Това харесва ли ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Това харесва ли ви?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2226 пъти
Едно нещо се чудя... сега нали са на мода мускулестите и стегнати жени, и всяка втора се е запътила към фитнеса. Не мога да го разбера. Да, всеки си има вкус, всеки има право да избере как да оформи тялото си, но да слушам постоянно разни мъже да ми обясняват как жената трябвало да бъде мускулеста, с плочки и татуировки... ами не мисля, че това е много нормално. Жената затова е жена - да има извивки, гърди, нежна структура. Ако толкова искате мускулеста, защо просто не тръгнете с някой мъж? Да не говорим че татуировките адски много загрозяват - не говоря за обикновени, малки татуировки тип пеперудка на ръката, а за изрисувана цяла ръка или дупе. Откъде изобщо дойдоха всички тези перверзии? Не ги разбирам жените. Каквато и грозотия и тъпня да излезе, те почват да я повтарят. Липса на критическо мислене, с извинение. Ако модата наложи да ходят с моркови в устата и чинии на главата, и това ще правят. Нима на някой би му допаднало мъж с червило, обеци и ... но то май и това е на мода сега, поне в Западна Европа. Не хейтя, не злобея, пак повтарям, всеки има право да изгелжда както се харесва, просто аз се стресирам от вида на такива "бодибилдърки". Жена съм, може би заради това? Вие какво смятате?
Желая Ви лек и хубав ден! :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c48cb8a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен не. Изглежда ми пастамасово и неестествено и определено неестетично, а понякога и мъжкаранско. Предпочитам естествено красиви и женствени жени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d056d6f204
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз това се чудя напоследък - каква е тази мода жената да е мускулеста, твърда и с плочки, което е присъщо на мъжете?! Жената трябва да е мека, естрогенова и нежна, даже пухкава, и всеки мъж, който не мисли така за мен е латентен пе**раст.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7b74ad09ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен една жена трябва да спортува, за да е стегната, но не и мускулеста. Секси стегнато дупе, крачета, корем, да, мускули не. Татуировки и аз не харесвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3561b6836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма лошо жената да спортувар ама като се татуират става слон пее, маймуна лети

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3e3a22a5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не харесвам нито сланинките и целулита (наричани деликатно " извивки"), нито изпъкнали мускули. Все е някаква крайност.
Жена съм.
За мъж харесвам плочки, но естествени, и НОРМАЛНИ мускули на ръцете и изобщо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 77336e2035
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 23 години съм жена и обичам да се поддържам. Имам доста татуировки, но си тренирам редовно, понеже както каза номер 6 и аз не съм от феновете на целулита и месищата. Всеки е свободен да си живее както иска естествено и не съдя никой, защото в крайна сметка е важно
човек дае е щастлив със себе си, едни се харесват пълни, други слааби, трети с мускули... хора всякакви

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 46aa5e62da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Забрави и прическа тип лесбийка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e814bc174b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жените, които тренират сериозно го правят за себе си, а не за да се харесат на мъжете. Какво лошо има една жена да е с нормална самооценка и да се чувства уверена в тялото си? За всеки влак си има пътници, някои мъже харесват пухкави жени, други харесват стегнати, трети харесват слаби. Защо трябва да се подчиняваме на някакви стогодишни шаблони и измислени норми как да изглеждаме в 21-ви век?!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c2af5195d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На мен пък са ми "плужеци" които НЕ тренират. Поне едно въже заскачане и еластичен бандаж заразтягане трениране на отделни краници/мускули т.н. може всяка и от в къщи.
Авторката просто завижда, вместо да се постегне със съвсем малко дисциплина и време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1cdb5bc22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена съм и спортувам също :)
Не защото е на мода, а защото ми харесва. Татуировки не харесвам.
Не мисля, че е хубаво да е много "нацепена", всичко е с мярка. Това важи и за мъжете. Твърде "мускулесто" не е красиво.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e814bc174b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ние не можем да станем твърде мускулести по естествен начин (без прием на стериоиди), защото хормоналната ни система е устроена по съвсем различен начин. Тренирайте си на спокойствие с тежести и не се тревожете, че ще заприличате на мъже. Резултат ще е стегнато и красиво тяло.

Нещо за финал: С татуси или без, с паласки и кореми, с мускули или без, всички сме жени! Трябва да се подкрепяме взаимно, а не да се хейтим заради различията си. :)

Номер 9

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9bbe7ba601
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жена съм и общо взето много харесвам фитнес фигура, както за мъже така и за жени. Но ако са прекалили ми се струва грозно. Напомпани мъже и жени с крака и ръце като на мъж ми се струва отблъскващо. Харесвам тела които да са добре изваяни и стегнати, но без да се прекалява. Аз лично спортувам, вдигам тежести и съм доста силна, но изобщо не приличам на мъж. Фигурата ми е женствена. Не изглеждам крехка и слаба, личи си че спортувам, имам оформени крака и ръце и стегнато дупе. Татуировки не ми харесват (за мен). Хората дори не подозират че ходя на фитнес, повечето мислят че спортувам волейбол или нещо от сорта и като им кажа че вдигам тежести се чудят. А колкото до плочи на корема...нямам и не искам да имам. Корема ми е стегнат, нищо повече. А и съм питала приятели мъже и всички са на мнение че харесват стегнат корем, но плочките не им харесват за жена. Всяко нещо с мярка. Спорта като цяло е полезен, важно е човек да не се вманиачава и да не влиза в крайности.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 64fbb5b679
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм жена на 24г, средно мускулеста според твоето описание, но не ходя по фитнеси. Моята мечта още от малка е да не бъда слабия пол и да не бъда подчинена на нито един мъж. Тренирам защото ми харесва и да с годините непрекъснати усилия и упорит труд развих атлетично тяло - висока съм 168, тежа 52кг, имам широки рамене, добре офорен гръб, рамена, завидни предмишници и мускулести бедра. Тренирам чисто, без добавки, само на пълноценна храна и витамини от време на време. На живо почти не ми личи освен ако не се загледаш по-обстойно, но облека ли рокля изглеждам нелепо. Да, на много мъже и жени в моето обкръжение не им харесва стилът ми и така както се виждам, но на мен не ми пука особено. Важното е аз да се харесвам и аз се харесвам така - силна и борбена. Аз пък не харесвам слабите жени, които едва ли не едва стоят на краката си, не ми хареват напомпаните със силикон в джуките и балони вместо гърди. Не ми харесва кифленското им поведение и начина им на мислене, че мъжът им е длъжен да ги издържа. Не ми харесва, но някой пита ли ме? Не, тогава си го пазя за себе си. И да щом такъв е света и кифлите са на мода и толкова желани, спрямо борбените и истински силните жени, така да бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker