Режимите на Ипократис или на фитнес у дома(aktivenzdrav) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Режимите на Ипократис или на фитнес у дома(aktivenzdrav)
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2010 пъти
Здравейтее. Видях, че и Ипократис и фитнес у дома изготвят индидивидуални програми. И при двете има много положителни мнения. Бих искала ако някой е спазвал едно от двете или двете да ми изкаже своето мнение. Кое е по добре? Благодаряя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1ed42cfe7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен няма нужда да си даваш парите на някакви, айде ако не измамници, то със сигурност пиявици. Въпреки, че хората сме индивидуални като личности, нашето тяло, анатомия и физика са сходни. В така наречените "Индивидуални фитнес планове" няма почти нищо индивидуално и съответно са доста надценени, техните "създатели" не са открили топлата вода. Само допреди 20-30години хората са водели доста по-здравословен начин на живот, ходели са повече пеша, а преди това преди индустриалната революция са били истински добре сложени хора без никакви измислени фитнеси и "индивидуални" програми.
Ето ти една статия, която съм убеден, че ще се припокрие на 99 процента с мнението на така наречените експерти, при това напълно безплатно! Просто си установяваш типа тяло и действаш!
https://fitbg.net/blog/training/tipove-tyalo

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 419b7564e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Купувала съм си тримесечен план на Ипократис. Не е особено гъвкав в съставянето на режима - общо взето се генерира автоматично от програма с храните, които си задал. Иначе комуникацията беше добра - доста бързо и смислено отговарят и той и екипа му на въпросите, но отново ако имаш някакви конкретни предпочитания, не си правят труда чак да напаснат режима според тях. Примерно изрично помолих два пъти да ми дадат предложения, защото 2-3 дни в седмицата ми се налага по обяд да се храня в движение, за нещо което мога да си приготвя и нося и е удобно да се яде на крак и без прибори. Не ми дадода конкретна препоръка. Режимът иначе определено имаше медицинска стойност - имах повишен холестерол и вдигах високо кръвно в началото и го заявих при попълване на формуляра - бяха съобразили съответно плана и кръвното ми се нормализира след няма и две седмици спазване и след това си се задържа нормално към ниско дори, което си е супер резултат.
Ако очакваш от Ипократис някакви разнообразни менюта с любимите ти храни, няма да получиш иначе там това. Режимът по-скоро е във вид: Обяд: 200 грама варено или печено месо 200 грама зеленчуци. Вечеря: 150 грама риба 200 гр зеленчуци или 200 гр ориз 200 гр зеленчуци. Не знам дали те устройва - за някои е удобно, но други предпочитат конкретни рецепти.

С "фитнес у дома" нямам опит, не познавам и някой който да има, но като погледнах сайта и предложенията им излгеждат като позакъсняла и постна имитация на Руми от фитнесинструктор ком и неиният модел. Ако искаш да правиш и спорт заедно с диетата, по-скоро бих ти препоръчала Руми. Мацката те глези максимално, четка ти егото и те надъхва, измисля ти рецепти и планове с любимите храни. Угаждат ти и наистина напасват индивидуално режимите - но си и плащаш за услугата доста повече, отколкото при Ипократис. Има го и момента, че след първоначалния ентусиазм, определено почва да ти тежи да приготвяш всеки ден някакви специални манджи със супер храни и точни грамажи по рецепта.

Откъм customer sеvice, екипът на Ипократис определено е доста по-безличен и сух и малко им липсва подход към клиента. Екипът на Руми е доста по-полиран в комуникацията с клиенти и се чувстваш по-обгрижен. Докато обаче на по-сложни или специфични въпроси Ипократис си отговаря сам и отговорите често са в десятката и доста полезни, Руми вече почти не отговаря сама на обикновените клиенти.

Резултатът при мен като смъкнати килограми на месец и от диетата на Ипократис и от диетата на Руми реално беше един и същ. Не мога да кажа, че едното е по-добре - просто са много различни. Общо взето всичко работи, стига да го спазваш - просто си харесай някой, който ти допада като стил и ще ти действа надъхващо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 45c07fecc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като човек, който с години е бил на режим изготвен от Ипо, мога да кажа следното, да така се свалят килограми, но да, при мен йо йо ефектът беше ужасен! Когато отидох при него бях само с няколко кг повече отколкото трябва (сега се чудя защо изобщо съм се за хванала с това при тегло от 59 кг и ръст от 160). Спазвах диетата стриктно и с голяма воля докараха нещата до 52 и после почнах бавно да връщам кг и да трупа малко по малко... До 80! След това се взех в ръце, ограничих калориите драстично, инсталирах си крачкомер на телефона и се старая да ходя много (с крачкомер е по-забавно) и така без безумен глад и ядене на 1 домат и половин краставица (това моля ви се ви е обядът заедно с малко обезсолено сирене и никакви подправки и миниатюрна филийка черен хляб ) в определен час, свалих 10 кг за 4 месеца и продължавам. Целта ми е 55, защото вече съм над 35 и не искам да ставам скелет.
А и не знам дали авторката е ходила при Ипо, но самият той казва, че само при 30 % от хората режимите му имат дълготраен ефект. Е, аз не бях късметлийка. 2 години се бори само за да кача многоооо кг през следващите 10 години.
Така, че това че режимът му е бил супер за някой, не значи че ще работи и за теб. Изпробвано е. Сестра ми и до днес си е слаба (и тя ходеше при Ипо), при мен обаче не се получи. Та по-добре просто намали порциите и се движи повече. Аз си хапвам всичко, но изяждам 1 парче пица, малко шоколад, малко сладолед... Даже МакДоналдс хапвам, но 1 път в месеца, а не често и пак се получава и то без стрес и носене на определени храни навсякъде (защото в 4 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ям кисело мляко).
Така, че можеш и сама, без специални диети, просто намери какво работи при теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2120b9b700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Може би... може би като смъкнете килограми е.. знам ли... не е лоша идея, да речем примерно, да не се връщата на стария режим, който ви направи дебели на първо място!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker