Просто имай едно наум, че не всички бюстиета са за малък размер/възраст (аз например съм С)."



P.S.: Напълно разбирам болката ти, и моите гърди са малко по-"раздалечени" от обичайното, и сутиените с банели за мен са едва ли не torture device ... Не бих казала, че е задължително сутиенът да е скъп, за да е удобен, имам отлични сутиени и за по 10 лева от New Yorker. Имат едни черни, които изглеждат като много къс потник, много ластични, с широки презрамки, което е още един плюс, и с нещо леко дантелено по краищата... Махаш подплънките и се наслаждаваш на свободата и новия си живот. :D Иначе напълно подкрепям мнението, че в H&M са пълна скръб, дори спортните им не струват, а са и скъпи.

Дано съм била полезна.

Хари

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0f32a4ce2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автор:
Благодаря ви!
Най-вече на номер 8. Мразя банели. Търпимо е с тези без банел на ей енд ем, но нямам голям бюст и те малко сплескват.
Замислям се за вариант за малко по-спортен сутиен, но с някаква подплънка да оформя и уголемява бюста.
Не знам защо за гърди като моите няма много подплънки. Търся, но все са с по 2 - 3 размера по-малки чашки, които са пуш ъп. Сякаш са ми големи, ама не са...
Мъжът ми е много против тези бабешки сутиени и дори ме кара да си купя с банели, полуподплатени с половината дантела и зърната да се виждат... кой носи това в ежедневието... ужасно е!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c5f8f7b02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си намерила твоят модел. Моите гърди също не са малки, но случайно намерих едно малко магазинче за бельо с всякакви модели, не само традиционните с твърди чашки и подплънки и бях много приятно изненадана колко удобен може да е един сутиен. Така, че съветвам те да не залагаш на марката, а да пробваш всякакви модели във всякакви магазини докато намериш твоя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker