Имаш изкуствени мигли? Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Имаш изкуствени мигли? Моля за съвет!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2673 пъти
Здравейте, дами!

Млада жена съм и отскоро се замислям за удобството, което предлага миглопластиката.

Тъй като работя изключително много от понеделник до неделя, и времето ми за цялостно поставяне (и впоследствие качествено почистване) на грима по очите, се явява силно ограничено на ежедневна база (а и изтощаващо за тази деликатна зона, когато се прилага всеки ден), започвам да си мисля дали да не посетя дамата, при която успешно си правя микроблейдинга, и да я помоля да ми постави изкуствени мигли (има богат опит с всички видове: руски обем, 2-3-10D, диамантени, косъм по косъм).

По този начин по-добрият обем и дължина на миглите спокойно би ми се явил достатъчен, и така ще си спестя цялостното гримиране на очите (база, преливане на сенки, очна линия, разресване на миглите, серум, къдрене с извивачка и спирала). Половин час игра на нерви и артистични похвати, за да добия поне приличен резултат, а и предполагам, колкото и вредно да е за миглите да се добавят изкуствени към тях, едва ли е много по-полезно ежедневното цялостно гримиране и дегримиране.

Ако имате опит с изкуствени мигли от който и да е вид, моля ви да споделите от кой град сте, кой тип са миглите ви (и с каква дължина, ако сте запознати), къде ги поддържате, доволни ли сте от услугата, колко време издържат при вас, изглеждайки приемливо, и изобщо всичко, което се сетите като информация, ще дойде точно навреме и добре дошло за мен като някой тотално нов в тази материя.

Благодаря на редактора за изключителната помощ!

Предварително благодаря и на всяка от вас,
бъдете здрави и обичани!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: b3326ea91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мила. Аз не съм използвала точно такива мигли(косъм по косъм), от другите, които са на лентичка. Първите дни бях много щастлива нямах нужда от грим и така нататък и много се харесах. Наистина седи уникално, но след като ги махнах имаше големи проблеми. Миглите ми бяха с спластени, започнаха да падат и трябваше да се подложа на адски много мъчения, за да ги възстановя. Ако не ти се налага от работа и така нататък, просто слагай спирала за повече обем и няма да има проблеми. От качествена спирала и хубава мицеларна вода няма как да ти стане нищо, а от тези мигли може и да останеш съвсем без мигли. Успех :*

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c3b6bedd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миглите ми са сравнително дълги. Не бих ги определила нито като особено гъсти, нито като редки. Не използвам извивачка след инцидент с такава, но слагам спирала и ми се струва достатъчно.

Слагали са ми мигли косъм по косъм точно веднъж, процедурата беше подарък, отне много време. Не боли, но е възможно да ти се насълзят очите и не е точно релаксиращо. Направиха ми ги качествено, изглеждаха много естествено и издържаха около месец по груби сметки. Удобно е, че пестиш от грим и време пред огледалото. Определено с мигли се чувствах по-красива още със събуждане, което е хубаво. Но... Не трябва да ги мокриш много и не трябва да си търкаш очите, досещаш се. Аз лично си мия лицето сутрин и вечер, трудно ми е да пазя миглите. Изкуствените мигли започнаха да падат една по една, накрая имах само по един дълъг косъм и това беше, така си ходех, не можех да ги махна, много се дразних. Около изкуствените мигли изпадаха и малко мои, което вече беше леко болезнено. Имам приятелки, които са оставали почти без мигли след няколко процедури. Не знам дали случих на качествено поставяне, или защото беше еднократно, но миглите ми не станаха по-редки.

Не на всеки човек му допада да има нещо изкуствено по себе си, за мен това беше вид дискомфорт и не бих повторила, макар и да си има плюсовете.
Поставянето е бавно и не е особено комфортно, първия ден-два ти е странно с тези мигли, после свикваш и не ти прави такова впечатление. Започват да падат една по една като някои не ги усещаш, а за други си те боли. Имаше косъмчета от миглите ми, които бяха "клюмнали" леко от тежестта на изкуствените, в крайна сметка паднаха малко по-късно. При някои хора се слепват по време на поставянето и усещането е неприятно. Очите ми са чувствителни, просто не ми беше комфортно и го казвам за всеки случай, да прецениш за себе си спрямо твоите очи. Имам известни притеснения, че след 3-4 поставяния, естествените мигли ще започнат да губят гъстота.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d6f4dd006c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз имам миглопластика от 1 година. Важно е само да намериш добра козметичка. Изглеждат супер, спестяват време, не искат голяма поддръжка. Сменят се веднъж на всеки месец като маникюра, стига да не си пипаш очите, защото в началото, докато се свикне, ще ти идва желание да си ги скубеш. Поставени правилно, не създават дискомфорт, не падат бързо, не увреждат естествените мигли. Другото, което е това може да е вид екстеншън, но докато косата на главата се сменя на 6 години, миглите падат на месец, месец и нещо, два и израстват нови, така че не се наблюдава увреждане или спиране на растежа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a80002c4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз ходя на миглопластика от доста време 2 години. Тя е най-добрият вариант имам чуствителни очи и при залепяне на миглите ги усещам доста гадно имала съм и болка от лепила. Според мен намери качествена козметичка избери се размер аз първо си правих косъм по косъм сега си правя 3D/4D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker