Раздвоена между класически маникюр вкъщи и гел лак в салон - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Раздвоена между класически маникюр вкъщи и гел лак в салон
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1997 пъти
Здравейте!

Млада жена съм и много ми се ще да се облагодетелствам от удобството на гел-лака, тъй като ми е голяма мъка непрекъснато да се опитвам да докарам що-годе приличен вид на ноктите си, и макар да успявам понякога, колкото и рядко да ми се получава добре, маникюра ми пак изглежда безлично, непрофесионално пипнат, малко като от списание "направи си сам". А иначе имам здрави, твърди нокти, хубава нокътна плочка...

Същевременно масово жените около мен, като си подадат ръката навън, виждам една красива ръка, с поддържан гел-лак, блестящ, актуален, дори когато е поизраснал за няколко седмици. Пак си личи, че е пипнат от професионалист.

Единственото, което ме притеснява, е колко пъти годишно трябва задължително да си правя почивки от гел-лака. Жената от салона, за който получих препоръки, казала, че на всеки няколко месеца е добре да се оставя ноктите да почиват, но как ще си показвам ръцете навън през това време... Вие какво правите? Как поддържате гел-лака си, къде, на колко време ходите за сваляне на стария и полагане на нов? Имали ли сте проблеми в това отношение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e8c8fb41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няколко години си правих гел лак. И моята плочка е доста дебела, но като изкараш едни 6-7 месеца с гела и ноктите изглеждат като детски тънички като го свалиш и са си доста зле. Ако ги оставиш да израстват се приготви за година. Лично мен много ме дразни това и от миналата година април съм ги оставила да израстват и чак сега ги изрязах. Мисля да си търся маникюристка, която работи с обикновен лак, който се сваля с лакочистител, защото преди съм си правила ноктите така и никога не съм имала изтъняване.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 27b1e073aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стои ужасно този гел лак, особено след седмица от поставянето и повече....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e8417e8157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гел-лакът не работи за мен. Ноктите ми растат много бързо и след 7-8 дни се вижда израстване, което лично мен ме вбесява. Освен това ми омръзва много бързо, а това нелепо "драскане" по плочката не знам как жените изобщо си го причиняват...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: adf9fe0476
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, щом имаш опит с класически маникюр, колко дълго той изглежда прилично на ноктите? Държи ли поне 2 седмици в що-годе нормално състояние, ако домакинската работа се върши с ръкавици?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e5a58ac0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм момиче на 22 и 2 пъти през живота си съм слагала гел лак по повод. Ноктите ми и след двата пъти приличаха на нищо, отдолу изключително зле. С какъв акъл масово си го причинявате? Ходя без маникюр откакто се помня и не съм умряла, нито пък съм някоя повлекана, знам как да се поддържам и го правя - спорт, грижа за лицето и кожата, мога доста добре да се гримирам и за официални поводи гримьор не ми трябва. Ама тази глупост с гел лака - не, мерси. Плащаш да ти съсипят ноктите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a8667b8a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз от 5-6 години ходя само с гел лак, не съм правила никакви почивки, сменям го на 3-4 седмици. При смяната си оглеждам плочките и не са станали тънки. За мен е изключително удобство, няма олющване, не губя време сама вкъщи. Лятото си правя и педикюр 1-2 пъти, пробвах сама наскоро и беше тотален фейл, постоянно излизам извън ноктите. Но много зависи и от тип плочка, защото една моя приятелка е с по-мазен нокът и на 12-14 ден гел лакът започва да се лющи много грозно. Избери си добър професионалист, защото наистина както са посочили по-горе, някои не толкова добри маникюристки свалят и горния слой на нокътя заедно с гел лака, а от това плочката става някак на вълни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e36634684
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, и аз бях така. Само веднъж сложих. Сега ходя без маникюр с къси нокти и добре оформени, а като има време слагам порцеланов млечно розов лак. Това ми е любимо! Sally Hansen blush against the world ми е любим!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 06d4a1d64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, аз съм момиче на 17 и от година и половина съм с гел лак. Не съм си правила почивки, но нокътя не ми се е изтанил. Даже когато съм с гел лак става по-дебел и не се чупи. За мен лично е голямо удобство, понеже нокътната ми плочка е по малка и кръгла, а не издължена, и не мога много добре да ги оформям сама. Случвало се е да счупя нокът и да се наложи да си го оформя сама и става лееееко зле :д. Според мен е красиво и ми прави приятно впечатление да видя момиче с поддържан маникюр. Също така, ако искаш да имаш по-дълги нокти е добре да ходиш на гел лак, защото иначе не стават толкова добре и се зацапват (поне по това, което съм виждала от познати). Моят съвет е да си намериш добра маникюристката и да отидеш няколко пъти, а в последствие ще решиш как ти е по удобно :).

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c869c40de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм на 24 и ходя на маникюр от 16 годишна. С гел лак съм от както излезе - проблеми не съм имала и не мога да кажа, нищо от това, което другите са писали в коментарите. Нокткте ми са идеални дори без почивки. Дори не помня от кога не съм го сваляла. Имам дълги и красиви нокти. На всеки 2 и половина/3 седмици ходя на маникюр и педикюр с гел лак. Не бих го свалила и не бих спряла да ходя. За мен това е елементарна поддръжка, която всяка жена (особено млада) трябва да има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Грозно и гнусно е за младо момиче да има оръфани нокти. Изглежда долнопробно и мръсно. Когато се запознавам с нови хора винаги гледам как изглеждат ръцете им. Ако видя такова нещо при жена за мен автоматично влиза в графа мърла. Дори и една жена да работи с ръцете си може да има къс и поддържан маникюр.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker