Коректор стик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Коректор стик
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1773 пъти
Нямам много голям опит в грима. Накратко-имам лице с малко линички и куп несъвършенства като леки зачервявания на места, някое тъмно петно и искам да ги прикрия. Ползвам фон дьо тен и пудра, но не става. Искам да си взема коректор стик и ме интересува може ли да го ползвам като основа на цялото лице. Гледам по клипчета, че определени зони "мацат", да не стане фал, ако сложа на цялото лице и после фон дьо тен.
Ако взема коректор стик какъв цвят да е за моя случай?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: f82ceabe94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Коректорът трябва да е един тон по-светъл от кожата и фон дьо тена ти. Препоръчвам ти коректорите на мейбълин, аз ползвам maybelline fit me, също хубав е instant anti age eracer, мисля, че е най-продаваният коректор на мейбълин.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aea3bd27f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слагай коректор на цялото лице, безсмислено е. Това би било чисто разхищение на коректора, а в резултат кожата ти ще изглежда претрупана с грим и някак неестествена.
Преди да се гримираш си сложи основа за грим или крем за лице, за да може фон дьо тенът ти да се "захване" по-добре. Аз лично използвам крем, не е нужно да закупуваш основа веднага, не е спешно. Съветвам те и да смениш фон дьо тенът, очевидно твоят не е с достатъчна покривност щом личинките и зачервяванията продължават да си личат. Някои продукти са просто за изравняване на тенът, а не за прикриване на несъвършенства. Мисля, че ти използваш грешният за теб продукт, коректорът не може да оправи положението при такава ситуация. Няма да ти казвам казвам какъв фон дьо тен да си купиш, това ще го обсъдиш с консултант в магазин на място, защото има значение каква ти е кожата, а аз няма как да знам. При всички положения ще прочетеш различни мнения преди да отидеш на лов за продукти, задължително си определи и бюджет, за да не се опитат да ти продадат нещо екстремно скъпо за джоба ти, когато има вариант за по-изгодна покупка. За да има по-голяма покривност, нанасяй фон дьо тенът с четка, а не с гъбичка.
Коректорът ти трябва да е един-два тона по-светъл от фон дьо тенът, идеята му е да коригира това, което само фон дьо тенът не може. Използва се основно за по-тъмните зони, например за тъмните кръгове под очите, но действа и при зачервявания. Повечето жени използват коректора и за помощно средство при контурирането, което стана модерно последните години. Има коректори в бледозелен цвят, те се ползват под фон дьо тена и са за силни зачервявания/пъпки. Можеш да опиташ с такъв, в някои случаи се оказва идеалното решение.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bcd6ed1244
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Euserin коректор стик

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d417d93edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, тя не иска да прикрие тъмни кръгове под очите, за което съветът ти бил абсолютно точен.
Има малка разлика между коректор за под очите (concleaner) и коректор за покриване на несъвършенства (corrector). Коректорите за под очите не са така покривни и оставят по-тънък слой, за да не създават ефект на натрупан грим. Те трябва да са с един тон по-светли от фон дю тена.
Коректорите за несъвършенства са по-гъсти и плътни, покриват по-добре. Аз не ползвам много такива коректори, но бих препоръчала catrice camouflage, който е в малка черна кутийка с прозрачен капак. Струва 2-3лв., а е супер.
Не те съветвам обаче да го мажеш по цялото лице. По-скоро подбери по-покривен фон дю тен (препоръчвам Revlon ColorStay - има варианти за по-суха и по-мазна кожа). После, АКО е необходимо можеш да сложиш от коректора с пътупващи движения. Накрая запечатваш с пудра.
Ако пък някога решиш, че имаш нужда от коректор за под очите, предложенията на номер 1 са топ за тази цел.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker