Мога ли наистина да стана слаба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мога ли наистина да стана слаба
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2848 пъти
Здравейте. Момиче в началото на 20-те си години съм. Високо момиче съм и винаги съм съм била едра. Но не мисля, че е от ген. Баща ми е слаб, а майка ми на моята възраст е била супер слаба, но след две раждания е нормално нещата да се променят. Не казвам, че нямам по-едри роднини, но не мисля, че това пряко се е отразило на мен и моята генетика.
Едричка съм, признавам, похапвам си. От 12 годишна всяко лято спортувам, пробвала съм всичко. Има периоди в годината, когато се старая да се храня здравословно, следяла съм си каролийния прием и съотношението между въглехидрати, мазнини и протеини.
За една година отслабнах с 10 кг - една бавна и някак неусетна промяна, която ми даде увереност. Но въпреки това, не мога да се нарека слаба - висока съм 175 см и тежа 65 кг.
Писна ми цял живот да ми подмятат реплики от рода на "не си дебела, виж, че си висока" или "добре си си". Искам обществото наистина да ме смята за човек с хубава фигура.
Сега, въпреки че фитнесите не работят, аз продължавам да си правя леки тренировки вкъщи и да внимавам с какво се храня, но не е същото каквото беше през това лято.
Въпросът ми е, имам ли шанс да постигна това? Мога ли да премина тази "граница" или е невъзможно? Споделете ми вашите преживявания и дайте някакви съвети. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8fb260a2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти дебел скелет виждала ли си на картинки?


Невъзможно е всичко, за което човек не иска да поработи. Ерго можеш да имаш фигурата, за която мечтаеш, но не става с "похапвам си", леки тренировки и полу-следене на макроси.
Иска си постоянство (най-вече) и отдаденост, туй то.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0802d3622f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разбира се, че можеш. Просто в началото на всяка диета или тренировъчен режим, ефектът е най-голям и с времето намалява и нещата започват да се случват все по-бавно. Но все пак се случват!

Не мога да говоря от личен опит, но имам познати, които са постигнали уникални резултати с диетата на Атанас Узунов. Нямам идея за какво иде реч и какво представлява, но знам, че е било с нея.

Може да опиташ, стига да е в рамките на здравословното. А и щом си имала търпението да свалиш 10кг, можеш и още 10кг, особено в момента, когато си млада и метаболизмът ти е бърз. Но според мен повече от 10кг недей. 55кг за тази височина мисля, че ще са повече от перфектни. Сигурна съм, че и в момента не изглеждаш зле, но смятам, че е важно да се постараем да достигнем комфорт в собствените си тела заради самите себе си.

Просто си поставяй малки цели и ги отбелязвай някъде (примерно 63кг, след това 61кг, 59, 58 и така). Лека полека докато стигнеш с малки стъпки до крайния резултат. Ако съм на твое място бих си казала, че си струват няколко месеца усилия и лишения, заради следващите години, в които ще се чувствам добре в тялото си. Можеш всичко! :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 36cef5b866
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тръгни на плуване. Не ти трябва да си слаба а да се чувстваш добре в това тяло. Слабите често са болни. Не ти трябва това. Трябва ти здраве. Спортувай и си пази здравето. Мини през ендокринолог за да ти проследи хормоните и кръвната захар
Късмет

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3fc5877110
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   mmm че ти си си идеална, за какво ти е да си суха!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eee05a1021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всичко това е на хормонална основа, диетите само ще ти навредят, търси истинската причина. Това, което можеш да направиш, е просто да изключиш всичко, което съдържа захар, брашно и изкуствени съставки (консерванти, оцветители, подсладители и т. н.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1756434649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При този ръст от 175см. теглото ти е напълно окей. Сега, друг е въпросът, ако искаш да гониш супер слабите модели от фешън индустрията, но честно казано - не те съветвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2068e0b28f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен си просто едра и дори да отслабнеш няма да си фина. Такъв ти е гена. Аз с постоянно преяждане съм 56 за 167см., иначе с правилно хранене съм 52, а ако пазя диета 49. Но можеш да се храниш правилно за да нямаш мазници по корема и бедрата. Винаги си струва. А за спорт - само ходене по 10 км или тичане, нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 486e80ce84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Можеш, ама трябва винаги ти да си отгоре, да го правите поне по 1-2 пъти на ден, и да откарате така поне 3-4 месеца!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 89ecb22741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "Искам обществото наистина да ме смята за човек с хубава фигура"
Ако това ще е причината тогава забравете, че ще угодите на обществото.
Вие самата сте си много добре с килограмите и жалко, ако не го осъзнавате. При 55кг. ще изглеждате, като първа тръстика от сценографията на "Лебедово езеро".
Внимавайте какво си пожелавате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca2f0ebfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Идеална си! По-слабо от това и ще изглеждаш като тапициран кокал. Мен такива не ме привличат, дори бих предпочел да си по-закръглена от сегашните ти килограми пред това да си по-слаба. Забелязвам, че повечето мъже се заглеждат по нормално към леко едро телосложение, единици са тези, които харесват Бухенвалдски манекенки.
Имал съм заоблени жени с прекрасни и стегнати форми, имал съм и малко по-слаби от нормата и с увиснал и плосък задник. А познай кои ми харесват повече?! Вместо да мислиш за сваляне на още килограми, по-добре тренирай за оформяне на тялото - упражнения за крака и дупе, както и за талия. И ще си с идеалните килограми и оформено тяло.

Чичо Гошо

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6afc8b0e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре си, това което ти трябва, така като те чета, е извайване на тялото - свиване на брич или коремче, препоръчвам кавитация. Хем ще си изваяна по твоите стандарти, хем ще половин-един килограм мазнини от местата, които искаш само, а ще изглежда все едно си свалила повече. Не ти препоръчвам да отслабваш с повече от 3-4 килограма, мъжете не харесват кльощави, а и ще започнеш да боледуваш. Аз съм 164, 50 кг, с триста зора качиш 3, смятам, че изглеждах зле толкова слаба и хората бяха загрижени за мен. Най-много да започнат да те питат от какво си болна. Послушай ме и отиди на процедури. Другия вариант е фитнес, но той не помага толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cde9a9edaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила и аз имах такъв комплекс,че съм уж добре,ама може още по-слаба.От личен опит ще кажа на теб и всички останали.Ако смяташ,че ти ще се чувстваш по-добре направи го,не заради хората.Ако пък някоя друга жена е по закръглена и се харесва,няма смисъл да сваля теглото си,за да я харесват хората.Работете по този облик на тялото ви,който вие искате и харесвате.И ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА КАКВО ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ.Аз отслабнах с още няколко кила и се чувствам страхотно,защото аз се харесвам и имам самочувствие,но не толкова заради външността,колкото факта ,че съм интелигентна,образована и достойна жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: cd475a0d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Килограмите ти са в норма за твоите невероятни 175см, за които открито ти завиждам :Д аз съм ниска жена, 155 и мина ли 55кг нещата стават гадни, приличам на табуретка. Но ти си висока и според мен за изваяната фигура, която желаеш, бих препоръчала аеробика, пилатес и/или йога, pole dance (ако си по-отворена). Тези спортове създават грация, дисциплина и са готини. Но трябва постоянство, няма как да стане с 5 пъти месечно. Успех и обичай дългите си крака :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c70aa74049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пий много вода, 2-3 литра. Гледай да се движиш много, включи малко по-силови тренировки и внимавай с въглехидратите (хляб,паста,пица, овесени ядки). Също никакви храни в шумящи опаковки. Успех мила!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker