Изрусяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изрусяване
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1672 пъти
Здравейте. Имам въпрос към дамите..
Може ли някоя да ми каже за цялостно изрусяване на средна на дължина коса, каква цена ще излезе във фризьорски салон?

Чувала съм за нещо от сорта на 30лв, но не съм сигурна че наистина е толкова, за това питам. Много ще съм благодарна за отговори :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 135ac6eb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди 2 години и аз реших да се изруся. Естественият цвят на косата ми е кестеняво със сив оттенък ,дори май се води ледено русо , но въпреки всичко реших ,че искам да съм блондинка. Честно казано, това доведе до много отрицателни промени в косата ми. От мека и сияеща (без боядисване) се превърна в суха , метла , слама , жълта и какво ли не . Беше що -годе хубава само след прясно боядисване. Ако се изрусиш , се обричаш на постоянно боядисване на корените , жълти оттенъци , въобще ще дадеш супер много енергия и косата само ще се изтощава. Естествено, ако имаш финанси да ходиш в скъпи салони, на терапии , да използват най - качествените бои може и да си с перфектно руса коса , но това казвам си е наистина сериозен разход. Знаеш ,че е едно боядисване върви с маска , изсушаване, измиване , оформяне. Дори да ти вземат 30 лв , какъв е смисълът ,ако сега имаш здрава ,естествена коса , за 30 лв да я унищожиш. Това е мнението ми. Но ако си решила - давай. Между другото моя "рус период"мина отдавна. Лятото 2019г. се боядисах за последно - в кестеняво. После то падна и отдолу си остана моя цвят. Подстригвам нацъфтелите краища през месец и съм супер доволна и благодарна за косичката , която имам сега .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 14bbf07539
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си унищожавай косата. Прочети първо как се поддържа такава коса и колко ще ти струва. Видно е, че си млада, нямаш бели коси, т.е. нужда от боядисване, не си го причинявай, нека косата ти е жива. Помисли!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6b27ce5b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да е само 30 лв

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89023db170
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!

Изключително зависи от ценоразписа на салона, в който ще отидеш. Разпитай познати блондинки, които изглеждат добре, къде ходят и кой ги е изрусил.

Аз посещавам фризьора си всеки месец, а салона е хубав и модерен, но не и от тези суперскъпарски луксозни места, в които ходят Николета Лозанова или Лили Иванова, разбира се. Тъй като що-годе съм наясно с основни ценови моменти в материята, дълбоко съмнително е да ти излезе 30 лева, дори и само за еднократна процедура, понеже изрусяването не е еднократен процес.

Добрите фризьори и колористи винаги го осъществяват поетапно, на няколко нива, в продължение на известно време, за да не бъде съсипана напълно структурата на косъма и косата все пак да не прилича на плашило, когато е завършена трансформацията. Най-вероятно ще ти бъдат нужни няколко посещения от порядъка на, средно, 50 лева всяко.

Разбира се, това е само началото, защото прилично изглеждащата руса коса изисква специален тониращ шампоан и серия балсам и маска за домашна грижа, по-качествени продукти за термозащита и уреди за топлинна обработка (дори и да говорим само за електрическа четка, не за турмалинова преса с масла). Иска се и редовно посещаване на колориста/фризьора за вземане на изсъхналите и цъфнали местенца, за изравняване на цвета, за терапия.

Ако другите коси могат да минат и без това, то червенокосите и русите дами с добре поддържани боядисани коси (т.е. не естествени) определено знаят какво е значението на правилната грижа, и колко струва. А това изобщо не е евтино, особено при блондинките. Разбира се, говоря за блондинките с хубава, лъскава, добре изглеждаща коса, не за тези, които се мажат вкъщи, косата е в двеста различни цвята на двеста различни места, щръкнала и посърнала.

Ако се решиш на тази стъпка, трябва да знаеш, че изрусяването, чисто финансово, е само началото. Помисли добре, направи си проучванията, сметни разходите за самото изрусяване и за цялата следваща грижа, която ще трябва да полагаш на месец,и като теглиш чертата, виж дали можеш да си го позволиш.

Да не стане като при доста мои познати от близкото минало, които в изблик на ентусиазъм и вдъхновение за промяна се изрусиха, и после горчиво съжаляваха, щото хем косата вече е изрусена, разбирай малко или повече (най-често доста) увредена, хем пари за поддържка впоследствие се оказа, че не могат да отделят, не и необходимите суми, и стана тя една... Ни така, ни иначе. Още ходят като кошници в главата и тръбят наляво-надясно, че повече тая грешка няма да я повторят.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 019264051f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 30 до 50 лв. варират цените като цяло, но си зависи и от мястото, самия фризьорски салон и т. н. Също е от значение дали ти си купуваш боята или ти я предоставят от салона..

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4726b5b9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами при качествен фризьор по - малко от 100 лева, забрави.Ако искаш да ти съсипят косата върви някъде да ти я направят за 40 ,50 лева.Изрусих се и пляснах 200 лева, заболя ме сърцето,но не съжалявам,защото косата ми е в страхотно състояние.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4726b5b9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами при качествен фризьор по - малко от 100 лева, забрави. Ако искаш да ти съсипят косата върви някъде да ти я направят за 40, 50 лева. Изрусих се и пляснах 200 лева, заболя ме сърцето, но не съжалявам, защото косата ми е в страхотно състояние.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker