Асиметрично лице. С какъв доктор трябва да се свържа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Асиметрично лице. С какъв доктор трябва да се свържа?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2755 пъти
Здравейте ако някой е имал подобен проблем моля да сподели асимеретрята на моето лице е много дълеч от границите и се забелязва много силно. Ако някой е имал проблем и се е справил много моля да сподели! Също ако знаете с какъв доктор трябва да се свържа кажете. Моля редакторите да споделят темата ми защото ми е много важно и много бих искала да прочета вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d85323ba86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Психолог?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e8ce1d1c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Няма напълно симетрични лица. Да, виждала съм хора с доста забележима асиметрия - в носа, в челюстта. Но това не ги прави грозни. Не казваш за какво точно става въпрос, но според мен ако има изобщо какво да се направи, пластичен хирург е единственият вариант. Не пречи да се консултираш. И все пак не де втелясвай излишно. Всеки си има кусури.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ffd1add37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре сега и аз имам същият проблем ама при мене асиметрията е малко над нормата.Не ги слушаи тези които ти викат да ходиш на психолог или на незнам си какво хората които ти ги казват тези работи го нямат тоя проблем не са минавали през трудностите и гадостите който ти потнасят тези проблеми в живота и не знаят какво е.Така сега незнам обаче на коя част от лицето ти е по силно изразена тази асиметрия междо другото се нарича hemifacial microsomia този проблем.Отиваш при лицево челюстнен хирург и му казваш ,че искаш 3д снимка на челюста за да може да види дали имаш отклонение от нормалното и колко е съответното отклонение.Има различни оперативни методи тично за този тип челюстни проблеми.Ако обаче проблема не е в челюста а примерно имаш асиметрични уши,клепачи,ноздри етк. ще трябва да се консултираш с пластичен хируг.И те съветвам да потърсиш някои в чужбина ако искаш оперативно да ги отстраниш тези проблеми и доктора да си свърши добре работата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9f063145ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   1 по скоро психиатър, психолог няма да помогне!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d1b964ec71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип отклонение от симетричност, праволинейност, цилиндричност са инженерни термини за чертежи.Другото са глупости.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ba386f7de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо препоръчвате психилози и психиатри на момичето? Да, никое лице не е напълно симетрично, но при някои разликите може да са големи, може да има деформации и какво ли не. Нещо срамно ли е да иска да го оправи, психически лабилна ли е, че вижда нещо нередно в лицето си? ! Ако ще се чувства по-добре с "оправено" лице, кои сте вие да ѝ казвате, че не е наред един вид? Бас държа, че сте първите, които биха се подиграли на човек заради някакъв физически проблем. Гнусни сте.

Авторке, от какво е асиметрията? Ако е само визуален проблем, може да посетиш пластичен хирург за консултация. Той може да те посъветва и да каже дали има нужда от някакви по-сериозни интервенции. Ако се дължи на здравословен проблем, вече ще ти трябва друг специалист, но за това, предполагам, че най-добре ще те посъветва личен лекар. Не казваш да си болна от нещо, така че хирург, изглежда като по-подходящ избор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5c3d8cbf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мисля, че 3 е добър съвет, на мен ми хрумна невролог и рехабилитатор. Защото имам много млад приятел с лек инсулт, който получи асиметрия, тоест не му е вродена и много се подобри с упражнения. Бяха от рода на мимики, свирене с уста, такива неща. Има клипове с фейс йога за асиметрия в ютуб, той ми беше показал.
Другото, което може би може да помогне е естетичен дерматолог. Конкретно имам в предвид ботокс. Аз имам ботокс под носа. Беше ми комплекс, имам хубав нос, но когато се усмихнех слизаше надолу и ставах като баба яга. Ботоксът спира този мускул и носът ми сега не се движи, когато се усмихна. Имам приятелка, която по същия начин вече не се усмихва на криво. При нея промяната е поразителна, друг човек стана.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b28623fc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз имам такова лице, вследствие на физическа травма на лицето в детството. За щастие, не всеки го забелязва, но на снимки личи доста...затова почти нямам снимки, не искам да се снимам. Не съм ходил на никакъв лекар, а вече съм на 23 и не знам може ли да се направи нещо, а и ме е страх от операции и подобни неща. Не знам...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf06942474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   до номер 3 едното ми око е много по надолу от другото и се вижда много ясно единия ъгъл на устата ми е по надолу и едната ми вежда е по нагоре това е асиметрията и не е в допустими граници а е много силно изразена. ако има други варианти освен пластичен хирург моля споделете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf06942474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до номер 6 не знам още дали е здравословен проблем скоро ще се свържа с невролог за да разбера.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker