Ако имате опит с микроблейдинг, моля, споделете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ако имате опит с микроблейдинг, моля, споделете
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2791 пъти
Здравейте, дами!

Жена съм, на 26.

Преди десетина години преживях поредица от силно стресови и травматични семейни ситуации, и от тогава веждите ми са изключително тънки, с неправилна форма, да не говорим, че са и различни. Пусках ги, оформях ги, мъчих се, не става. Положението е толкова недобре, че често на снимки изобщо не излизат, а ги рисувам с два цвята моливи на цената на много нерви и усилия всеки ден.

Така в съзнанието ми започна да се прокрадва идеята за микроблейдинг. Вече знаех за две дами, които си вършат работата доста добре, бях виждала снимки на техни доволни клиенти в социалната мрежа (артистите са Веска Тодорова и Даниела Стоянова).

Поинтересувах се и четох доста както за самия процес по вкарване на пигмента в кожата, така и за грижите след това, но въпреки всичко много ще се радвам, ако тези от вас, които са се подложили на процедурата, ми помогнат с реалния си опит и отговори на следните въпроси:

1. Микроблейдинг или микропигментация си направихте?
2. Кога се подложихте на процедурата за първи път, преди колко време?
3. При кой артист (и в кой град) я осъществихте?
4. Ходихте ли на ретуш?
5. Какъв тип е кожата ви (суха, мазна, нормална)?
6. Доволни ли бяхте от крайния резултат след първичната процедура?
7. Появиха ли се при вас някакви усложнения след това?
8. Как се грижите за веждите си сега на ежедневна база? Правите ли им нещо или единствено ползвате ефекта на блейдинга?
9. Ако сте си правили процедурата преди повече от 8 месеца, как изглеждат веждите ви сега, приемливо ли избледнява пигмента във вашия случай?
10. Ще отидете ли да повторите процедурата?
11. Ако сте си правили микроблейдинга в Пловдив, имате ли поглед над работата в салон 'Le Fleur Lash Extensions' (Тракия, срещу Колодрума)? Изчетох доста ласкави мнения за дамата там, но най-много бих се зарадвала, ако споделите вашия опит.
12. Вярно ли е, че процедурата може да се повтори само няколко пъти в живота, защото след това по кожата на веждите оставали белези?
13. Как се промени самочувствието ви след новите вежди? Усещате ли малко повече самоувереност, удовлетворение, чисто естетически?
14. Каква беше реакцията на вашето семейство, партньор, приятели и колеги, след като ви видяха за първи път след процедурата?

Простете ми за многото въпроси, исках да обхвана всичко.

Предварително благодаря на всеки, който ще ми помогне със съвет!

Здраве, просперитет и много любов да има в дните ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: d8aab6830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Аз нямам поглед върху микроблейдинга, но си направих микропигментация на вежди при добра специалистка в Благоевград, моя град. Имах руси и несъразмерни редки вежди. Аз също съм руса и винаги като ги рисувах, което всъщност ми отнемаше време - не нацелвах цвета, ставаха тъмни, а и не ме кефеше (хем с много скъпи продукти се грижех). Реших и си направих. Само едно ще ти кажа.
Най-голямата болка, която съм изпитала в живота си, хем постоянно ми се слагаше лидокаин. 2 часа и половина болка. А аз имам 4 татуса и нито един не ме е болял изобщо. Така че бъди подготвена, това е лицето ти. Също така преди да падне коричката, веждите ще са много наситени и тъмни, не им се притеснявай. Падне ли, цветът е супер.
Особено ако имаш нисък праг на болка. След месец ходих веднъж на ретуш и предварително пих силни обезболяващи, лексотан. Там козметичката отново ме пръскаше с лидокаин, но болката беше още по-голяма. Все едно ти режат кожата под веждата.
Но накрая си струваше. Много хубав бежов цвят и форма, която аз избрах. Сега си оставям моите вежди да никнат във формата, а другите чистя с лентички, както и преди. Но ги няма досадните гелове, моливи и сенки за вежди и куп време, отделено само за тях. Не, след като падна коричката след ретуша, не ги мажа с нищо, освен крема ми за цялото лице. Казали са ми, че пигментът най-малко трае 3 години и е в блясъка си до към 5. Но част от него остава за цял живот, което си е плюс.
Микроблейдингът не знам колко боли, знам, че е най-естествено изглеждащ, но трае макс година.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a1a2dddfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Имах запазен час, но се отказах от микроблейдинг, защото с един път е добре, но след всяка следваща процедура на всяка година стават белези и от разрезите космите оредяват още. А микропигментация стои доста изкествено. Затова с молив попйлвам само липсите и с парите си купих обувки и чанти и какво ли още не...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 826a42fbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Изборът между двете е как вие си представяте вашите. Ако искате по плътни микропигментацията е за вас. Ако искате по естетвени микроблейдинга е вашата процедура.
Ретуша е важен. Важен е защото след първата процедура не всички нарисувани косъмчета се запазват. На някои места пигмента пада и има нужда от допълване. Съответно,когато се повторят с ретуша,крайния резултат е по дълготраен.
Ако кожата ви е мазна не очаквайте дълготраен резултат. В най добрия случай в добро състояние ще се задържат 6 месеца,след това ще имате нужда от поддръжка.
Ако е нормална е най добре. При мазна е много възможно пигмента да се разлее и да няма косъмчета вече. Ако артиста си знае работата ще ги направи на по голямо разстояние косъмчетата за да не се получи разливане. (Рядко си знаят работата).
Не се водете по отзивите. Повечето клиенти са доволни да имат вежди,дори когато те са потресаващо грозни .
Също търсете човек който работи с качествени пигменти. Това е най важното. Масово артистите не инвестират в качествен продукт защото е скъп и крайния резултат са сиви или червени вежди след време. Ако във вашия град има артист на Phibrows с опит ,препоръчвам го, поне е сигурно че и работата и качеството на материалите ще е на ниво. Микроблейдинг е желателно да се прави не по често от 2 пъти годишно. Не е вярно че има ограничен брой пъти. Капествената работа е повърхностната работа. Пигмента се вкарва в най горния слой на кожата съответно след време изчезва именно защото е работено повърхностно. Белези остават ако артиста натиска прекалено много. Това също е грешка на артиста,а е грешка на артиста, защото е получил некачествено обучение.
За реакциите имайте предвид че в първия момент най вероятно нито вие,нито семейството ви ще харесате резултата. Изисква се търпение. Веждите започват дс изглеждат хубави едва след първата седмица, когато кожата се успокои, самите вежди де свият,цвета стане по мек. В първите дни те са дебели и много по тъмни.
Надявам се да съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 826a42fbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И като допълнение, между двете които сте посочили Веска е по- добрия избор. Качеството на работа и прецизността е по добра от тази на другата дама,но пак има грешки в техниката. И тъй като погледнах че първата работи в Пазарджик, ви препоръчвам друга дама,която работи в същия град и е доста по добра в техниката си. Дафи Маринова се казва и наистина работи отлично,без грешки в техниката.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a1a2dddfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Супер доволна съм, че се отказах от тази скъпа процедура. Много ме плашеше и да не станат твърде "видими" тези вежди, защото когато си снимат работата и я качат в интернет е уголемена самата вежда и има фокус само върху нея и изглежда добре, но като видиш момиче от метър и половина някак стоят като ваденки и доста черни и наситени и рядко има такива, които наистина ми харесват. Дори на най-хвалените Даниела Стоянова от София и Дафи Маринова от Пазарджик...
Моите вежди са естествено черни, но си взимам един уникален молив на Flormar в цвят Bitter brown. Студен нюанс е и не се чупи лесно, оставя хубава следа и не е мазен. Винаги силно наоствен и с него само запълвам. Ами да ти кажа стои си супер и не бих го заменила този ефект за нищо на света.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 77c17dc02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Силно НЕ препоръчвам Даниела Стоянова! Преди няколко месеца си направих общо 3 процедури за микропигментация при дамата. След като се обелиха веждите и трите пъти оставаше все по-малко и малко пигмент. Каза ми, че не знае защо се получава така и беше повече от видимо, че вежди нямам. За сметка на това обаче платих 450 лв. буквално на вятъра и на който и да разкажа, ме пита: но защо ги е взела, при положение, че нямаш вежди? ! Добър въпрос! Искаше да ми вземе още пари, цитирам само за материалите, но като видя, че продължавам да нямам вежди се отказа в последния момент.
Бих търсила проблема в мен, ако не реших да отида при специалист, който ми направи мечтаните вежди. В момента имам пигмент (съжалявам, че гугъл не дава да се качват подобни снимки, разликата е фрапантна).
Да не говорим, че третата процедура я направи без упойка и стъргането беше доста мъчително. Отношението като цяло бих оценила като 0.
Момичето, което ми направи новите вежди не можа да повярва колко грешни пигменти са ми слагани за микроблейдинг, а не за микропигментация и като цяло беше в потрес от цялата ситуация и вида ми като отидох.
Лошото е, че никой не следи какво се прави във въпросни салони и реално няма как да се защитиш, освен разбира се, като предпазиш други бъдещи ужилени клиенти.
Мислех да не се занимавам да пиша ревюта и да раздухвам, но след като видях, че моят организъм приема пигмент и грешката е ИЗЦЯЛО в нея, а аз съм буквално измамена, реших че все пак е редно да се заема със случая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker