Боядисване на коса, помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Боядисване на коса, помощ
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1503 пъти
Здравейте!
Направих грешка наскоро и не мога да преценя как да поправя нещата. Миналата година бях с ярко червена коса до кръста - омръзна ми /плюс това беше доста изтощена и исках да я срежа, за да расте здрава/, последва боядисване в черно и рязане до рамената. Черният цвят е доста лесен за поддържане, защото спокойно я оставям и я боядисвам на 3-4месеца. Така й давам почивка / косата ми е тъмно кестенява и няма много разлика при поникване на корените/. Та от тогава насам косата ми стига до гърдите.
В началото на карантината си боядисах два кичура отпред в розово, като ме обезцветиха веднъж и така си я поддържах известно време. С времето в корените доста израсна и ходих при друга фризьорка, която идея си нямаше какво прави - трябваше само да ме обезцвети в корените. Жената си личеше, че нищо не разбира от фризьорство и ме боядисва два пъти, като резултатът беше корени с нюанси в червено и кафяво, следва кафява линия от необезцветена коса и дължините розови.
Както е типично за мен и това ми омръзна след време и реших да си бъда аз фризьорката, като единия кичур намазах в розово, другия в синьо. Да, ама не. С това, че корените ми не бяха достатъчно обезцветени до бяло стана пълна каша. Имах кафяви, сиви, червеникави и какви ли не нюанси по косата.
Потрес! Хайде на фризьор. Когато ме видя фризьорката припадна - наложи се да обезцвети кичурите изцяло до бяло и да ги боядисаме. И така след всички тези процури можете да си представите предната част на косата ми с кичурите колко е накъсана, извехтяла и съсипана. Да в момента цветовете са адски ярки и ги обожавам, но самата коса в сравнения с останалата ми черна коса е ужасна. Страшно много е суха и накъсана и стърчът връхчета и колкото и да я постригваш и режеш от километри си личи, че е изтощена. Та сега се чудя дали да не изчакам да падне хубаво боята и да се боядисам отново в черно, като я оставя да почина. Вярно близо година се нарадвах на розовите си кичури и язък за това безмилостно обезцветяване, но иначе няма начин да живне. Правя си маски по принцип, но все пак не смятам, че нещо ще помогне в случая. Трябва всеки месец пак да обезцветявам корените и да боядисвам дължините и при всички положения няма да стане по-добре, ще продължи да се гори и накъсва. Моля за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4b44ca2988
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави я да си почине, докато все още имаш коса.
На твое място бих закупила продукти за коса от фризьорката. Тя вече е наясно какъв косъм и скалп имаш, със сигурност може да ти даде професионални продукти и съвети, които да забързат процеса на възстановяване или поне да докарат хубав вид.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7d7221133d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз на твое място бих се подстригала възможно най-късо примерно на каре, боядисала в черно и бих поддържала тази дължина докато ме израстне боядисаното. След това прави каквото ти харесва :) успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker